Van der Valk Kasteel Terworm

Van der Valk Kasteel Terworm

3.6 reviewscore • 8 reviews
B

Niet voor een ander keer

Het is verstandig om vooraf een tafel te reserveren in het restaurant of op het terras, in plaats van onaangekondigd te arriveren. We verbleven in het Van der Valk hotel en kregen het advies om te gaan dineren bij Van der Valk Heerlen Kasteel Terworm. We hebben meteen contact opgenomen om te informeren naar de beschikbaarheid. Het spijt ons, het restaurant was volgeboekt. Volgens de receptioniste van Kasteel Terworm konden we echter zonder reservering dineren van de kleine menukaart. Het was een wandeling van 15 minuten, maar we vonden een prachtige plek op het terras.

Bertha 30 jun 2023
Reageer
F

Unieke plek in een adembenemende omgeving.

Kasteel TerWorm is een unieke plek in een adembenemende omgeving. Alles is perfect in harmonie: de gracht, de binnenplaats, het kasteel zelf, de bijgebouwen, het terras en de prachtige kasteeltuin. Alles verkeerde in uitstekende staat. We verbleven in een prachtige pachtkamer met uitzicht op de gracht. De kamer en de badkamer waren prachtig, brandschoon en ingericht in een smaakvolle stijl. De bedden waren uitzonderlijk comfortabel! We konden gratis gebruikmaken van een Nespresso-machine, een minibar met frisdranken, Toblerone en noten.

Fam V 2 sep 2022
Reageer
J

Absoluut prachtig

De locatie is absoluut prachtig, met een geweldige sfeer. Alles is schoon en fris. Helaas laat het personeel enigszins te wensen over, met uitzondering van enkele medewerkers. Misschien is er gewoon een tekort aan beter gekwalificeerd personeel. Bijna 90% van het personeel lijkt een gebrek aan vriendelijkheid en draagt een norse uitstraling. Bovendien lijken ze problemen te hebben met het stellen van de juiste prioriteiten.

Jurney 15 mei 2022
Reageer
D

Betreedt een echt paradijs

Je betreedt een echt paradijs. Onze kasteelkamer bood een prachtig uitzicht op de schitterende kasteeltuin. Het personeel was buitengewoon gastvrij en vriendelijk. De omgeving is schitterend om te verkennen per fiets of met de auto. De maaltijden zijn voortreffelijk en met veel aandacht bereid. We kijken er al naar uit om hier weer terug te keren.

Daniel Plok 6 sep 2021
Reageer
H

Ligging en de kamer zijn absoluut prachtig

De ligging en de kamer zijn absoluut prachtig. Helaas liet de netheid van de badkamer (met name de kitranden) en het toilet te wensen over. Dit verdient echt verbetering. Bovendien worden diners geserveerd zonder enige variatie in aardappelgerechten. Er worden helemaal geen aardappelgerechten (zelfs geen kroketten of frietjes) geserveerd. Bovendien is het aanbod van groenten zeer beperkt.

Hector 28 mei 2021
Reageer
J

Prachtige siertuin

Het kasteel is gelegen op ongeveer 2 kilometer van het stadscentrum, te midden van een weelderige groene omgeving met een prachtige siertuin. Het complex omvat het kasteel zelf, waarin de receptie en het restaurant zijn ondergebracht, verdeeld over diverse sfeervolle kamers. De kamers en suites bevinden zich in een U-vormig gebouw aan de overkant van het kasteel. Onze suite bevond zich op de eerste verdieping en was toegankelijk via een hal van ongeveer 4 vierkante meter, waarin zich een kledingkast bevond. De suite zelf besloeg ongeveer 40 vierkante meter en was uitgerust met een royaal kingsize tweepersoonsbed, een bijzettafel met koffie- en theefaciliteiten, een klassiek bureau met een bovenblad bedekt met groen leer, een stoel, een flatscreen televisie, een kast met kluis en minibar, een comfortabele tweezitsbank, twee fauteuils, een salontafel, een bijzettafeltje met een sfeervolle schemerlamp, en een bagagerek met kledinghanger.

Jaap 29 okt 2020
Reageer
K

Nimmer meer

Als een jongere persoon met een handicap van 43 jaar was mijn ervaring bij het boeken van een junior suite, die ook geschikt is voor mindervaliden, schandalig. Het leek alsof ik een buitenbeentje was, en het was teleurstellend om zo behandeld te worden. De foto's op Tripadvisor laten duidelijk zien hoe deze ervaring voor mij was.

Kelly 2 feb 2020
Reageer
Y

Verschrikkelijk

Het bed in dit hotel was verschrikkelijk. Ik heb geen oog dichtgedaan en word nu wakker met een zeer pijnlijke rug. Dit hotel verdient zeker niet de naam 'exclusief'. Een goede nachtrust is essentieel, en dat ontbrak hier volledig. Ik kan me niet voorstellen dat ze hier gasten laten betalen voor een verschrikkelijke tijd.

Young 27 jan 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Heerlen.

Over Van der Valk Kasteel Terworm

Van der Valk Kasteel Terworm is een luxe hotel, gelegen aan Terworm 5 te Heerlen. Het hotel is gevestigd in een prachtig kasteel uit de 14e eeuw, dat in de loop der jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd is. Het hotel beschikt over 40 luxe kamers en suites, die allemaal zijn ingericht met comfortabele bedden en moderne voorzieningen. Gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, waar zowel klassieke als moderne gerechten worden geserveerd. Het hotel beschikt ook over een bar en een prachtige tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn er verschillende vergaderzalen beschikbaar die uitgerust zijn met moderne audiovisuele apparatuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Heerlen, Limburg
  • https://www.terworm.nl
  • terworm@valk.nl