Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

4.0 reviewscore • 3 reviews
L

Fletcher Holthurnsche Hof review

Wij hebben een paar hele leuke dagen beleefd bij Fletcher Holthurnsche Hof. Om te beginnen was de ontvangst heel prettig. Vriendelijk personeel. De eerste indruk van onze kamer was ook goed. Wij hadden een luxe tweepersoonskamer. Her en der lag er wel een klein beetje stof, maar dit was echt minimaal. Heerlijk bed met een goed matras. Ook wel een redelijk moderne tv, wat soms nog wel wat te wensen overlaat bij andere hotels.

Berg en Dal is een fantastische omgeving om een paar dagen heen te gaan. Dit was niet onze eerste keer in de regio, maar het landschap blijft ons verbazen. Zeker de moeite waard! Als je dat ook van plan bent, kun je prima terecht in Fletcher Holthurnsche Hof.

Lieke 20 jun 2022
Reageer
R

Wisselvallig

Wat wisselende ervaringen met dit hotel. Wat je in het restaurant krijgt voorgeschoteld komt niet helemaal overeen met wat je op de menukaart besteld hebt. Personeel was niet altijd even vriendelijk of niet goed ingewerkt. Steeds moeten navragen. Eerst kan het niet, dan weer wel. De kamer was verder wel oke, gewoon wat je van een Fletcher hotel kan verwachten. Niks meer, niks minder... De omgeving is wel prachtig, alleen jammer van het wisselvallige weer. Dat is Nederland, daar kan je niks aan doen.

Richard 19 mei 2022
Reageer
R

Prachtige omgeving

De ligging is fantastisch, vlakbij de Duitse grens. Berg en Dal is ook een fantastische omgeving. Mooi heuvelachtig landschap. Er is een fietsenstalling aanwezig, als je de fiets meeneemt. Dit hadden wij wel gedaan, want je kunt hier werkelijk fantastisch fietsen. Ik had wel een elektrische fiets meegenomen, vanwege de heuvels. De rust, ruimte en natuur was fantastisch. De medewerkers waren ook erg vriendelijk. Als er wat is, wordt dat serieus genomen en opgelost! Bij het ontbijt was er ruim voldoende keuze. De vrolijke medewerkers maakten het ontbijt nog gezelliger. Wij zouden zeker nog een keer terug willen komen.

Renate 4 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Berg en Dal.

Over Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zevenheuvelenweg 48A te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 57 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Amusementspark Tivoli, Afrika Museum en Vrijheidsmuseum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Berg en Dal, Gelderland