Van der Valk Hotel Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle

3.9 reviewscore • 16 reviews
A

Koffie moment

We waren op doorreis en besloten een koffie stop te houden bij deze van der valk.
Een prachtig hotel en een mooie ruime koffie hoek.
Alleen was er nergens een leeg plekje want alles was gereserveerd.. Okay bij navraag aan het bedienend personeel, mochten we dan aan de bar plaats nemen, gelukkig wel aan een hoge tafel. Na een tijdje dat we nog niet bediend waren, kwam er een leuk zitplekje vrij met relaxte stoelen.
Helaas kwam er iemand op ons af van de bediening. Deze vier personen waren aan het roken en willen er weer gaan zitten. We vroegen waarom alles was gereserveerd en als een plek leeg kwam nog bezet was. We werden aan een andere tafel gezet. Dat was een stuk beter. Wat ons op viel was dat we weer vertrokken na een uur18:30 uur) dat het leuke plekje nog niemand van de rokers zat en de tafels nog steeds niet waren bezet. Terwijl andere gasten die binnen kwamen ook geen plekje hadden of konden gaan zitten.
Toch een positief puntje.
Wat het helemaal goed maakte. Ze hebben hele lekkere luchtige glutenvrije en lactose vrije muffins voor bij de koffie, versiering van verse vruchten erbij. Top een tien voor de kok.. Let wel dit is niet bij iedere van der valk.

A. Bakker 30 sep 2023
Reageer
M

Fantastische locatie

Wat een fantastische locatie om van een maaltijd te genieten! Het personeel begroet je vriendelijk bij aankomst en blijft gastvrij tot het moment van vertrek. De maaltijden zijn verrukkelijk en ruimschoots voldoende, en de bediening is zowel vakkundig als gastvrij! Zelfs na een bezoek aan het toilet, is het gebruikelijk om je handen te reinigen met warm water.

Marwa 9 mei 2023
Reageer
G

Opnieuw genoten

Dit prachtige hotel heeft me voor de derde keer gehuisvest. Opnieuw geniet ik van een frisse en opgeruimde kamer met een panoramisch uitzicht. Onze locatie was aan de zijde van de autoweg, echter is het geluid hiervan niet waarneembaar in de accommodatie. Het avondmaal was smaakvol en overvloedig. Aangename drankgelegenheid. Behulpzaam personeel. Enkel de onaangename geur in de badkamer was een minpuntje, maar overigens was het opnieuw een uitstekend verblijf.

Gino 2 mrt 2023
Reageer
M

Erg mooi hotel

Vorige week hebben we een nacht doorgebracht in de junior suite op de bovenste verdieping van dit mooie hotel. Het online inchecken verliep soepel. De kamer was compleet ingericht en voorzien van koffie, thee, badproducten, badjassen en slippers. Helaas rook de kamer wel wat muf, maar gelukkig kon er een klein raampje open om te luchten. Hoewel de bedden van goede kwaliteit waren, vonden wij ze persoonlijk iets te zacht. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Martine Mager 25 okt 2022
Reageer
F

Een beetje onbeleefd

Met grote anticipatie begaven wij ons naar Zwolle. Gemiddeld nemen wij jaarlijks deel aan ongeveer 3 arrangementen bij verschillende Van der Valk-locaties. We waren enthousiast om naar Zwolle te gaan, aangezien het een goede reputatie heeft. Bij aankomst op de kamer troffen we echter nog de resten aan van wat ik vermoed de ontlasting van de laatste 10 bezoekers was, en het balkon was bedekt met spinnenwebben. Tijdens het avondeten was het personeel heel onbekwaam en leek het een beetje onbeleefd. Gelukkig was de service in de bistro die avond perfect.

