Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

4.2 reviewscore • 9 reviews
M

Fantastische tijd gehad

Mijn verblijf in dit hotel was gerelateerd aan een nabijgelegen examen, en ik moet zeggen dat het echt een uitstekend hotel is. Het personeel was uitermate gastvrij. De culinaire ervaring, zowel het diner als het ontbijt, was buitengewoon smakelijk. Onze kamer was prachtig en brandschoon, waardoor het een gevoel van pure luxe gaf. Ondanks de zenuwen voor het examen, hebben we echt een fantastische tijd gehad.

Merlien 17 mei 2023
Reageer
R

Overtrof alle verwachtingen

Ons verblijf overtrof alle verwachtingen. De kamer was ruim en kraakhelder, en het personeel was buitengewoon vriendelijk. Het live cooking-diner was van topklasse, en het ontbijt was zo uitgebreid dat je je geen enkel ontbrekend item kon voorstellen. Een werkelijk onvergetelijke ervaring. Als het aan mij lag waren we wat langer gebleven, maar onze vakantie was er op :)

Ramon 16 apr 2023
Reageer
C

Kamer ruim en comfortabel!

Dit hotel is gewoonweg fantastisch! Onze kamer was ruim en comfortabel, het restaurant bood uitstekend eten en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zonder twijfel zullen we hier zeker weer terugkomen. Een perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf. Ik zou iedereen die in de gelegenheid is een leuke vakantie door te brengen, een verblijf hier te boeken.

Carper 5 feb 2023
Reageer
B

Netheid van alles is opvallend

Onze slaapkamer was aangenaam met een stapelbed voor ons kind. Het was een beetje overdreven, maar toch handig, om tv's in elk stapelbed te hebben. De netheid van alles is opvallend, en de badkamer is zeer aangenaam. Echter, de roomservice is teleurstellend. Je betaalt een extra tien euro voor eten dat slechts van gemiddelde kwaliteit is. Het broodje van de hamburger was volledig doorweekt vanwege de stoom. Afgezien daarvan was alles meer dan in orde.

Banel 5 apr 2022
Reageer
B

Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam

Dit hotel is aangenaam, maar het is slim om je eigen thee en oploskoffie mee te nemen, omdat ze dit niet regelmatig aanvullen. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, wat het verblijf desondanks zeer aangenaam maakt. Maar laat je door het voorgaande niet op de verkeerde been zetten, dit is gewoon een heel prachtig hotel.

Bertha 20 feb 2022
Reageer
R

Erg blij met de accommodatie

Als een gezin bestaande uit een echtpaar en onze volwassen zoon, hebben we recentelijk een driedaags verblijf gehad bij Van der Valk in Vianen. We hadden twee kamers en we waren erg blij met de accommodatie. Deze keer hebben we ervoor gekozen om het ontbijt op onze kamer te laten bezorgen. Alles werd keurig gepresenteerd en het personeel was zeer attent en vriendelijk. Bij het zwembad hebben we geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten vanwege de aanwezigheid van groepen van 20 personen. Gezien onze kwetsbaarheid met betrekking tot COVID-19 vonden we dit niet verstandig, hoewel het wel jammer was.

Robby 2 sep 2021
Reageer
I

Comfortabele kamers

Het Van der Valk hotel in Vianen bevindt zich langs de A2 bij de Lekbrug, gunstig gelegen in het midden van het land. De comfortabele kamers bieden veel ruimte en beschikken over een balkon of terras. Ons verblijf in kamer #203 was zo aangenaam dat we volgende week graag weer dezelfde kamer willen reserveren. De televisie en alle extra voorzieningen zijn uitstekend. Wat echter het meest opvalt, is de hulpvaardigheid van het personeel. De receptie is altijd druk bezet en het team wordt voornamelijk geleid door vrouwen. Onze ervaring met Megan was buitengewoon positief.

Ida 9 aug 2021
Reageer
V

Geen enkel negatief aspect ontdekt

We konden geen enkel negatief aspect ontdekken. Het hotel was gewoonweg voortreffelijk. We konden onze kamer op de begane grond delen met ons hondje zonder enige problemen. De kamer was prachtig. Toen we in het restaurant zaten, rustte ons hondje onder de tafel, en het personeel was ontzettend attent door herhaaldelijk een waterbakje aan te bieden. Het was buitengewoon liefdevol! Dit zorgt ervoor dat hondenbezitters zich echt welkom voelen.

Viona 26 jul 2021
Reageer
V

Warm welkom gevoel

Dit hotel is heel netjes en staat huisdieren toe. Daarom hadden we een kamer op de begane grond met een vloer van stevig materiaal om ons hondje mee te kunnen nemen. De kamer is ruim en goed onderhouden, met prachtig sanitair. Tijdens ons diner in het restaurant, koos ons hondje ervoor om onder de tafel te rusten. Het attente personeel bood herhaaldelijk een waterbakje aan voor onze viervoeter, wat heel lief was! Dit gaf ons echt een warm welkom gevoel. We zijn meteen begonnen met zoeken naar een ander Van der Valk hotel waar hondjes welkom zijn.

Viona 25 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Vianen.

Over Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Van der Valk Hotel Vianen-Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Prins Bernhardstraat 75 te Vianen. Het hotel beschikt over 200 kamers, een restaurant, bar, zwembad, fitnessruimte en meerdere vergaderzalen. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve gasten en biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Het hotel heeft een ideale ligging voor zakenreizigers die in de buurt van Utrecht moeten zijn, maar ook voor gasten die willen genieten van de natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de nabijgelegen stadjes zoals Vianen en Culemborg willen ontdekken. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vianen, Utrecht
  • https://www.hotelvianen.nl
  • vianen@valk.nl