Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

3.8 reviewscore • 6 reviews
Z

Ruime kamer kamer

Het personeel aan de receptie en tijdens het ontbijt is bijzonder gastvrij en vriendelijk. De kamer was lekker ruim en mooi ingericht, met een buitenzitje en een prachtig uitzicht. De badkamer was prachtig, met een douche, toilet en andere voorzieningen. De omgeving biedt schitterende fietsroutes door het heuvelachtige terrein. Het gebruik van een elektrische fiets is zeker aan te bevelen. Een suggestie voor het hotel: overweeg het creëren van een nieuw fietsenhok voor de verhuurfietsen en maak het huidige fietsenhok beschikbaar voor de gasten.

Zeyd 26 mei 2023
Reageer
W

Ons bezoek

Wij hebben genoten van de vriendelijkheid van het pesrsoneel in het restaurant. Daarnaast was het eten voortreffelijk. Ook de extra aandacht. De hotelkamer was prima , schoon en ruim van opzet. Er was een klein minpuntje. De weg naar dit mooie hotel was slecht. En zeker als je met de auto weggaat, Al die kuilen. Lijkt ons verstandig daar wat aan te doen. Voor de rest 100 %. We komen zeker terug.

Wil Hoogeveen 16 dec 2023
Reageer
E

High tea is zeer teleurstellend

High tea voor 12 personen, waarvan 7 kinderen vooraf voor 24,50 gereserveerd
Kinderen betalen onder de 12 betalen de volle prijs
Bij binnenkomst hoorden we het personeel al tegen elkaar zeggen, dat ze er geen zin in hadden.
Dit was duidelijk vooral bij een personeelslid duidelijk merkbaar.
Ze kwamen niet een keer uit zichzelf vragen of we iets wilden drinken, het eten werd allemaal tegelijk op platte schalen gelegd. Niet eens de hoeveelheid naar het aantal mensen. Wij hebben voor iedereen het volle pond betaald, dus ook voor het aantal kinderen onder 12 jaar. We hadden specifiek aangeven dat er een persoon diabetes heeft, die kreeg na twee uur na de start een bakje fruit, war je helemaal niet mag hebben al diabeet. Aangezien het een verjaardag was, hebben we met het merendeel besloten om hierdoor niet de sfeer te laten verpesten, maar echt wat een fiasco. Schaam je echt Fletcher! Zeker voor zo’n bedrag! Eens maar nooit weer.

De opsomming:
- al het eten werd op grote schalen allemaal tegelijk gezet, dus niet zoals je bij een high tea verwacht op de tafel (wat het vooral juist voor kinderen zo leuk maakt)
- er werd tussendoor niet gevraagd of wij iets wilden drinken, wij hadden bij binnenkomst al gehoord dat het personeel er geen zin in had
- de hoeveelheid wat er qua eten op de schaal lag kwam niet overeen met het aantal personen.
-van te voren aangeven dat er een diabeet bij was, die kreeg na twee uur een bakje fruit, wat je ook al niet mag en kan eten als diabeet!!

We waren er voor een zeer bijzondere gelegenheid. We wilden het feest door de slechte service niet bederven, dus vandaar nu wel deze review.

Es 21 aug 2023
Reageer
L

Fletcher Holthurnsche Hof review

Wij hebben een paar hele leuke dagen beleefd bij Fletcher Holthurnsche Hof. Om te beginnen was de ontvangst heel prettig. Vriendelijk personeel. De eerste indruk van onze kamer was ook goed. Wij hadden een luxe tweepersoonskamer. Her en der lag er wel een klein beetje stof, maar dit was echt minimaal. Heerlijk bed met een goed matras. Ook wel een redelijk moderne tv, wat soms nog wel wat te wensen overlaat bij andere hotels.

Berg en Dal is een fantastische omgeving om een paar dagen heen te gaan. Dit was niet onze eerste keer in de regio, maar het landschap blijft ons verbazen. Zeker de moeite waard! Als je dat ook van plan bent, kun je prima terecht in Fletcher Holthurnsche Hof.

Lieke 20 jun 2022
Reageer
R

Wisselvallig

Wat wisselende ervaringen met dit hotel. Wat je in het restaurant krijgt voorgeschoteld komt niet helemaal overeen met wat je op de menukaart besteld hebt. Personeel was niet altijd even vriendelijk of niet goed ingewerkt. Steeds moeten navragen. Eerst kan het niet, dan weer wel. De kamer was verder wel oke, gewoon wat je van een Fletcher hotel kan verwachten. Niks meer, niks minder... De omgeving is wel prachtig, alleen jammer van het wisselvallige weer. Dat is Nederland, daar kan je niks aan doen.

Richard 19 mei 2022
Reageer
R

Prachtige omgeving

De ligging is fantastisch, vlakbij de Duitse grens. Berg en Dal is ook een fantastische omgeving. Mooi heuvelachtig landschap. Er is een fietsenstalling aanwezig, als je de fiets meeneemt. Dit hadden wij wel gedaan, want je kunt hier werkelijk fantastisch fietsen. Ik had wel een elektrische fiets meegenomen, vanwege de heuvels. De rust, ruimte en natuur was fantastisch. De medewerkers waren ook erg vriendelijk. Als er wat is, wordt dat serieus genomen en opgelost! Bij het ontbijt was er ruim voldoende keuze. De vrolijke medewerkers maakten het ontbijt nog gezelliger. Wij zouden zeker nog een keer terug willen komen.

Renate 4 mei 2022
Reageer
Over Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zevenheuvelenweg 48A te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 57 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Amusementspark Tivoli, Afrika Museum en Vrijheidsmuseum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Berg en Dal, Gelderland
  • https://www.landgoedhotelbergendal.nl
  • info@landgoedhotelbergendal.nl