Veluwecamping de Pampel

Veluwecamping de Pampel

4.2 reviewscore • 10 reviews
F

Een droom voor gezinnen

Onze vakantie op De Pampel was ronduit fantastisch. Met twee jonge kinderen vonden we het ideaal dat er op elk veldje wel een speeltuin te vinden was. De zwembaden (ja, meervoud!) boden eindeloos plezier, en het moderne, schone sanitair maakte het kamperen zeer comfortabel. De vrijheid van niet hoeven betalen voor douches was een aangename verrassing. Deze camping verdient zonder twijfel vijf sterren in onze ogen, en we kijken er nu al naar uit om terug te keren. Het is een onderwerp dat nog steeds regelmatig ter sprake komt bij ons thuis.

Familie van Zaal 6 feb 2024
Reageer
N

Herst op de Pampel

De Pampel ligt prachtig en biedt nette plaatsen met goed sanitair. Echter, ons verblijf in de herfstvakantie viel enigszins tegen, aangezien veel faciliteiten gesloten waren zonder voorafgaande melding. Het ijskoude zwembad, gesloten restaurant en winkeltje droegen niet bij aan de verwachte 5-sterrenervaring, zeker gezien de prijs. Voor een zomerverblijf lijkt De Pampel fantastisch, maar voor ons was het een eenmalige ervaring. Een tip voor De Pampel: communiceer duidelijk wat gasten kunnen verwachten buiten het hoogseizoen en pas eventueel de prijzen aan.

Nadine 31 jan 2024
Reageer
V

Vakantieparadijs voor jonge gezinnen

Deze camping was een waar paradijs voor onze twee jongens. Met schone zwembaden, dagelijkse schoonmaak van het sanitair en eindeloze speelmogelijkheden hebben ze de tijd van hun leven gehad. We hebben ook genoten van de uitstapjes in de prachtige omgeving. De camping voldeed aan al onze verwachtingen en meer, waardoor we alweer geboekt hebben voor de meivakantie. We kunnen niet wachten om terug te keren en opnieuw te genieten van alles wat De Pampel te bieden heeft.

VDM 18 jan 2024
Reageer
J

Geweldige zomervakantie gehad

Ons verblijf bij De Pampel was een absolute topervaring. De camping bood alle gemakken die je je maar kunt wensen: van het moderne sanitair tot de prachtige zwembaden. De medewerkers waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om informatie te delen over de camping en de omgeving. We hebben volop genoten van de natuur en de faciliteiten op de camping zelf. Het is een plek waar we zeker naar terug zullen keren.

Jara 3 nov 2023
Reageer
R

Geweldig afscheid na 26 jaar

Na 26 jaar trouw kamperen op De Pampel, hebben we met pijn in ons hart afscheid genomen vanwege gezondheidsredenen. De camping heeft veel te bieden voor kinderen, en onze kleinkinderen kwamen altijd graag. We waren teleurgesteld dat na zoveel jaren van loyaliteit, het persoonlijke afscheid van de eigenaar en oudste zoon ontbrak. Gelukkig toonde de jongste zoon en zijn vrouw wel hun waardering. We hopen dat toekomstige gasten net zoveel plezier zullen beleven op De Pampel als wij dat deden.

Riess 12 sep 2023
Reageer
E

Omgeving 10 personeel 1

Ondanks de mooie locatie en de vele speelmogelijkheden, was onze ervaring op De Pampel verre van perfect. Het leek alsof elk verzoek te veel was voor het personeel, en we hebben ons zelden zo onwelkom gevoeld. De beperkte openingstijden van de faciliteiten en het koude zwembadwater waren teleurstellend. Een meer klantgerichte benadering zou deze camping zeker ten goede komen.

Evert 10 sep 2023
Reageer
Y

Comfortabel kamperen met het gezin

Onze vakantie in een 6-persoons cottage op De Pampel was erg naar ons zin. De camping richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen, wat duidelijk was in het aanbod van activiteiten. Hoewel de campingwinkel beperkte openingstijden had en aan de prijzige kant was, boden nabijgelegen supermarkten een goed alternatief. Het polsbandjessysteem en de controles door de eigenaar waren voor ons geen probleem. Het personeel was vriendelijk en de camping bood genoeg vertier voor ons gezin.

Yvonne J 20 aug 2023
Reageer
K

Ontspannen verblijf met uitstekende faciliteiten

Deze camping bood ons een zeer aangenaam verblijf. Het polsbandjessysteem vonden we niet storend; het hielp juist om de rust en orde te bewaren. Het ontbreken van honden droeg bij aan de rustige ochtenden. Het zwembad en het terras waren perfect gelegen, wat het mogelijk maakte om te ontspannen terwijl de kinderen nog zwommen. Hoewel de kampeerplekken niet erg ruim waren, maakte het nette en schone sanitair veel goed.

K 20 aug 2023
Reageer
P

Schoon en warm, top!

De Pampel bood ons een geweldige campingervaring, ondanks de uitdaging om onze vouwwagen op een scheve plek op te zetten. Het sanitair was opmerkelijk schoon, zelfs tijdens regenachtige dagen, dankzij de vloerverwarming. Voor onze kinderen was er volop vertier, waardoor uitslapen er niet in zat door hun enthousiasme voor de ochtendoptocht. Het enige minpunt was de soms norse houding van de campingbaas, die wel wat vriendelijker kon zijn in zijn communicatie.

PLA 18 aug 2023
Reageer
F

Het weer heeft geen invloed

Tijdens de bouwvak hebben we twee weken doorgebracht op De Pampel. Ondanks het wisselvallige weer, zorgden de overdekte faciliteiten, zoals het zwembad en de binnenspeeltuin, voor veel plezier. Het sanitair was altijd schoon, en het animatieteam en het personeel waren top. Hun vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten ons verblijf extra speciaal. We zijn nu alweer geboekt voor volgend jaar en kunnen niet wachten om terug te keren. Het animatieliedje is nog steeds een hit bij ons in de auto!

Freek en Debbie 15 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Veluwecamping de Pampel

Veluwecamping De Pampel, gelegen aan Woeste Hoefweg 35 in Hoenderloo, is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Deze ANWB Topcamping biedt een scala aan kampeermogelijkheden, van standaard kampeerplaatsen tot luxe accommodaties met privé-sanitair. Ook voor een unieke overnachting, zoals slapen in een boomstam, bent u hier aan het juiste adres. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad met glijbaan, diverse sport- en spelfaciliteiten, een gezellig restaurant en modern sanitair. Speciaal voor kinderen is er een animatieteam aanwezig tijdens de schoolvakanties. De ligging van de camping is perfect voor het verkennen van de Veluwe. Er zijn tal van mogelijkheden voor uitstapjes, wandelingen en fietstochten in de omliggende natuur. De nabijheid van steden als Apeldoorn en Arnhem biedt bovendien de mogelijkheid voor culturele uitjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoenderloo, Gelderland
  • https://www.pampel.nl
  • info@pampel.nl