Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo

Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo

4.7 reviewscore • 3 reviews
I

Afgelegen locatie

Dit Fletcher hotel bevindt zich op een afgelegen locatie en dat is precies waar de mensen naar op zoek zijn die naar dit hotel gaan is mijn vermoeden. Het ligt ergens tussen Apeldoorn en Arnhem in, midden in de bossen van de Veluwe. Ideaal voor een dagje fietsen of om te wandelen. Niet ver van het hotel zijn leuke fiets- en wandelroutes. Wandelroute Varenna begint bijvoorbeeld bij het hotel. Het hotel zelf bestaat uit allemaal losse gebouwtjes. Er is wel een hoofdgebouw. Het zwembad was open dus dat was erg fijn. Ook kun je er sporten en allerlei andere dingen, zoals wellness en bowlen. Er is echt veel te doen voor een hotel, dat maakt het extra leuk. Ook kun je je hond meenemen. Het restaurant was erg gezellig en we hebben erg genoten van het eten. Ook van het ontbijt. De maximale beoordeling heeft dit hotel wat ons betreft zeker verdiend! Wij gaan zeker terugkomen.

Iris 28 mei 2022
Reageer
M

Niet duur doordeweeks

Wij zijn midweeks een paar dagen naar Fletcher Victoria-Hoenderloo geweest. De prijs viel ons erg mee. In het weekend is het wel duurder, maar doordeweeks is het goed te doen. Het was ook mooi weer, dus we hebben vrij spontaan geboekt. Onze hond kon mee en we hadden voor één dag een e-bike gehuurd. Dit is ons heel erg goed bevallen en dat voor die prijs! De e-bikes waren nog wel redelijk aan de prijs, deze kosten 25 euro per persoon. Dit betaal je dan ook per dag.

Wij hebben erg genoten van ons verblijf op de Veluwe. Heerlijk gefietst en ook nog gewandeld. Echt een aanrader! Het hotel is ook goed. Heerlijk geslapen en stevig ontbeten. Wij gaan dit zeker vaker doen!

Miranda en Paul 14 jun 2022
Reageer
D

Burgers Zoo hotel

Voor een dagje Burgers Zoo hebben we in dit hotel overnacht. Het is een erg gezellig hotel op een prachtige locatie, maar daar kwamen wij eigenlijk niet voor. Bij Fletcher weet je altijd wel een beetje waar je aan toe bent en Burgers Zoo ligt redelijk in de buurt, daarom hebben wij voor het Victoria hotel gekozen. Het hotel zelf wat netjes, zoals je van een Fletcher kunt verwachten. Gewoon een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dirk 9 feb 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Woeste Hoefweg 80 te Hoenderloo. Het hotel beschikt over 110 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, tuin, meerdere zwembaden, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, Burgers' Zoo en Nationaal Park Veluwezoom.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hoenderloo, Gelderland