Van der Valk Hotel Zwolle

Van der Valk Hotel Zwolle

4.3 reviewscore • 4 reviews
A

Koffie moment

We waren op doorreis en besloten een koffie stop te houden bij deze van der valk.
Een prachtig hotel en een mooie ruime koffie hoek.
Alleen was er nergens een leeg plekje want alles was gereserveerd.. Okay bij navraag aan het bedienend personeel, mochten we dan aan de bar plaats nemen, gelukkig wel aan een hoge tafel. Na een tijdje dat we nog niet bediend waren, kwam er een leuk zitplekje vrij met relaxte stoelen.
Helaas kwam er iemand op ons af van de bediening. Deze vier personen waren aan het roken en willen er weer gaan zitten. We vroegen waarom alles was gereserveerd en als een plek leeg kwam nog bezet was. We werden aan een andere tafel gezet. Dat was een stuk beter. Wat ons op viel was dat we weer vertrokken na een uur18:30 uur) dat het leuke plekje nog niemand van de rokers zat en de tafels nog steeds niet waren bezet. Terwijl andere gasten die binnen kwamen ook geen plekje hadden of konden gaan zitten.
Toch een positief puntje.
Wat het helemaal goed maakte. Ze hebben hele lekkere luchtige glutenvrije en lactose vrije muffins voor bij de koffie, versiering van verse vruchten erbij. Top een tien voor de kok.. Let wel dit is niet bij iedere van der valk.

A. Bakker 30 sep 2023
Reageer
M

Fantastische locatie

Wat een fantastische locatie om van een maaltijd te genieten! Het personeel begroet je vriendelijk bij aankomst en blijft gastvrij tot het moment van vertrek. De maaltijden zijn verrukkelijk en ruimschoots voldoende, en de bediening is zowel vakkundig als gastvrij! Zelfs na een bezoek aan het toilet, is het gebruikelijk om je handen te reinigen met warm water.

Marwa 9 mei 2023
Reageer
G

Opnieuw genoten

Dit prachtige hotel heeft me voor de derde keer gehuisvest. Opnieuw geniet ik van een frisse en opgeruimde kamer met een panoramisch uitzicht. Onze locatie was aan de zijde van de autoweg, echter is het geluid hiervan niet waarneembaar in de accommodatie. Het avondmaal was smaakvol en overvloedig. Aangename drankgelegenheid. Behulpzaam personeel. Enkel de onaangename geur in de badkamer was een minpuntje, maar overigens was het opnieuw een uitstekend verblijf.

Gino 2 mrt 2023
Reageer
V

Van der Valk Zwolle positieve ervaringen

Een fantastisch hotel waar je echt kan zien dat het nog niet heel oud is! Het pand zit, zoals heel vaak bij Van der Valk, aan de snelweg. Je hoort echter bar weinig van de langsrijdende auto's. Het hotel heeft ook een erg mooie grote lobby en je kan er goed eten. Helaas is het restaurant nu wegens corona gesloten, eerder gingen we daar ook wel eens eten zonder dat we een kamer hadden geboekt. Nu doen ze volgens mij alleen aan roomservice, wat uiteraard prima en veilig is.

Als je een hotel zoekt rondom Zwolle is de keuze snel gemaakt. Iemand nog andere goede suggesties die ik eens kan proberen met mijn vrouw?

Vince en Jolanda 6 mei 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Zwolle.

Over Van der Valk Hotel Zwolle

Er zijn 4 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Zwolle op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zwolle, Overijssel
  • https://www.hotelzwolle.nl
  • zwolle@valk.nl