Van der Valk Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo

1.0 reviewscore • 1 review
R

Vergeten oplader

Zeer slechte service.
Waardeloze deskundige hulp
Wij zijn onze telefoon oplader vergeten, hier direct contact mee opgenomen met het hotel . Zou apart worden weggelegd. Willen het komen ophalen, hebben hier telefonisch contact over gehad op de dag zelf, is het ineens verdwenen????
Zeer slecht, komen hier nooit meer. Ik sta niet wachten

Roelofs 25 mrt 2024
L

Dus als u uw oplader vergeet, kan het gebeuren.. maar als de servicebalie hetzelfde overkomt, dan krijgen ze een 1 ster review?
Was de overnachting verder wel goed of ga je ze nou slecht afschrijven omdat ze een foutje maken, die u zelf ook heeft gemaakt in 1e instantie? Aparte review.

Leon 25 mrt 2024
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Almelo.

Over Van der Valk Theaterhotel Almelo

Van der Valk Hotel Theaterhotel Almelo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schouwburgplein 1 te Almelo. Het hotel beschikt over 196 kamers, variërend van comfortabele standaard kamers tot ruime suites en familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals airconditioning, gratis WiFi en flatscreen-tv's. Het hotel biedt ook een uitgebreid scala aan faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum met sauna's, een fitnessruimte en een binnenzwembad. Verder beschikt het hotel over diverse restaurants, een theater met 740 zitplaatsen, een bioscoop en een bowlingbaan. Van der Valk Hotel Theaterhotel Almelo is de ideale bestemming voor zowel zakelijke als recreatieve gasten die op zoek zijn naar comfortabele accommodatie en moderne faciliteiten in het hart van de stad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Almelo, Overijssel
  • https://www.theaterhotel.nl
  • info@theaterhotel.nl