Camping de Grebbelinie

Camping de Grebbelinie

4.8 reviewscore • 5 reviews
P

Prachtige camping

De ruime plaatsen worden vaker benoemd maar dat is ook echt een heel mooi pluspunt aan deze camping. We komen hier dan ook graag vanwege de ruimte maar ook door de rust. Het kan er druk lijken en veel autos staan maar toch merk je dat niet en kunnen we hier iedere keer fijn tot rust komen en gaan we vol energie naar huis. Onze kinderen vermaken zich hier ook elk jaar weer prima en kijken er al weer naar uit om volgend jaar mee te mogen om hier vakantie te vieren. Oja alles is hier netjes schoon zeker een tip voor anderen als je daarvan houdt.

Patries 12 sep 2023
Reageer
M

Ruime plaatsen

Zeker niet de eerste keer dat ik hier nu kom met mijn gezin.De plaatsen zijn gewoon heel ruim en het is echt heel schoon hier, daar kunnen andere parken een voorbeeld aan nemen. Het is nu de 4e keer dat we er zijn en de plaatsen zijn goed voorzien van alles wat nodig, zoals water en elektra. De WIFi is ook goed en dat is wel fijn als je even met het thuisfront contact wil houden. Tot volgend jaar!

Marcel B 3 okt 2023
Reageer
J

Camping is mooi schoon

Ik ben altijd op zoek naar een schone camping voor ons gezin en dan bedoel ik met name het sanitair dat het schoon moet zijn.

Op de Grebbelinie is het elke keer als wij er komen mooi schoon. We wandelen en fietsen ook graag en dat kan hier ook goed. Mooie beginpunten in de regio en dan verkennen we iedere keer als we hier zijn een stukje van de regio. Alle mensen die graag wandelen zou ik het zeker aanbevelen om hier eens heen te gaan.

J 19 sep 2023
Reageer
S

Ruim en mooi verblijf, genieten

De eerste keer dat ik hier ben, maar ik stond er van te kijken hoe ruim het is, op de fotos lijkt het heel ruim maar dat is in het echt nog veel ruimer dan je zou denken. Ik was dan ook erg blij met de grote en ruimte plaats en de hele camping is groot opgezet. Sanitair is ook erg schoon en het was wel druk maar toch alles schoon. Ze houden het allemaal goed bij, we hebben gewoon van de rust kunnen genieten, want ook al zijn er veel mensen je merkt het niet.

Silvie 13 sep 2023
Reageer
J

Heerlijke camping

Rust dat is hetgeen wat ik zocht en dat heb ik hier dan ook bij de camping de Grebbelinie gevonden. Ik had een druk jaar achter de rug en was er gewoon even aan toe om een nieuwe plek te leren kennen en dat was hier. Dit is dan ook echt een heerlijke camping in een verrassend rustgevende omgeving. Een goed onderhouden plaats en we weten ook dat we graag weer terugkeren. Lekker verblijf, schoon, aardige mensen, kortom alles wat je nodig hebt.

Jan van de Wetering 31 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Renswoude.

Over Camping de Grebbelinie

Camping De Grebbelinie is gelegen te Ubbeschoterweg 12 in Renswoude, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, en biedt een natuurrijke vakantiebestemming. Beheerd door de familie van Triest sinds 1999, begon het als een minicamping op het boerenbedrijf van hun opa. Deze familiecamping combineert de charme van het kamperen met de luxe van verschillende accommodaties. Het park beschikt over uiteenlopende overnachtingsmogelijkheden, van ruime kampeerplaatsen tot stoere safaritenten en luxe hotelkamers. Voor gasten die iets bijzonders zoeken, bieden ze ook unieke accommodaties zoals pipowagens en podges. Deze variatie maakt het park geschikt voor diverse soorten vakantiegangers, van natuurliefhebbers tot gezinnen op zoek naar een comfortabele vakantie. De faciliteiten op de camping omvatten onder andere een zwemvijver, een kinderboerderij, diverse speeltuinen, jeu de boules, tafeltennis, fietsverhuur en een theeschenkerij met streekproducten. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te doen is, ongeacht leeftijd of interesse. De camping is ook een uitstekend startpunt voor het verkennen van de prachtige natuur in de regio, met veel wandel- en fietsroutes. De camping ligt bovendien dichtbij historische locaties zoals Fort Daatselaar, wat een extra dimensie geeft aan de vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renswoude, Utrecht
  • https://www.campingdegrebbelinie.nl
  • info@campingdegrebbelinie.nl