Vastelastenbond

Vastelastenbond

3.0 reviewscore • 3 reviews
T

Goed advies

Ben al jaren tevreden klant en heb wederom goed advies gehad. Vandaag gesproken met Marije en ze heeft alles duidelijk uitgelegd en in oirde gemaakt. Ik wilde dit sowieso regelen zodat ik goed zit nu het weer kouder wordt. Ik geef het met vertrouwen uit handen aan de Vastelastenbond en fijn dat het voor komend jaar weer is geregeld en ik weer goed zit voor mijn energie.

T. Schellekens 6 nov 2023
Reageer
O

Tegenvallende kosten

Met Gewoon Energie veel hogere kosten dan aangegeven. Geen toeslagen en belastingen op de factuur en website vermeld.

Onterechte aanmaningskosten, hogere termijn bedragen dan afgesproken en lang wachten op de eindafrekening.

Onbetrouwbare partijen trap er niet in!

Gewoon Energie houdt zich niet aan haar algemene voorwaarden en de integriteitsregels.

De Vastelastenbond verstuurt pas een aanvraag door na 14 dagen te wachten. Bij tijdige annulering beweert Gewoon Energie dit niet ontvangen te hebben. Er wordt geen contract aangegaan, toch geld afgeschreven.

Ownwise 4 mrt 2023
Reageer
R

Vastelandenbond zorgt voor goedkope energie

Voor ons is dit echt een uitkomst. Voor maar €39,- per jaar hebben wij gegarandeerd de goedkoopste energie aanbieder van dat moment. Ik ben iemand die altijd goed op mijn geld let, omdat ik het ook zo de vind om te veel geld te betalen wanneer dit niet nodig hoeft te zijn. Dan heb ik die €39 hier graag voor over, want dat geld bespaar ik dan gedurende dat jaar wel weer op mijn totaalbedrag. Een hele goede en nuttige website is vastelastendbond.nl

Ronald 29 aug 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Vastelastenbond

VasteLastenbond.nl is een handig platform voor iedereen die zijn maandelijkse kosten wil beheren, zoals energierekeningen, zorgverzekeringen en telefoonabonnementen. De website biedt een dienst aan die jaarlijks voor jouw de verschillende maandelijkse lasten bekijkt en de overstap voor jouw regelt. Die gebeurt op meerdere plekken, zoals je zorgverzekering, hypotheekadviezen, taxatierapporten en meer. De website is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een klantenservice die goed bereikbaar is voor hulp en advies. De website biedt het laatste nieuws en een overzichtelijke blog met informatie aan. Ook heeft de website een overzichtelijke login pagina, waarop je alle informatie kunt bijhouden en bewerken. Het platform oogt professioneel en is uitgebreider dan de meeste apps op de telefoon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.vastelastenbond.nl
  • info@vastelastenbond.nl