Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

4.3 reviewscore • 3 reviews
M

Fantastische tijd gehad

Mijn verblijf in dit hotel was gerelateerd aan een nabijgelegen examen, en ik moet zeggen dat het echt een uitstekend hotel is. Het personeel was uitermate gastvrij. De culinaire ervaring, zowel het diner als het ontbijt, was buitengewoon smakelijk. Onze kamer was prachtig en brandschoon, waardoor het een gevoel van pure luxe gaf. Ondanks de zenuwen voor het examen, hebben we echt een fantastische tijd gehad.

Merlien 17 mei 2023
Reageer
R

Overtrof alle verwachtingen

Ons verblijf overtrof alle verwachtingen. De kamer was ruim en kraakhelder, en het personeel was buitengewoon vriendelijk. Het live cooking-diner was van topklasse, en het ontbijt was zo uitgebreid dat je je geen enkel ontbrekend item kon voorstellen. Een werkelijk onvergetelijke ervaring. Als het aan mij lag waren we wat langer gebleven, maar onze vakantie was er op :)

Ramon 16 apr 2023
Reageer
C

Kamer ruim en comfortabel!

Dit hotel is gewoonweg fantastisch! Onze kamer was ruim en comfortabel, het restaurant bood uitstekend eten en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zonder twijfel zullen we hier zeker weer terugkomen. Een perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf. Ik zou iedereen die in de gelegenheid is een leuke vakantie door te brengen, een verblijf hier te boeken.

Carper 5 feb 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Vianen.

Over Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Vianen - Utrecht op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vianen, Utrecht
  • https://www.hotelvianen.nl
  • vianen@valk.nl