Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe

Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe

2.2 reviewscore • 9 reviews
R

Huisje

Wij hadden gister (dachten een hotelkamer) geboekt. We vonden na best wel wat zoeken, want het staat niet bijzonder aangegeven, een huisje. Nadat we de deur hadden opengedaan schrokken we al, het rook er muf, wat bleek we moesten een smal vies wenteltrapje op. Want beneden was er ook een huisje. Toen we daar de deur open deden schrokken we. De vloerbedekking was smerig en er hing een armoedig stuk gordijn, de lampjes op de nachtkastjes scheef, in de badkamer was de douchedeur niet om aan te zien, zwarte randen van het vuil. Geen kleine zeepjes e.d. we zijn gelijk rechtsomkeer gegaan naar de receptie en vroegen geld terug, maar daar gingen ze niet mee accoord. Ik vind het in een woord schandalig dat ze dit durven te verhuren, gooi de boel plat en zet er iets moois neer. En spaar geld uit met al die mooie praatjes bv op tv, investeer dat geld in nieuwe huisjes. Dus voor ons noooooit meeer fletcher. Wij vragen u dringend deze klacht serieus te nemen en ons te informeren over de afhandeling.

Ria bustin 10 sep 2023
Reageer
H

Twin de luxe????

Via een hotelgiftcard ter waarde van € 200,-- (!) boekten wij voor 1 nacht een hotelkamer Twin de Luxe (met bad en terras) en ontbijt (B&B). De 'hotelkamer' bleek een huisje te zijn met veel achterstallig onderhoud, vies uitziende versleten vloerbedekking, een nachtlampje dat scheef hing (kapot), een terras met oude vuile, met gras begroeide gewassen grindtegels waarop een tafeltje met afbladderende tafelpoten. Bedden goed. Badkamer was goed maar bad niet goed schoon. 's Nachts om half een kwam bewoner van bovenverdieping thuis en konden we 'meegenieten' van het plassen (duidelijk hoorbaar) , doortrekken en muziek. Heel gehorig!! Over ontbijt en diner geen klachten. Gordijnen verduisteren goed maar sloten niet helemaal (wasknijper gaf uitkomst). Voor dit pittige bedrag hadden we minstens een koelkastje op de kamer verwacht en een koffiezetapparaat... niets van dat alles. Jammer, dit was voor het eerst en het laatst.

H. van der Meer 27 aug 2023
Reageer
W

Een grote ramp

De accommodatie is alleen nog geschikt voor afbraak. Kapotte regenafvoer, smerige vloerbekleding, gaten in de gordijnen, smerig en verouderd terras,…
Dagelijkse schoonmaak is beperkt tot beddenopmaak, ledigen vuilnisbak en verversen handdoeken. Stofzuigen of lavabo schoonmaken is zeker niet aan de orde.
Het eten in het restaurant is ondermaats: te overgare mosselen, aangebraden en rauwe kip, desserts niet te eten. De koks moeten dringend een goede scholing hebben.
Het ontbijt is sober en iets extra kan niet (zoals vb een warme chocomelk want ze hebben geen magnetron).
Op de kamers is er geen koelkast aanwezig.
Het personeel spreekt op een aantal mensen na geen Nederlands.
Er was een trouwfeest waardoor er luide muziek was tot 1u ‘s nachts.
Wij komen hier nooit meer terug en raden iedereen aan om hier niet naar toe te komen.

Wietendaele 13 aug 2023
S

Was er ook iets wat wel goed was of? Dat is een beste lijst zo al met al hahaha. Ik kom ook wel eens ergens maar om alleen negatieve dingen op te noemen is ook zo wat he? :-)

Simar 13 aug 2023
C

Mooie lokatie verder treurig

+ mooie lokatie prachtige omgeving
Eerste reactie wow
Daarna....
-vintage
-verouderd
-kamer vieze vloerbedekking -kapotte gordijnen
-Bedden doorgezakt
-Rotte kozijnen
-deuren kapot
-renovatie heeeel hard nodig
-sauna dicht
- beneden bar dicht
-honden in 't restaurant/bar
-zeer gehorige kamers
-diner niet lekker, niet gaar
-geen nl sprekend personeel
-totaal, eerste en laatste keer! Jammer
Voor ons even geen fletcher meer!!

