Van Keeken Schoenen

Van Keeken Schoenen

4.3 reviewscore • 4 reviews
P

Aanbevolen voor kinderen

Op aanbeveling van een buurman bezocht ik deze kinderschoenenwinkel en was direct onder de indruk. De winkel biedt een breed assortiment en de hulp die ik kreeg was zowel snel als uitstekend. Alle vragen die ik had, werden eerlijk beantwoord. Vooral de deskundigheid in het omgaan met niet-standaard voetmaten was opmerkelijk. Mijn positieve ervaring zorgt ervoor dat we zeker nog een keer terug zullen gaan.

PetraK 23 sep 2023
Reageer
M

Topwinkel voor kwaliteitsschoenen

Deze schoenenzaak is een absolute topbestemming. Het brede aanbod van hoogwaardige merken, gecombineerd met een ruimtelijke en overzichtelijke winkelopzet, maakt het winkelen hier een plezier. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitverhouding is redelijk. Ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsschoenen voor een goede prijs.

Martijn 5 jul 2023
Reageer
S

Persoonlijke service en gezelligheid

Deze ochtend werd ik uiterst vriendelijk geholpen door een ervaren medewerker van van Keeken. Toen ze vroeg waarvoor ik nieuwe veters nodig had, legde ik uit dat ze voor mijn nieuwe boksschoenen waren. Het gesprek dat volgde was aangenaam en ik verliet de winkel met een goed gevoel, klaar voor mijn training. Ik kan me niet heugen dat ik ooit zo'n ervaring heb gehad in een winkel, al helemaal niet wat zo natuurlijk verliep. Hulde!

Stefan 12 mei 2023
Reageer
H

Vreemde ervaring in de winkel

Mijn ervaring met deze winkel was nogal vreemd. Toen mijn zoon nog jong was, kochten we daar vrij dure schoenen voor hem. Helaas gingen ze al na twee weken kapot. Terug in de winkel reageerde de verkoper nogal nonchalant op onze klacht, wat ik nogal bizar vond. Kinderen spelen immers vaak voetbal in hun schoenen.

Henrieke 8 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Van Keeken Schoenen

Er zijn 4 reviews geschreven over Van Keeken Schoenen op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.vankeekenbodegraven.nl
  • info@vankeekenbodegraven.nl