Landgoed Oud Beekdal

Landgoed Oud Beekdal

4.8 reviewscore • 8 reviews
F

Prachtige omgeving, goed weekend gehad

Wij hebben hier een erg leuk weekend gehad met de hele familie. Gewoon echt met z'n allen in een super luxe huisje in een prachtige omgeving is een ideale vakantie voor ons. Wij doen graag nog eens dit landgoed aan om even aan de stress te ontkomen en een frisse neus te halen. Een weekend is wel genoeg, tenzij je tijdens je pensioen tijd over hebt.

Familie Elzer 8 nov 2023
Reageer
M

Topplek met supersnelle hulp

Wat een superplek is dit! Als we hulp nodig hadden, stonden ze binnen 10 minuten voor ons klaar met de oplossing. Gelukkig hebben we ze niet vaak nodig gehad. We hebben echt genoten van deze geweldige omgeving en ons geen moment verveeld met z'n tweetjes. Ik raad deze locatie echt aan iedereen aan voor een lekker weekje weg!

MartijnvG 1 feb 2024
Reageer
S

Appartement met top locatie en rustige buren

Dit appartement was echt helemaal top voor onze vakantie! Super goed uitgerust en op een geweldige locatie met rustige buren, niet van die feestboelen maar tot rust komen. Je merkt echt niks van anderen om je heen. Het appartement is super vriendelijk en goed ingericht, nog beter dan op hun site beschreven en dat is niet overdreven. Echt een aanrader!

Sem 25 jan 2024
Reageer
I

Mooi vakantiehuis met alle luxe

Echt een prachtig vakantiehuis, gezellig ingericht met een complete keuken waar met gemak alles in gekookt kan worden (beter dan bij ons thuis!), heerlijke douche met een fijne straal (is ook vaak nog wel eens een twijfelgevalletje) en bedden die heerlijke nachtrust geven, en natuurlijk de hot tub. Dit is pas echt luxe genieten voor een eerlijke prijs.

Ingrid 22 dec 2023
Reageer
M

Prachtig huis met veel ruimte en privacy

Echt een prachtig huis, heel erg ruim opgezet, comfortabel en mooi ingericht. De locatie is fantastisch voor mensen zoals wij met veel privacy om gewoon je ding te kunnen doen. Heerlijk om vanuit de boerderij te gaan wandelen en van de omgeving te genieten. Het is niet een wirwar aan culturele bezienswaardigheden of attracties, maar die zijn dichtbij genoeg als je een auto hebt.

Marjanneke 12 dec 2023
Reageer
V

Verblijf op landgoed Oud Beekdal was top

Met broers, zussen en aanhang een midweek naar de Veluwe geweest en uiteindelijk met 18 personen in het landhuis terechtgekomen. Het huis was echt af, met een zwembad, sauna en hot tub in de tuin. Keuken was geweldig, met twee vaatwassers echt een must voor zo’n grote groep. In het kort, een prachtige locatie voor herhaling vatbaar.

Vincentkarel 10 nov 2023
Reageer
A

Weekendje weg was top

Een super leuk weekend gehad met de familie bij de Landgoed Oud Beekdal. Het was van alle gemakken voorzien en heel goed schoon gemaakt! Buiten genoten van de wellness met sauna, hot tub en zwembad. Je loopt zo het bos in om een dagje weg te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar en bedankt voor de gastvrijheid tijdens ons verblijf!

Arie 15 okt 2023
Reageer
K

Prachtig huis met bosrijke locatie

Dit was echt een heel mooi huis, comfortabel en compleet ingericht met alles wat we tijdens onze vakantie nodig hadden. De locatie direct aan de rand van het bos is perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen! Een heerlijk weekend gehad. Echt een toplocatie. We waren echt even weg van alle drukte van de stad...

K O 22 sep 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Otterlo.

Over Landgoed Oud Beekdal

Landgoed Oud Beekdal, gelegen nabij Park Berkenrhode op 1,2 kilometer afstand, is een uitgestrekt landgoed in Otterlo, bekend om zijn luxueuze geschakelde vakantiewoningen en een vrijstaande villa. Het landgoed strekt zich uit over een gebied van 5,5 hectare en biedt een naadloze overgang naar omliggende natuurgebieden, zoals de Otterlose bossen, Ginkelse Heide, en de Mossel. Deze ligging maakt het landgoed een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuurlijke schoonheid, met het Nationaal Park De Hoge Veluwe op fietsafstand. De vakantiewoningen op Landgoed Oud Beekdal zijn energieneutraal, uitgerust met zonnepanelen en accupakketten, waardoor ze hun eigen energie opvangen en opslaan. Dit draagt bij aan de duurzame aard van het landgoed. Enkele woningen bieden extra luxe in de vorm van een inpandige sauna of een hottub in de tuin. Daarnaast is er een 20 persoons 3-generatie wellness woning met eigen verwarmd buitenzwembad, hottub en sauna in de tuin. Voor ontspanning en vermaak biedt het landgoed verschillende faciliteiten. Er is een verwarmd buitenzwembad, aangedreven door zonnepanelen en warmtepompen, en voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Gasten van Landgoed Oud Beekdal kunnen ook gebruikmaken van de faciliteiten van Park Berkenrhode, zoals het Grand Café. De omgeving van het landgoed is rijk aan culturele en culinaire ervaringen. De Veluwe is bekend om haar kastelen, musea, cultureel erfgoed, en diverse bijzondere en duurzame restaurants, waaronder enkele sterrenrestaurants.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Otterlo, Gelderland
  • https://www.berkenrhode.nl/landgoed-oud-beekdal
  • info@landgoedoudbeekdal.nl