Finke 26 aug 2022
Reageer
T

Panty gevonden maar alsnog top

Dit hotel is één van mijn favorieten, vooral vanwege de wellness suites. Dit keer verbleef ik in de wellness suite "fresh" en ik moet zeggen, het was weer fantastisch! Toch was het jammer dat niet alle prullenbakken geleegd waren, want we vonden een gedragen panty (?) en hier en daar wat haarballen.
Daarnaast hadden we een arrangement geboekt inclusief ontbijt op de kamer. We moesten vooraf onze wensen doorgeven, maar dit leek niet helemaal goed te zijn doorgekomen. Gelukkig was er nog steeds voldoende aanwezig en was het ontbijt erg lekker.

Treffer 22 jul 2022
Reageer
P

Matig ditmaal

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over de Van der Valk hotels. Ook het hotel in Zwolle heeft zeker potentie en biedt veel kwaliteit. Toch zijn er enkele zaken die zwaar voor mij wegen tijdens mijn recente verblijf.

Zo kregen we een gratis drankje aangeboden, maar tot onze teleurstelling was de brasserie gesloten en de bar pas vanaf 5 uur 's middags geopend. We hadden behoefte aan een kop koffie met gebak en werden doorverwezen naar het restaurant. Dit was niet echt een prettige sfeer, aangezien we naast gasten zaten die aan het lunchen waren. Dit leek niet echt een goede ambiance. Het personeel gaf aan dat dit te wijten was aan een tekort aan personeel. Echter, er leek genoeg personeel aanwezig te zijn en ze hadden de gasten ook in de lobby kunnen bedienen.

Paulus 28 apr 2022
Reageer
D

Niet genoten

Onze verblijfsruimte was genummerd als 542. Het bleek echter een behoorlijk warme kamer te zijn, aangezien de airconditioning zelfs op de laagste instelling (18 graden) weinig effect had. Blijkbaar wordt daar op een sluwe manier op kosten bespaard. Erg spijtig. Gezien de prijs van de kamer zou dat eigenlijk niet moeten gebeuren, maar dat gebeurde toch en dit vindt ik zeker niet leuk!

Dorinda 24 aug 2021
Reageer
V

Van der Valk Zwolle positieve ervaringen

Een fantastisch hotel waar je echt kan zien dat het nog niet heel oud is! Het pand zit, zoals heel vaak bij Van der Valk, aan de snelweg. Je hoort echter bar weinig van de langsrijdende auto's. Het hotel heeft ook een erg mooie grote lobby en je kan er goed eten. Helaas is het restaurant nu wegens corona gesloten, eerder gingen we daar ook wel eens eten zonder dat we een kamer hadden geboekt. Nu doen ze volgens mij alleen aan roomservice, wat uiteraard prima en veilig is.

Als je een hotel zoekt rondom Zwolle is de keuze snel gemaakt. Iemand nog andere goede suggesties die ik eens kan proberen met mijn vrouw?

Vince en Jolanda 6 mei 2021
Reageer
W

Hartelijk begroet

We werden hartelijk begroet. De initiële kamer vertoonde echter tekortkomingen op het gebied van hygiëne, met talloze haren in de badkamer en een niet-gezogen tapijt. De vervangende kamer was verbeterd, maar ook hier was de stofzuiging niet optimaal uitgevoerd. Bij daglicht merkten we vlekken op de muur en de kast op, waar we liever niet te veel op wilden letten... 🙈 De maaltijden waren bevredigend, zowel het diner als het ontbijt waren overvloedig. Helaas werd de ontbijtupgrade vergeten en hebben we hiervoor geen compensatie ontvangen.

Willem 22 feb 2021
Reageer
F

Royaal bed, een fraai zitgedeelte en een zalige ja

De accommodatie bevindt zich op een strategische plek in de nabijheid van de autosnelweg. Er is meer dan genoeg beschikbare parkeerruimte, en deze faciliteit wordt kosteloos aangeboden. Bij onze aankomst kregen we de kans om onze boeking keurig te wijzigen naar een suite op de negende etage. Ondanks de COVID-19-maatregelen was de catering uitstekend georganiseerd. Het diner 's avonds was verrukkelijk. Daarnaast was de verblijfsruimte voortreffelijk. Een royaal bed, een fraai zitgedeelte en een zalige jacuzzi.

