Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

4.1 reviewscore • 13 reviews
A

Ideaal hotel voor doorreis

Dit hotel is perfect voor een tussenstop tijdens je reis, en dit bedoelen we uiteraard in de meest positieve zin van het woord. Het hotel is gelegen direct langs de snelweg, waardoor het de ideale plek is om te overnachten na een lange, leuke en/of intensieve dag en de volgende dag uitgerust weer verder te gaan. Hoewel het hotel niet veel voorzieningen heeft, is er een gezellige bar en een goed restaurant aanwezig. Het belangrijkste van allemaal zijn natuurlijk de kamers, en deze zijn absoluut top. De bedden zijn van goede kwaliteit, de kussens zorgen voor een goede nachtrust en het ontbijt is uitstekend verzorgd. Er is voldoende keus en alles smaakt heerlijk.

Agnes van Rooij 6 feb 2023
Reageer
I

Parkeerplaats niet veilig

Het hotel was in orde en we hadden een leuke tijd al met al. Maar de grootste tragedie kwam op maandag 7 november, toen onze auto gestolen was en gewoon verdween. Tot op heden is het nog steeds onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren. Dit is jammer genoeg de indruk die wij van dit hotel over hebben. Voor iedereen die in de toekomst een kamer bij dit hotel wil boeken, graag even natrekken als je auto veilig is.

Incognito 9 dec 2022
Reageer
G

Super!

Bij aankomst in het hotel word je hartelijk begroet door de gastvrouw Geertje, die er alles aan doet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Niets lijkt te veel gevraagd en er bestaat geen enkel bezwaar. Het hele hotel straalt een sfeer van ontspanning uit, mede dankzij Geertje's gastvrijheid en vriendelijkheid. Zij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ons verblijf zo aangenaam mogelijk verliep, wat extra betekenisvol was tijdens een periode waarin het privé niet zo goed ging vanwege het overlijden van mijn vader. Dankzij Geertje voelden we ons welkom en hoefden we ons nergens zorgen over te maken. Dit is precies hoe een hotel zou moeten zijn.

Glenn van Loon 14 nov 2022
Reageer
T

Prima hotel

Op het eerste gezicht lijkt het hotel niet op een typisch Van der Valk hotel van buiten, maar zodra je binnenkomt wordt je verrast door de prachtige en trendy inrichting. De Superior kamer was zeer ruim en voorzien van comfortabele bedden. De open badkamer was ook mooi en ruim, maar het toilet bood weinig privacy.
De bar was gezellig en het restaurant was goed met een extra compliment voor Pleun, een medewerker in het restaurant die haar vak goed verstaat en zeer vriendelijk en servicegericht is.
Het ontbijt was ook uitstekend met een dikke 8 als beoordeling. We zouden hier graag terugkomen.

Timothy Hendriks 22 aug 2022
Reageer
A

Prima Hotel, eten niet lekker

We hadden gebruik gemaakt van een 3=2 actie en verbleven in een prachtig hotel met een elegante kamer. Het ontbijt was goed, maar helaas was het avondeten twee avonden op rij koud. De groenten waren niet gaar en het garnituur stelde tot twee keer toe niets voor. Dit was voor ons het sein om niet meer daar te gaan dineren. Ook was de menukaart beperkt. Het beste is om in Zaltbommel te gaan eten, daar is het eten overheerlijk.

Anne 29 jun 2022
Reageer
H

Voor ons wel wat tegenvallend

De kamers van het hotel zijn mooi ingericht, maar het geluid van auto's op de snelweg is hoorbaar. Onze kamer had een oplaadpunt voor een Tesla voor het raam, maar we werden 's nachts gestoord door het geluid van de radio van een gast die zijn auto moest opladen. De bedden zijn matig vanwege een grote kier tussen de bedden waardoor het niet mogelijk is om tegen elkaar te liggen. Voor mij zijn de bedden ook te smal, hoewel de lengte wel goed is. Het ontbijt is daarentegen perfect! Er is een ruime keuze aan broodjes en er is live cooking waarbij je kunt kiezen tussen een gebakken ei, omelet of geklutste eieren. De stoelen in het restaurant zijn echter erg laag en niet erg comfortabel. Het personeel is vriendelijk en begroet je altijd bij binnenkomst en vertrek. De badkamer op de hotelkamer heeft zowel een douche als een toilet, maar we vonden het vervelend dat de hele badkamer nat was na het douchen en we eerst moesten dweilen voordat we verder konden. Er zijn goede fietsroutes in de buurt waar we twee dagen hebben gefietst. Het parkeren van de auto op het terrein van Van der Valk is gratis.

Hendrik van der Roest 18 mei 2022
Reageer
E

Volledig vernieuwd

Op het moment van schrijven is het hotel 6 jaar oud en naar verluidt hebben ze een voormalig hotel volledig gestript en opnieuw opgebouwd volgens de maatstaven van Van der Valk. Naar mijn mening is dit zeer goed geslaagd.
Het is echt super geworden, ik denk echt dat dit één van de mooiste van der Valks die er op dit moment zijn! Wij komen echt nog een keertje terug!

