Vers aan Tafel

Vers aan Tafel

3.0 reviewscore • 2 reviews
W

Proefpakket .

Heerlijke maaltijden en goed in de magnetron te doen dus snel op tafel. De rijst blijft goed droog. Zeker een aanrader. Porties zijn voldoende. Ik ga in iedergeval weer bestellen maar dan wel zoutarm omdat de gewone maaltijden voor mij te zout zijn. Dit is natuurlijk persoonlijk.
Ik heb aan meerdere mensen in mijn omgeving Vers aan Tafel aangeraden.

Wilna 27 mrt 2023
Reageer
A

Frites en zo

Ik zou als ik deze firma was geen gerechten met frites verkopen niet om te eten sorry deze zijn zacht niet gaar papperig eerlijk wij hebben in kliko gedaan sorry ja moet ik perce nog meer schrijven proef de kok zelf maar eens of uitleg hoe wel gaar en lekker??

Aad 24 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Vers aan Tafel

Vers aan Tafel is een bedrijf dat zich al vijftien jaar richt op het koken van smaakvolle en gezonde maaltijden voor thuis. Het bedrijf gebruikt natuurlijke en duurzame ingrediënten en kookt zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen. Vers aan Tafel heeft een wisselend menu en biedt meer dan 160 maaltijden aan. Het assortiment bevat niet alleen traditionele Hollandse maaltijden, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Voor mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet, heeft Vers aan Tafel een apart assortiment ontwikkeld. Het bedrijf bezorgt de maaltijden gratis en persoonlijk bij de klanten thuis en informeert hen via een e-mailservice en sms-service over de bezorgtijd. Vers aan Tafel is een goede keuze voor wie gezonde en smaakvolle maaltijden wil eten zonder zelf te koken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.versaantafel.nl
  • klantenservice@versaantafel.nl