EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

5.0 reviewscore • 11 reviews
G

Genieten van de speeltuinen en animatie

We hebben met volle teugen genoten van ons verblijf te midden van de prachtige Utrechtse heuvelrug. Het park, strategisch gelegen in het hart van Nederland, bood een bijzondere ervaring. Aangename en gedreven personeelsleden in een schitterende, bosrijke omgeving. Als je met kinderen reist, zoals wij deden, is het aan te raden een accommodatie in de nabijheid van het zwembad en andere voorzieningen te boeken. Op die manier hebben de kinderen volop de gelegenheid om te spelen en te genieten van de speeltuinen en animatie.

Gustavo 23 aug 2023
Reageer
M

Heerlijk kamperen bij De Utrechtse Heuvelrug park

Genoten van ons verblijf met het gezin, bestaande uit twee kinderen van 10 en 12 jaar. De accommodatie was keurig, schoon en voorzien van alle benodigdheden. Het park strekt zich uit over een langwerpig gebied, wat betekent dat de afstand tot de faciliteiten behoorlijk groot is. Het zwembad heeft beperkte afmetingen. Er is een glijbaan waar de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. In de nabije omgeving zijn er tal van activiteiten. Het Henschotermeer is op loopafstand, slechts 5 minuten verwijderd.

Malik 19 okt 2023
Reageer
D

We konden volop genieten

We hadden een geweldige vakantie! Het park was nog beter dan we hadden gedacht, met moderne en schone huizen in een mooi bos. Er zijn veel mooie fietsroutes in de buurt. Het personeel was super aardig en behulpzaam, wat ons verblijf nog leuker maakte. Alles wat we nodig hadden was er, dus we konden volop genieten. Een aanrader voor iedereen die houdt van comfort, natuur en vriendelijke service!

Dante 30 aug 2023
Reageer
A

Genoten bij EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

We hebben super genoten hier bij EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug! De activiteiten voor de kinderen waren top. Het huisje was mooi en super schoon, waardoor ons verblijf extra fijn was. Het was een geweldige tijd voor zowel de kleintjes als de volwassenen! We kijken al uit naar een volgende keer en dit keer hopelijk dan met meer vrienden!

Arjun 28 aug 2023
Reageer
F

Topervaring bij EuroParcs

Wat een prachtig park! Bij aankomst werden we bij de receptie ontzettend vriendelijk en hartelijk ontvangen door het gastvrije personeel. De huisjes waren niet alleen goed schoongemaakt, maar ook smaakvol ingericht, waardoor we ons direct thuis voelden. We hebben genoten van elk moment van ons verblijf. De stralende zon maakte alles nog mooier, waardoor de sfeer nog meer schitterde! Kortom, dit was absoluut een topervaring die we niet snel zullen vergeten! ☀️

Fabio 16 aug 2023
Reageer
A

Deze ervaring was echt de moeite waard!

Een mooi park met moderne huisjes op een handige plek. Het personeel is heel aardig en helpt snel met al je vragen. De kinderen vonden het zwembad geweldig. We willen zeker nog een keer terugkomen, want deze ervaring was echt de moeite waard! Ik moet wel zeggen dat ik voor volgend jaar wel al een plekje hebt, maar je weet maar nooit hoe een stuivertje rollen kan 🙂

Anwar 18 jul 2023
Reageer
N

De kinderen waren dolenthousiast

We brachten een periode van tien dagen door in een luxueuze kampeeraccommodatie die alle comfortfaciliteiten bood. De kinderen waren dolenthousiast over de mogelijkheid om zich neer te vlijen in een tweepersoonsbed op de bovenverdieping. Ondanks de overvloedige neerslag hebben we er geen hinder van ondervonden. Op het houten buitendek kun je ongedeerd genieten van het ontbijt aan de picknicktafel onder het beschuttende dak van de tent. Zo kun je toch in open lucht ontbijten.