C 23 feb 2023
Reageer
R

Vergane glorie

Wat een oude zooi, bij aankomst steile wenteltrap en smerige kamer, badkamer slecht onderhouden en spinnewebben op het plafond., vlekken in het tapijt en poep aan de muur ( ondanks reiniging ) . Restaurant goed. Heel snel alles afbreken of heel goed renoveren. Auto nodig omdat je in het bos logeert. Fletcher, wat is dit een afbraak op jullie naam.

Richard Prins 4 nov 2022
Reageer
G

Treurig

Jammer dat minder dan 1 ster niet kan.
We hadden een week geboekt, maar hebben aan het eind van de 2e dag alweer uitgecheckt.
Wat een ongemanierd personeel achter de balie van de receptie en in de bediening. Die bediening spreekt trouwens geen Nederlands. Je moet wel zelf je drankje halen bij de bar als jet het 'terras' zit, want ze komen echt naar buiten.
Gingen bespreken om te dineren. Antwoord: alles is vol, ga maar naar Apeldoorn, want daar zullen wel restaurants zijn. Konden dan uiteindelijk wel een lunch bestellen (tot 17 uur). Dus lunch gereserveerd voor 16:45 uur. Om 16:15 nog geen bestelling opgenomen, zodat we daar meer dan een uur zaten te wachten. Toen ik naar het toilet ging, zag ik de bediening zelf wel zitten eten en de grootse lol maken. We zijn toen maar weggegaan.
Smerige kamer (zolderkamertje). Wanneer is hier voor het laatst gestofzuigd? Badkamer ook niet echt schoon. Gaten in de handdoeken, zeepdispenser zo opgehangen dat je er een trapje bij nodig hebt.
Geen mogelijkheid om op de kamer koffie of thee te maken.
Wat een armoe. Gauw naar huis en nooit meer terug naar dit 'hotel'.

Gerard 15 sep 2022
Reageer
G

Ouderwets modern

Wij hebben een nacht doorgebracht in dit hotel op de Veluwe, maar we vonden het behoorlijk ouderwets of gedateerd. Hoe je het maar wilt noemen. Aan het hele voorkomen van het hotel zag je al een beetje dat het ouderwets zal zijn. Toen wij op onze kamer kwamen schrokken we wel een beetje. Het leek allemaal wel erg sober. Ouderwets modern, zo kun je het misschien het beste omschrijven. Natuurlijk wisten wij het al wel een beetje, we hadden immers via de Fletcher website geboekt en dan krijg je een heel klein fototje voorgeschoteld, maar het overtrof absoluut niet onze verwachtingen. Vroeger zouden ze dit heel mooi gevonden hebben, maar tegenwoordig kan dit echt niet meer. Dat was wel jammer, maar dat kon de pret echt niet drukken. We hebben alsnog een paar hele leuke dagen gehad.

Gea Hans 26 jul 2022
Reageer
J

Mooie locatie in bosrijke omgeving

Met name de locatie is geweldig, het ligt in een bosrijke omgeving midden in de Veluwe. Daar lopen mijn man en ik graag en overnachten dan vaak in dit fletcher hotel. Er is ook een tennisbaan en allerlei andere kleine sportactiviteiten aanwezig. Er is ook een binnenzwembad en sauna waar je even tot rust kan komen plus een landhuis waar je heerlijk kunt eten. Ik snap onderstaande review dan ook niet dat het vergane glorie is, ja het is wat verouderd maar dat geeft juist ook wel uitstraling. Wij komen er graag weer.

Juliette 20 mei 2022
Reageer
Y

Vergane glorie geen 4 sterren waard

Afgelopen weekend een standaard kamer gehad in de Wipselberg, wat ooit een mooi hotel was is nu vergane glorie, wordt niet meer onderhouden, alleen het restaurant ziet er van een afstand nog aardig uit, dichterbij zie je de verloedering, markiezen te smerig om naar te kijken, het park, de tennisbaan, pingpongtafel etc. vergane glorie, kamer was nog redelijk maar vieze vloerbedekking, afgebladderde verf, absoluut geen 4* hooguit 1of 2*, Dit alles is zo jammer het heeft alle potentie om er weer een prachtig hotel/resort van te maken, de omgeving is prachtig. Maar niet voor herhaling vatbaar helaas...... personeel heeft de vele klachten die zij aan moeten horen al vaak gemeld bij Fletcher, zij doen er echter niets aan.

Yvon 14 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wipselbergweg 30 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 90 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, activiteitenterrein, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Kinderpretpark Julianatoren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.hoteldewipselberg.nl
  • info@hoteldewipselberg.nl