Veritas

Veritas

2.9 reviewscore • 7 reviews
L

SALDO ONTOEGANKELIJK

Alvorens je kan inloggen moet je tot 3 x toe een kinderlijke puzzel oplossen!.
Hierna raakt het systeem kennelijk zo van slag dat het wachtwoord niet meer wordt herkend.
Wachtwoord reset werkt tevens niet.
Het ongeïnteresseerde, ongeschoolde personeel - niet in staat om simpele tekst te lezen en te begrijpen - neemt niet eens de moeite om te reageren!
En ondertussen kun je uiteraard ook niet bij je saldo komen!
Tegen die tijd dat alles eindelijk weer werkt wordt je gedwongen je wachtwoord te wijzigen (moet elke maand) en begint de ellende van voren of aan!
Het paspoort up-loaden (ter identificatie) werkt zowaar!
Alleen het personeel heeft geen flauw benul wat ze hiermee aan moeten.
Dus als je er zeker van wilt zijn dat niemand bij je centen kan komen (inclusief jezelf) dan moet je vooral hier je Euro’s parkeren.
Zie ze dan maar weer eens terug te krijgen!

Linggo-Trading 12 feb 2024
Reageer
N

voordelen creditcard

Een creditcard heeft zoveel voordelen, ik kan het iedereen aanraden! Denk maar aan:

- Je hoeft je nooit druk te maken of je wel genoeg op je rekening hebt staan als je uit eten bent oid
- betaling in het vliegtuig moet altijd met creditcard (of contant)
- geen lege rekening en dus geen geld meer voor boodschappen

Natuurlijk komt de rekening altijd later alsnog, maar dan heb je waarschijnlijk al weer loon gehad en kun je het dus weer betalen.

Nicole 5 apr 2020
Reageer
C

creditcard valt tegen

Altijd hoorde ik van iedereen dat het hebben van een creditcard zo handig zou zijn en dat je echt niet meer zonder kunt tegenwoordig, dus heb ik ook meer één aangeschaft. Hier heb ik tot op heden nog steeds spijt van want het kost me alleen maar geld en ik gebruik dat ding nooit. Helemaal nu niet met die hele coronavirus en die quarantaine waardoor we ons huis amper nog uit komen, dan koop je helemaal niets meer. Dus zodra ik de kans krijg hef ik mijn creditcard op.

Cornelis 28 mrt 2020
Reageer
V

Creditcard goede investering

Een creditcard hebben is niet gratis dat weet iedereen, het kost je iedere maand wat geld. En toch heeft bijna ieder gezin een creditcard hoe kan dat dan?! Ik persoonlijk vind het een goede investering want wij gebruiken hem regelmatig. Denk alleen al aan het vliegtuig, daar moet je zelfs met creditcard betalen als je daar wat duurdere aankopen doet. Maar ook als we uit eten gaan, wordt er meestal per creditcard betaalt, dus voor ons kan het wel uit

Veronique 6 mrt 2020
Reageer
L

Vragen beantwoord in het engels

Zo’n universele creditcard lijkt leuk, maar wanneer je een vraag hebt dan krijg je iemand aan de telefoon die Engels spreekt. Dus als je eigen Engels niet zo goed is, dan heb je in dit geval wel een probleem. Ze zijn wel alle werkdagen bereikbaar, dat vind ik dan wel weer heel keurig geregeld van veritas card.

Lieke 22 feb 2020
Reageer
o

oplichting

Veritas is een bende oplichters, ik heb een card aangevraagd en gekregen alles ging goed tot ik €600 via mijn eigen bank op de card wilde zetten, wel van mijn rekening gehaald maar nooit op mijn Veritascard terecht gekomen, ze zijn ook niet te bereiken telefonisch op een meerkeuze bandje na. Op de mails die ik verstuurd heb via de app heb ik nooit 1 reactie gehad, met andere woorden ik ben mijn geld gewoon kwijt.
Mensen begin niet aan oplichting

oostvogels 29 nov 2019
Reageer
M

Veritas Card ervaring

Als er geen Nederlandse betaalrekening beschikbaar is of wanneer je dit niet wilt, dan kun je er ook voor kiezen om een Engelse of een Franse betaalrekening te openen. Dit kan dan met een Veritas Card, dat is een soort prepaidcard en daar kun je dan geld als je je salaris of iets dergelijks op laten overmaken. Verder werkt dit gewoon hetzelfde als de Nederlandse rekeningen.

Zelf heb ik de Classic creditcard, daar kun je per maand een 15.000 euro op zetten en het enige wat je dan wel moet doen is jezelf kunnen identificeren. Als je dit niet wilt, dan kun je kiezen voor de Basic optie, maar dan kun je maar 250 euro per maand er op zetten en dat vind ik zo weinig dat het de moeite niet waard is voor mij. Voor de Vip optie kun je er maximaal 50.000 per maand op zetten, maar dat komt bij mij niet eens ter sprake en ik denk dat er maar weinig mensen zijn die wel zoveel per maand verdienen en als dit zo is opzij willen/kunnen zetten.

Maar de Veritas Card bevalt mij erg goed, en ik vind het ook goed dat je het zelf op laad dus je weet als het goed is precies hoeveel er op dat moment op staat. Dan kun je ook niet meer geld op maken dan wat je hebt.

Martijn 30 aug 2019
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Veritas

Er zijn 7 reviews geschreven over Veritas op Reviews.nl. Met een 2.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.cardveritas.com
  • servicetechnique@cardveritas.com