Nikolai 14 jul 2023
Reageer
C

Excellente week beleefd bij Heuvelrug

Uitermate content met de prachtige verblijven. Voorzien van alle benodigdheden en een aangename inrichting met aandacht voor minutieuze details. Een uitgestrekte tuin omringt de woning, waardoor je onmiddellijk een gevoel van comfort ervaart. De omgeving is werkelijk schitterend en vormt een paradijs voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Eetgelegenheid van hoogwaardige kwaliteit, zij het prijzig. Het zwembad is fraai, maar niet bijzonder groot. We hebben een prima weekje gehad.

Caius 11 jun 2023
Reageer
E

Gevarieerde omgeving!

Een warm en helder onthaal van de gastvriendelijke medewerkers aan de balie. Frisse, eigentijdse en prachtige vakantiehuisjes. Aangename voorzieningen, waaronder het zwembad (plezier voor alle leeftijden) en een uitstekend animatieprogramma! De vaklui op het terrein, het schoonmaakteam en de tuindienst zijn eveneens buitengewoon vriendelijk. Over het algemeen was het een geweldige vakantie-ervaring hier, te midden van een schitterende en gevarieerde omgeving!

Elio 9 mei 2023
Reageer
K

Ons huisje was fijn

We hadden een superleuke tijd bij Europarcs de Utrechtse Heuvelrug! Het personeel was echt heel aardig, waardoor we ons meteen thuis voelden. De omgeving is mooi en perfect om te fietsen en wandelen. Onze vakantie was lekker ontspannen en toch ook actief. Ons huisje was fijn en de sfeer was gezellig. Kortom, het was een topplek voor een leuke vakantie!

Kenji 9 apr 2023
Reageer
J

Europarc geweldig!

Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe geweldig mijn tijd was bij De Utrechtse Heuvelrug! In het magische bosgebied van Maarn, met het pittoreske Henschotermeer vlakbij, bezorgde dit vakantieoord een memorabele belevenis voor alle leden van het gezin. De diversiteit aan vakantieverblijven en luxe kampeeraccommodaties was opmerkelijk. Het onderkomen was hedendaags, gezellig en omringd door de prachtige natuur.

Jovan 4 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Maarn.

Over EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug gelegen te Laan van Laag Kanje 1 in Maarn, is een prachtig vakantiepark dat genesteld is in de natuur van het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug. Dit park staat bekend om zijn idyllische locatie, omringd door uitgestrekte bossen, heidegebieden, zandverstuivingen, grasland en water. Het biedt een unieke ervaring voor gasten die willen genieten van de schoonheid en rust van de natuur. Het vakantiepark biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder comfortabele vakantiewoningen en een aantal glampingtenten voor een luxueuze kampeerervaring. Deze accommodaties zijn kindvriendelijk en voorzien van moderne faciliteiten, zoals een eigen badkamer, centrale verwarming, koelkast, internet, douche, en een thee- en/of koffiezetapparaat. Voor vermaak en activiteiten biedt EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug een breed scala aan faciliteiten. Gasten kunnen genieten van een binnenzwembad, een restaurant, en een snackbar. Er is ook een uitgebreid animatieprogramma beschikbaar, vooral tijdens de schoolvakanties, waarbij het Fun Heroes en Fun Crew teams zorgen voor sportieve activiteiten, geweldige shows en creatieve knutselactiviteiten. Voor de natuurliefhebbers zijn er fiets- en wandelroutes beschikbaar, en het park biedt ook fiets- en E-chopper verhuur aan. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een parkshop, een wasserette, en zelfs een hondenspeelveld voor degenen die hun huisdieren meenemen. De ligging van het park is ideaal, aangezien het zich in de nabijheid van diverse bezienswaardigheden en steden bevindt. Binnen een halfuur rijden bereik je zowel het levendige Utrecht als het historische Amersfoort. Bovendien ligt het park dicht bij attracties zoals het Spoorwegmuseum, het Nijntjemuseum, en het Ouwehands Dierenpark.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maarn, Utrecht
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/utrecht/de-utrechtse-heuvelrug
  • gastenservice@europarcs.nl