Van der Valk Hotel Wieringermeer

Van der Valk Hotel Wieringermeer

3.7 reviewscore • 9 reviews
P

Hotel overtrof onze verwachtingen

Dit hotel overtrof onze verwachtingen. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was heerlijk, en we waren blij dat onze kamer geen vaste vloerbedekking had, wat hygiënisch is. Houd er echter rekening mee dat er geen lift is. Al met al een aanrader, vooral als je op doorreis bent.

P. Klinker 18 jul 2022
Reageer
M

Comfortabele kamer

Ik begrijp niet waarom sommige mensen dit hotel laag beoordelen! Nadat we alle negatieve recensies hadden gelezen, hadden we ons op het ergste voorbereid. Natuurlijk, ik neem aan dat dit het kleinste Van der Valk hotel is in Nederland, met slechts 44 kamers, dus het ontbijt kan niet buitengewoon uitgebreid zijn. De comfortabele kamer was zeer keurig en eigentijds, voorzien van een koelkast en een koffiezetapparaat. Het avondeten was voortreffelijk, en het personeel was ongelooflijk gastvrij en bereidwillig. We maakten gebruik van het herfstarrangement, dat een ruime selectie bood. Het ontbijt was rijk aan luxe, en zelfs zalm was beschikbaar, zoals je mag verwachten.

Mario Vonk 16 okt 2021
Reageer
Z

Mindere Klantenservice 1.0

Deel 1: Het ontbijtconcept tijdens de coronaperiode, waarbij je een afhaalbox krijgt (wat overigens een leuk idee is), liet veel te wensen over. 's Ochtends heb ik doorgaans geen zin in koekjes en muffins, en de beperkte keuze aan zoet beleg was teleurstellend. Er was zelfs een zakje zout voor het ontbrekende ei. Het enige zoute element was een pakje oude broodjes. Dat betekent dat je 25 euro betaalt voor het ontbijt van twee personen. Bij het uitchecken bevestigde de receptioniste dat er eerder klachten waren geweest over het ontbijt.

Zelfde naam van vorige 9 aug 2021
Reageer
K

Mindere Klantenservice

In het vervolg, toen ik aangaf dat ik overwoog een klachtenbrief te schrijven en vroeg om de naam van de persoon met wie ik sprak, leek de dame van de klantenservice erg geïrriteerd. Ze deelde mee dat het er niet toe deed met wie ik had gesproken en beëindigde abrupt het gesprek. Dus, om het figuurlijk uit te drukken, zou het in theorie met iedereen kunnen zijn geweest. Hoe dan ook, ik heb de 25 euro nooit teruggekregen.

Kweekman Leo 9 aug 2021
Reageer
F

Nachtrust was heerlijk

We werden hartelijk ontvangen met een vriendelijke glimlach. Onze kamer was onberispelijk schoon en goed onderhouden, met een aangename kamermeester. De nachtrust was heerlijk, de douche was uitstekend, en de handdoeken werden regelmatig vervangen. Het ontbijt was uitgebreid en royaal. Er was een overvloed aan opties om uit te kiezen, maar het enige minpuntje was dat we de broodjes niet als erg vers hebben ervaren.

Fam Geldorp 9 aug 2021
Reageer
S

Incheckproces verliep keurig

Het incheckproces voor het restaurant en het terras verliep keurig in overeenstemming met de coronavoorschriften. Helaas was de naleving van de hygiëneregels ver beneden de maat. Aan ons eerste tafeltje op het terras genoten blauwe vliegen van de overblijfselen van de vorige gast. We verhuisden naar een ander tafeltje dat net was "schoongemaakt". Zelfs op het nieuwe tafeltje ontdekten we overal kruimels... vies! Nadat we een tweede bestelling hadden geplaatst (blijkbaar waren we vergeten), kregen we eindelijk onze koffie vergezeld van een mokkataartje.

Saviel 18 aug 2020
Reageer
L

buitengewone vriendelijkheid

Ik merk op dat er slechts één review van dit jaar is, maar het lijkt waarschijnlijk dat er nog meer zullen volgen voor dit hotel. Als frequente gasten van Van der Valk moeten we helaas melden dat dit hotel voor ons een gemiddelde indruk achterlaat. Het verdient absoluut vermelding dat het personeel een enorm compliment verdient. De buitengewone vriendelijkheid die ze uitstralen is ronduit geweldig. Toen we de kamer binnenkwamen, werden we aangenaam verrast door de prachtige inrichting. Helaas waren de bedden erg zacht en niet erg comfortabel om op te slapen.

L.N Nikkel 20 jul 2020
Reageer
C

Kwaliteit niet in verhouding tot de prijs

Het is essentieel om goed geïnformeerd te worden over de manier waarop ze omgaan met de coronamaatregelen. Dit hotel verschilt aanzienlijk in hun ontbijtaanpak ten opzichte van andere Van der Valk-collega's. Helaas liet de communicatie met dit hotel te wensen over. Voordat we aankwamen, hadden ze al twee berichten over het hoofd gezien. En helaas, nadat we eenmaal hadden gereageerd op klachten, ontvingen we geen verdere reacties, zowel van de receptie als van het echtpaar dat het hotel beheert. We hebben geen enkele vorm van tegemoetkoming of verdere reactie van hun kant ontvangen. Wat het ontbijt betreft, was de kwaliteit niet in verhouding tot de prijs die we hebben betaald.

Carlie 19 jun 2020
Reageer
L

Keurig onderhouden kamers

Dit kleine hotel heeft een prachtige renovatie ondergaan, met keurig onderhouden kamers die voorzien zijn van een balkon. Het eten was voortreffelijk, zowel tijdens het diner als de lunch. Hoewel het ontbijt niet bijzonder uitgebreid is, biedt het voldoende keuze. Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Dit hotel is ideaal voor een verblijf van maximaal 2 nachten.

Leuke sfeer 26 okt 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Wieringerwerf.

Over Van der Valk Hotel Wieringermeer

Van der Valk Hotel Wieringermeer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Terpstraat 49 te Wieringerwerf. Het hotel beschikt over 48 kamers, een restaurant en bar. Het is een ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg of een zakelijke bijeenkomst. Het hotel ligt dichtbij de A7, waardoor steden als Amsterdam, Alkmaar en Hoorn gemakkelijk te bereiken zijn. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen Waddenzee, het IJsselmeer of het prachtige natuurgebied de Wieringermeer. Het hotel biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel verblijf, zoals gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en een 24-uursreceptie. Wieringermeer is een mooie plek om even te genieten van de frisse lucht en nét buiten de grote steden te zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wieringerwerf, Noord-Holland
  • https://www.hotelwieringermeer.nl
  • wieringermeer@valk.nl