Fariel 25 dec 2020
Reageer
B

Luxueuze accommodatie

We reserveerden een luxueuze accommodatie voor een enkele nacht, inclusief een eigen sauna en stoomdouche. Het was buitengewoon genieten. Een smakelijk diner was inbegrepen, gevolgd door een ontbijt op bed de volgende ochtend. Al met al een zeer aangename ervaring. Het personeel was aangenaam en ondersteunend. Al met al een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Berto 25 aug 2020
Reageer
K

Oase van gastvrijheid

Dit betoverende hotel is een pareltje! De medewerkers zijn zo vriendelijk dat het voelt alsof je in een oase van gastvrijheid bent beland. De kamer was niet alleen schoon en netjes, maar ook een toevluchtsoord van comfort. Het sfeervolle restaurant bracht culinaire magie tot leven. Alles bij elkaar genomen, is er werkelijk niets aan te merken op deze buitengewone ervaring. Een onvergetelijk verblijf vol warmte en charme.

Karla 25 jun 2020
Reageer
Y

verblijf was een ware traktatie

Ondanks de uitdagende tijden rondom de pandemie, was ons verblijf een ware traktatie. De culinaire verwennerij was ronduit voortreffelijk, hoewel het ontbijt in een aangepaste, eenvoudigere vorm werd geserveerd. De hygiëne en netheid waren indrukwekkend, waardoor we ons volledig op ons gemak voelden. Het was een verademing om er even tussenuit te zijn, en de prachtige omgeving bood de perfecte setting voor ontspannen fietstochten. Een onvergetelijk uitje dat alle verwachtingen overtrof!

Yerome 1 jun 2020
Reageer
S

Service en gastvrijheid in dit hotel is geweldig

De service en gastvrijheid in dit hotel is geweldig. Het personeel overtreft alle verwachtingen met een ongekende vriendelijkheid, wat in deze zeer bijzondere tijd extra waardevol is. Elk moment voelt als een warm welkom. Het is alsof je in een oase van vriendelijkheid bent beland, waardoor de wereld even een betere plek lijkt te zijn. Een ervaring die je hart raakt en je met een glimlach achterlaat. Onvergetelijk.

Sandra 31 mei 2020
Reageer
O

Service en gastvrijheid waren gewoonweg geweldig!

De service en gastvrijheid waren gewoonweg geweldig! Het personeel was ongekend vriendelijk, vooral in deze zeer bijzondere tijd. Het voelde als een warm welkom in een betoverende wereld. Een ervaring die ons hart verwarmde en ons even liet ontsnappen aan de realiteit. Een juweel van vriendelijkheid en er hangt ook nog een aangename sfeer rond.

Oliver 31 mei 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Zwolle.

Over Van der Valk Hotel Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle is een hotel, gelegen aan Nieuwleusenerdijk 1 te Zwolle. Het hotel beschikt over 175 luxe kamers en suites, een restaurant, een bar, een fitnessruimte en diverse vergaderzalen. Het interieur van het hotel is modern en sfeervol ingericht en biedt gasten alle comfort die ze nodig hebben voor een ontspannen verblijf. De kamers zijn voorzien van een kingsize bed, een flatscreen-tv, airconditioning, gratis wifi en een ruime badkamer. Het restaurant serveert heerlijke gerechten met lokale en internationale invloeden en biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er diverse vergaderzalen beschikbaar, van kleine boardrooms tot grote conferentiezalen met een capaciteit tot 350 personen. Het hotel biedt ook catering en audiovisuele ondersteuning voor vergaderingen en evenementen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zwolle, Overijssel
  • https://www.hotelzwolle.nl
  • zwolle@valk.nl