EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

5.0 reviewscore • 5 reviews
M

Heerlijk kamperen bij De Utrechtse Heuvelrug park

Met onze 2 tienerkinderen zijn we naar EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug geweest om te gaan kamperen. Alles was schoon en netjes dus top. Het park is wel heel langwerpig dus als je wat pech hebt moet je een stuk lopen naar de overige faciliteiten. Wij zaten in het midden dus voor ons was alles goed te doen. :-) Het Henschotermeer is op een paar minuten lopen van het park dus zeker ook de moeite waard om hier eens heen te gaan.

Malik 19 okt 2023
Reageer
D

We konden volop genieten

Je kan hier heerlijk fietsen dmv meerdere fietsroutes door en rondom bossen. Personeel van het park was heel vriendelijk en goed opgeleid. Voor een combinatie van comfort, natuur en rust ben je hier wel aan het juiste adres.

Dante 30 aug 2023
Reageer
A

Genoten bij EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

We hebben super genoten hier bij EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug! De activiteiten voor de kinderen waren top. Het huisje was mooi en super schoon. Het was een geweldige tijd voor zowel de kleintjes als de volwassenen! We kijken al uit naar een volgende keer en dit keer hopelijk dan met meer vrienden! ☀️☀️☀️

Arjun 28 aug 2023
Reageer
G

Genieten van de speeltuinen en animatie

We hebben met volle teugen genoten van ons verblijf te midden van de prachtige Utrechtse heuvelrug. Als je met kinderen reist (zoals wij) is het aan te raden een accommodatie dichtbij het zwembad en andere voorzieningen te boeken. Op die manier hebben de kinderen volop de gelegenheid om te spelen en te genieten van de speeltuinen en animatie.

Gustavo 23 aug 2023
Reageer
N

De kinderen waren dolenthousiast

Bijna 2 weken hebben we hier een luxe kampeer vakantie gehad. Je denkt al: kamperen? Niet luxe? Het had wel degelijk alle comfortfaciliteiten dus dat was fijn. Onze kinderen wilden al langer kamperen dus dit was de eerste keer voor ze en ze vonden het geweldig. Hadden wel wat pech met het weer want er viel veel regen maar uiteindelijk een super vakantie gehad! Dankjewel Utrechtse Heuvelrug!

Nikolai 14 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Maarn.

Over EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Er zijn 5 reviews geschreven over EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maarn, Utrecht
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/utrecht/de-utrechtse-heuvelrug
  • gastenservice@europarcs.nl