Hotel

Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe

Beekbergen, Gelderland

3 reviews
34% positief
33% neutraal
33% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wipselbergweg 30 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 90 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, activiteitenterrein, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Kinderpretpark Julianatoren.

Fletcher Hotel Apeldoorn is van alle hotels omstreeks Beekbergen de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Apeldoorn


Reviews (3)

 • Gea Hans

  Ouderwets modern

  Wij hebben een nacht doorgebracht in dit hotel op de Veluwe, maar we vonden het behoorlijk ouderwets of gedateerd. Hoe je het maar wilt noemen. Aan het hele voorkomen van het hotel zag je al een beetje dat het ouderwets zal zijn. Toen wij op onze kamer kwamen schrokken we wel een beetje. Het leek allemaal wel erg sober. Ouderwets modern, zo kun je het misschien het beste omschrijven. Natuurlijk wisten wij het al wel een beetje, we hadden immers via de Fletcher website geboekt en dan krijg je een heel klein fototje voorgeschoteld, maar het overtrof absoluut niet onze verwachtingen. Vroeger zouden ze dit heel mooi gevonden hebben, maar tegenwoordig kan dit echt niet meer. Dat was wel jammer, maar dat kon de pret echt niet drukken. We hebben alsnog een paar hele leuke dagen gehad.

  Gea Hans 26 mei 2022

 • Juliette

  Mooie locatie in bosrijke omgeving

  Met name de locatie is geweldig, het ligt in een bosrijke omgeving midden in de Veluwe. Daar lopen mijn man en ik graag en overnachten dan vaak in dit fletcher hotel. Er is ook een tennisbaan en allerlei andere kleine sportactiviteiten aanwezig. Er is ook een binnenzwembad en sauna waar je even tot rust kan komen plus een landhuis waar je heerlijk kunt eten. Ik snap onderstaande review dan ook niet dat het vergane glorie is, ja het is wat verouderd maar dat geeft juist ook wel uitstraling. Wij komen er graag weer.

  Juliette 20 mei 2022

 • Yvon

  Vergane glorie geen 4 sterren waard

  Afgelopen weekend een standaard kamer gehad in de Wipselberg, wat ooit een mooi hotel was is nu vergane glorie, wordt niet meer onderhouden, alleen het restaurant ziet er van een afstand nog aardig uit, dichterbij zie je de verloedering, markiezen te smerig om naar te kijken, het park, de tennisbaan, pingpongtafel etc. vergane glorie, kamer was nog redelijk maar vieze vloerbedekking, afgebladderde verf, absoluut geen 4* hooguit 1of 2*, Dit alles is zo jammer het heeft alle potentie om er weer een prachtig hotel/resort van te maken, de omgeving is prachtig. Maar niet voor herhaling vatbaar helaas...... personeel heeft de vele klachten die zij aan moeten horen al vaak gemeld bij Fletcher, zij doen er echter niets aan.

  Yvon 14 jul 2021