Edith Jaspers 16 mrt 2022
Reageer
B

Redelijk Hotel

Het hotel heeft een ietwat klinische uitstraling aan de buitenkant, en het interieur is evenmin opzienbarend, maar wel keurig. Het personeel is bijzonder vriendelijk. De kamer is eigentijds en verzorgd, met uitstekende bedden. Het diner was prima, net zoals het ontbijt, maar iets minder uitgebreid dan bij veel andere vestigingen van Van der Valk. Hoewel er geen zwembad is, is er wel een fitnessruimte die helaas gesloten was vanwege de coronamaatregelen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, gelegen naast de A2.

Boezens 28 jun 2020
Reageer
J

Geen onderhoud

We hebben deze accommodatie bezocht. Indien je last hebt van astma of een allergie voor huisstofmijt, dan hoe hoef je niet naar toe. De ruimte was een en al stoffig. Hoewel de vloer er mooi uitzag, veroorzaakte de zonnestralen een aanzienlijke hoeveelheid stof. Als iemand met allergie en astma had ik hier veel last van, omdat onderhoud heel erg matig is. Zelfs op de kamers was er veel stof aanwezig. Ik zou iedereen afraden om hier een kamer te boeken.

Jol 9 nov 2018
Reageer
W

Super goed

Dit hotel is inderdaad prachtig! Het personeel is buitengewoon vriendelijk. De kamers zijn van een schitterende kwaliteit, zoals je kunt verwachten van de Van der Valk hotels. De locatie is perfect. Het ontbijt is uiterst gevarieerd en uitgebreid. We hebben genoten hier en hadden het helemaal naar ons zin. In een woord gezegd: opnieuw een voortreffelijke ervaring bij Van der Valk!

Wieke 17 jun 2018
Reageer
T

Interieur Hotel uitstekend

Het hotel bevindt zich te midden van kantoorcomplexen en maakt geen indruk met zijn exterieur. De parkeerplaatsen zijn uiterst krap. Het personeel is echter zeer vriendelijk. Wij kregen een aangename upgrade naar een ruime suite. Deze beschikt over aparte slaap- en zitgedeeltes. Het zitgedeelte is voorzien van een comfortabele loungebank. De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een zeer ruime inloopdouche. Het ontbijt is van uitstekende kwaliteit en wordt regelmatig bijgevuld.

Timmy 29 aug 2017
Reageer
J

Geweldig Hotel

Bij aankomst in het hotel werd ik begroet door een aangename geur. De receptie is ruim en het ontvangst was uiterst amicaal. We hadden de business suite, compleet met een ruime open badkamer met een douchedeur van glas en een aparte wc deur. Het zitgedeelte was voorzien van een bank en een televisie, en ook in het slaapgedeelte was een tv aanwezig. Ondanks de kleine ramen creëerde het donkere hout een sfeervolle ambiance. De ruimte was lekker ruim opgezet. Op een ochtend hebben we ontbijt op de kamer gehad, wat bij het arrangement inbegrepen was. Een aanbeveling hierbij is om cupjes voor het koffieapparaat bij te doen, dat op de kamer aanwezig is. Met slechts een klein kopje per persoon uit een potje koffie voor twee personen is dat wat karig. Hetzelfde geldt voor thee, indien van toepassing. Hierdoor zou er meer ruimte zijn voor een grotere sapkan en/of yoghurt, of iets dergelijks. Het ontbijt in het restaurant was geweldig! Dit is een van de Van Der Valk waar je het zeker naar je zin zal hebben.

Jacintha 6 aug 2017
Reageer
I

Goed gevoel

Bij aankomst valt het gebouw op, het lijkt op een imposant kantoorgebouw van waaruit je de A2 meteen kunt zien. Maar zodra je binnenstapt, word je verrast door de prachtige ambiance. De kamer was ook bijzonder mooi. Helaas hadden we 's nachts een probleem met de airconditioning, maar gelukkig kregen we midden in de nacht een andere kamer aangeboden. Dit werd keurig geregeld. De nieuwe kamer was zelfs nog beter, maar er moet nog wel wat aan de airconditioning worden gedaan. Gelukkig was het nog niet te warm! Het diner in het restaurant was voortreffelijk en het ontbijt was helemaal compleet. De service van het personeel was uitstekend, petje af voor hun.

Iris 13 mei 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Zaltbommel.

Over Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hogeweg 65 te Zaltbommel. Het hotel beschikt over 117 kamers, waaronder enkele suites en familiekamers. De kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, een flatscreen-tv en gratis wifi. Het hotel biedt ook verschillende vergaderzalen en een conferentiecentrum voor zakelijke bijeenkomsten. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant of ontspannen met een drankje in de hotelbar. Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte en een binnenzwembad. In de omgeving van het hotel kunnen gasten genieten van activiteiten zoals fietsen en wandelen in de Betuwe of het bezoeken van de historische stad Zaltbommel met zijn middeleeuwse gebouwen en de beroemde Sint-Maartenskerk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zaltbommel, Gelderland
  • https://www.vandervalkzaltbommel.nl
  • info@zaltbommel.valk.com