Camping de Vinkenkamp

Camping de Vinkenkamp

4.8 reviewscore • 10 reviews
T

Rustig op de Vinkenkamp

Het was tijd om eens aan mezelf te werken en denken. Lekker even tot rust komen, dat was het enige waard ik behoeften aan had. Ik ben bij de Vinkenkamp vakantie gaan vieren en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik mocht in een nieuw chalet verblijven en daar was alles aanwezig. Het was er ook lekker rustig, precies wat ik zocht en nodig had op dat moment. Een fijn zwembad en dan nog de brasserie, ik heb gewoon genoten met alle lieve mensen om me heen.

Tania 3 sep 2023
Reageer
R

Doorreizen

Ik ben al een hele tijd door Nederland aan het reizen en ik kwam hier toevallig terecht om door te kunnen reizen. Even kort overnachten en weer door. Ik ben dan ook niets tekort gekomen hier, het ziet er allemaal netjes uit, mensen zijn erg aardig en behulpzaam en het is er rustig. Fijn om even bij te komen en dan weer door te kunnen gaan met reizen.

Rudy 9 okt 2023
Reageer
H

Mooie camping nette prijs

Wat een heerlijke camping, het verblijf is echt super. Het personeel is ook heel vriendelijk en helpt goed. Lekker even op het terras zitten en daar was de bediening ook heel erg goed en snel. Ik kan alleen maar zeggen dat ik genoten heb en snel weer terug zal komen. Voor jong en oud een mooie omgeving waar veel te zien is.

Hansje Pansje 18 sep 2023
Reageer
F

Allemaal top

We hadden zin even weg te gaan en dat is hier dan ook helemaal goed gekomen. Lieve mensen die hier werken en helpen. Je komt er gewoon niets tekort, want alles wat je nodig hebt is hier te vinden. Het verblijf kunnen we alleen maar omschrijven als geweldig. We raden iedereen aan om hier eens naar toe te gaan als je echt vakantie wil vieren.

Familie Bouw 12 sep 2023
Reageer
F

Camping de Vinkenkamp is geweldig

Regelmatig gaan we naar een camping, en vaak is het er dan niet zo schoon of hebben we wel wat dingen die anders kunnen maar bij Camping de Vinkenkamp hebben we geen opmerkingen. Het was gewoon allemaal zo goed geregeld. Voor een nette prijs konden we hier verblijven en het sanitair was heel schoon. Zwemmen was echt leuk en de maaltijden in het restaurant waren niet duur maar wel heel lekker.

Fam Heuvel 8 sep 2023
Reageer
A

Lekker verblijf hier

Wat een mooi ontvangst. Iedereen was echt zo vriendelijk hier op de camping, grapjes maken, elkaar helpen, zo fijn om hier ineens te komen en dan zo gastvrij te worden ontvangen. De brasserie was hier ook top en lekker zwemmen, dat is gewoon heerlijk als dat tijdens de vakantie kan. Ik zou er zo weer terugkeren en wat denk je? Volgend jaar is alweer geboekt en daar kijk ik nu al naar uit.

Andrea 6 sep 2023
Reageer
T

Voor ouderen niet super voor kinderen wel

Met onze kinderen naar de camping gegaan, dit was allemaal goed geregeld. Het was misschien voor ons een optie om volgend jaar met onze ouders terug te keren maar dat zal niet gaan want voor ouderen is er geen hoog toilet o.i.d. dus dan moeten we op zoek naar wat anders. Maar we hebben nu goed genoten met onze kinderen. Wandelen en fietsen is hier goed te doen en een dagje weg ook. Het eten is wat eenvoudig maar de bediening is goed en het smaakt ook goed.

Truus Huizen 5 sep 2023
Reageer
A

Volgend jaar weer seizoen vakantie

Deze camping heeft echt een mooie ligging. Omdat we hier dit jaar zo genoten hebben, hebben we nu geregeld dat we er volgend jaar gewoon een seizoensplaats hebben. Dit is nu al een moment om naar uit te kijken, lekker rustig vakantie vieren, het aftellen kan beginnen. Het is hier zo mooi, rustig en alles wat je nodig hebt dat is er, met vriendelijk personeel.

A Sassie 28 aug 2023
Reageer
L

Klein, mooi en compleet

Het was voor ons duidelijk dat hier alles aanwezig was. Een snackbar en een restaurant, de 1e avond al gewoon op het terras zitten en het was een grotere SVR camping dan we gewend zijn. Nieuw zwembad, indrukwekkend alleen toch wat klein in onze ogen. Het sanitair was allemaal wat nat en best modderig en kinderen konden zich buiten gelukkig wel goed vermaken. Wandelen en fietsen was hier heerlijk en daar hebben we dan ook volop gebruik van gemaakt.

LH 20 aug 2023
Reageer
W

Top camping, lekker rustig.

Zo schoon heb ik een camping nog nooit gezien. Kinderen zijn er meer dan welkom en dat zie je gewoon. Wij hebben dan ook met de kids genoten hier en raden het alle ouders met kinderen aan. Het is ook rustig en dat is ook fijn zodat ze op tijd naar bed kunnen haha. Het gevoel van vakantie vieren en thuiskomen valt hier samen.

Weststraten familie 20 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Lieren.

Over Camping de Vinkenkamp

Camping Vinkenkamp is gelegen te Vinkenkamp 10  in Lieren. Deze kleinschalige camping staat bekend om haar goede voorzieningen en biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Naast kampeerplaatsen biedt de camping ook overnachtingsmogelijkheden in stacaravans, chalets en seizoensplekken voor toercaravans. De camping ligt in een omgeving die rijk is aan natuurlijke en culturele attracties, zoals natuurgebieden De Loenermark, Kootwijkerzand, De Hoge Veluwe en De Posbank. In de nabijheid liggen steden zoals Arnhem, Bronkhorst, Apeldoorn en Zutphen, evenals attracties zoals Burgers' Zoo, het Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo en Koningin Julianatoren. Sportieve activiteiten zoals zwemmen, vissen, varen, golfen en tennissen zijn ook mogelijk in de omgeving. Camping Vinkenkamp is dus een perfecte bestemming voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lieren, Gelderland
  • https://www.vinkenkamp.nl
  • info@vinkenkamp.nl