Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel

4.7 reviewscore • 7 reviews
L

Geweldige ervaring gegarandeerd.

Wat een prachtig verblijf in het midden van de bossen. Als je van privacy houdt, zit je hier goed. Met de natuurlijke omgeving en speelmogelijkheden voor kleine kinderen is het een schot in de roos. Er is veel vermaak voor de kleintjes, zoals een wandeling naar de waterval, een dagje naar de dierentuin of winkelen in Apeldoorn. Het zwembad is niet groot, maar heeft een peuterbad en is overdekt. Op het park vind je een nette snackbar, restaurant en supermarkt, evenals een wasserette. Natuurlijk zijn de eekhoorns ook een leuke toevoeging. De huisjes zijn volledig ingericht, met comfortabele bedden en zijn geheel vrijstaand. Toegang tot alles wordt geregeld via een handige app, inclusief de voordeur, het zwembad en de slagboom. Het personeel is vriendelijk en er is zoveel te beleven. Ontdek het zelf en geniet net zoveel als wij hebben gedaan.

Lisa 5 jul 2023
Reageer
M

Heerlijke tijd gehad tijdens de midweek!

Wat een fantastisch park is Landal Heideheuvel. Gelegen in een prachtige omgeving en het huren van een E-chopper is echt een aanrader! Het zwembad is eenvoudig maar voldoende om wat baantjes te zwemmen en er zijn aparte gedeeltes voor de jongere kinderen. We hebben veel gebruik gemaakt van de horeca op het park. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en het eten smaakte voortreffelijk! Ook al hebben we geen kinderen, de speeltuinen zagen er erg leuk uit. In de omgeving is er ook genoeg te doen. De huisjes zijn vrijstaand en bieden veel privacy. Ons 4-persoons huisje was netjes, maar het interieur kan wellicht wat moderner zijn. Hier en daar waren er wat spinnenwebben te zien.

We komen hier graag nog een keer terug en bevelen het ten zeerste aan om hier te verblijven!

Marieke 28 jun 2023
Reageer
T

Prachtig, rustig en leuk park

We hebben een geweldig weekend gehad. Het personeel was vriendelijk en de huisjes bieden veel privacy en zijn van alle gemakken voorzien. De winkel heeft een ruime selectie en het huren van fietsen was uitstekend. Het inchecken verliep soepel via de app, al moest het soms een paar keer opnieuw gedaan worden. Onze zoon heeft genoten van de sportfaciliteiten en het zwembad. Ook hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. We komen zeker nog eens terug!

Thomas 22 jun 2023
A

Ja ik had een zelfde soort review in gedachten Thomas! Mijn huisje bood veel privacy en was schoon en goed onderhouden. Het park is ruim opgezet, de huisjes staan ver uit elkaar en er is veel groen. De omgeving is prachtig en ideaal om te wandelen en te fietsen. Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar het is wel een stukje lopen vanaf de bushalte. Een ideale plek om tot rust te komen!

Annelies 29 jun 2023
M

Een geweldige midweek bij Landal Heideheuvel.

Het park straalt rust en ruimte uit. Het personeel is vriendelijk en de accommodatie is prima. Het park ligt midden in de bossen en het weer was goed. Ons gezelschap bestond uit 5 personen, variërend in leeftijd van 9 tot 71 jaar, waarvan vier met autisme. De rust en vriendelijkheid van het park gaven ook de personen met autisme een fijn gevoel, waardoor ze een onvergetelijke vakantie hadden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Maarten 13 jun 2023
Reageer
I

Zeer rustgevend park

Een geweldig rustig en groen park met veel privacy rondom de bungalow. Er zijn geen lastige buren omdat de bungalows allemaal vrijstaand zijn. Het personeel is zeer vriendelijk en staat altijd klaar voor de gasten, niets is hen teveel. Alleen jammer dat het aanbod op de kaart voor de avonden niet erg uitgebreid is, vooral als je elke dag uit eten wilt gaan. Ook het zwembad kan wellicht wat uitgebreider zijn. Desondanks is het zeker aan te raden om op dit vakantiepark te verblijven.

Inge 1 jun 2023
Reageer
R

Uitstekende locatie voor golf- en fietsvakantie

Vergeet niet om tuinstoelkussens mee te nemen! Dat is eigenlijk het enige wat wij misten. Verder was alles aanwezig en brandschoon, geen stofje te vinden. Het ontvangst was vriendelijk, we kregen zelfs een zakje stroopwafeltjes. De winkel op het park heeft een uitgebreid assortiment, en de verse warme broodjes in de ochtend zijn een aanrader. We zaten iets verder weg van het restaurant en de speeltuinen, wat we juist prettig vonden. We hebben genoten van aangename golf- en fietstochten, mede door het mooie weer. We komen zeker terug!

Robert 24 mei 2023
T

Eens! Wij verbleven op Landal Heideheuvel van 15 tot 22 mei 2023 en wat een prachtig park is het! We zijn zeker van plan om nogmaals hier naartoe te gaan. Er is veel te doen voor kinderen, en de omgeving is perfect voor wandeltochten. Een bezoek aan de stoomtrein in Beekbergen is ook een aanrader. In Garderen vind je de indrukwekkende zandsculpturen. Kortom, een geweldig park!

Thijs 27 apr 2023
E

Eerder vertrokken vanwege huisstofmijt allergie

Het personeel was vriendelijk en de ligging van het park was mooi. Er was veel te doen voor kinderen. Helaas ontdekten we dat het huisje erg stoffig was, vooral op de kasten en kozijnen, wat leidde tot een astma-aanval bij mijn man, die astmapatiënt is. Hierdoor moesten we helaas eerder naar huis gaan.

Esther 8 mei 2023
M

Ja binnen het huisje kan het wel beter maar om het huisje heen kon het niet veel beter. Het park biedt veel rust en groen. De huisjes bieden veel privacy omdat ze midden in het bos staan en ver van elkaar verwijderd zijn. Het personeel is vriendelijk en er zijn geen grote minpunten behalve dat het wel wat beter schoon gemaakt mag worden, slechts hier en daar wat kleinigheden. Het park is perfect om tot rust te komen en jezelf te zijn.

Martijn 17 mei 2023
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Landal Heideheuvel

Vakantiepark Landal Heideheuvel is gelegen te Hoge Bergweg 30 in Beekbergen. Het park beschikt over allerlei vrijstaande bungalows, van 2-persoons tot 18-persoons groepen. Daarnaast zijn er op het park verschillende faciliteiten, waaronder een een overdekt zwembad, een avonturenhof, adventure golf, fietsverhuur, verschillende eetgelegenheden en animatie voor de kinderen. Landal Heideheuvel is omringd door prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige landschappen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het maken van wandel- en fietstochten in de omgeving. Verken de vele wandel- en fietsroutes die de Veluwe te bieden heeft en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving van het park diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en de gezellige stad Apeldoorn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/heideheuvel
  • heideheuvel@landal.nl