Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen

Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen

3.9 reviewscore • 8 reviews
M

Verblijf was uitstekend

Mijn vijfdaagse verblijf was uitstekend. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en het eten was voortreffelijk. Het enige minpunt was de hoge prijs van een extra dag boeken, die op 162 euro kwam, inclusief ontbijt. Ondanks dat, was het arrangement van 4 dagen met drie ontbijten en twee diners voor 460 euro zeker de moeite waard. Een aanrader voor de volgende keer.

Mel en Piet 3 mei 2022
Reageer
K

brasserie was geweldig

Onze ervaring in de brasserie was geweldig. Het personeel was vriendelijk en attent. Desondanks vonden we de prijzen voor het eten vrij hoog, vooral voor de voorgerechten en de surf en turf die maar liefst 34 euro kostte. Dat gezegd hebbende, hebben we toch genoten van ons heerlijke diner. Prettig verblijf hier moet ik zeggen.

Karla 23 aug 2021
Reageer
J

Genoegen om hier te verblijven.

Het is altijd een waar genoegen om hier te verblijven. De recente renovaties van de kamers hebben het verblijf aanzienlijk verbeterd, met schone en comfortabele accommodaties. Ondanks de aanpassingen als gevolg van COVID-19, waren zowel het ontbijt als het diner heerlijk. We kijken ernaar uit om binnenkort weer terug te keren naar deze geweldige plek.

Janmaat Gio 22 jun 2020
Reageer
B

Prachtig hotel met uitstekende service

Dit is een prachtig hotel met uitstekende service van Hotel Wolvega - Heerenveen. Als aanvulling op het menu zouden diverse salades een welkome toevoeging zijn. Het zou geweldig zijn om nog meer culinaire variatie te kunnen ervaren tijdens ons verblijf. Desalniettemin was ons verblijf over het algemeen zeer aangenaam dankzij de goede service en de mooie accommodatie.

Beller 13 jun 2020
Reageer
P

Gastvrijheid blijven op een hoog niveau

We zijn al vele jaren trouwe gasten in dit hotel. Het restaurant en de gastvrijheid blijven op een hoog niveau, maar het is duidelijk dat de kamers dringend een opfrisbeurt nodig hebben. Aangezien de kamers ouder worden, lijkt het erop dat ze mogelijk niet zo grondig worden schoongemaakt als vroeger. We merkten stof op onder de radiator, vegen op de spiegel, vingerafdrukken op de deur en het gordijn hing aan beide kanten los, waardoor het niet volledig kon verduisteren. Dit is iets wat we niet gewend zijn bij een Van der Valk hotel. Gelukkig maakt de prachtige tuin en het terras veel goed.

Peter Jonk 16 aug 2019
Reageer
J

Kamers zijn ruim en aantrekkelijk

De kamers zijn ruim en aantrekkelijk. Aan de kant van de tuin heb je de keuze tussen een terras met zitgelegenheid of anders een balkon. Een schitterende tuin grenzend aan een schilderachtig meertje, met het hotelterras dat daar aan ligt. Bij mooi weer kun je hier genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Het enige wat ik eigenlijk mis, is een plekje om mijn sigarettenpeuk buiten op het terras bij de kamer weg te gooien.

Jimmy Duin 4 aug 2018
Reageer
G

Hotel is gewoonweg geweldig!

Dit hotel is gewoonweg geweldig! De service is perfect, onze kamer was ruim en mooi ingericht, het eten was heerlijk en de omgeving was prachtig. Alles kwam samen om ons een fantastisch verblijf te bezorgen. We hebben echt genoten van onze tijd hier en zouden dit hotel zeker aanbevelen aan anderen.

Gio 27 jun 2018
Reageer
V

Vervelend

Voordat ik de kans kreeg om mijn kamer te bekijken, werd ik gevraagd om af te rekenen. De medewerkster bij de receptie gaf aan dat dit werd gedaan vanwege eerdere gasten die vertrokken zonder hun rekening te betalen. Het is vervelend om door een onbekende persoon als mogelijk onbetrouwbaar te worden beschouwd. Als ik bij de supermarkt door iemand genaamd Appie zou worden gevraagd om bij de ingang te betalen vanwege frequente diefstallen, zou ik dezelfde vraag stellen als nu: Ben je bekend met het begrip ondernemersrisico?

Vera 4 feb 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Wolvega.

Over Van der Valk Hotel Wolvega - Heerenveen

Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Atalanta 10 10 te Wolvega. Het hotel beschikt over ruime kamers, een restaurant, bar, fitnessruimte, zwembad, sauna en verschillende vergaderzalen. Het hotel is ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve gasten en biedt alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. De kamers zijn modern en ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Het restaurant serveert heerlijke gerechten en biedt uitzicht op de paardenrenbaan van Wolvega. In de bar kun je terecht voor een drankje en een hapje. Het hotel beschikt ook over een wellnesscentrum met zwembad, sauna en fitnessruimte. Daarnaast zijn er ook verschillende vergaderzalen beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Het hotel heeft een gunstige ligging nabij de snelweg A32 en is daarmee gemakkelijk bereikbaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolvega, Friesland
  • https://www.hotelwolvega.nl
  • wolvega@valk.nl