Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo

4.0 reviewscore • 15 reviews
V

Erg genoten

Hoewel het restaurant vol was, hebben we toch genoten van een geweldige avond in de lounge bar. We werden verwelkomd door een gepassioneerde en vrolijke man die er alles aan deed om ons op ons gemak te stellen en te zorgen dat we een fijne avond hadden. Zijn inzet was bewonderenswaardig, vooral omdat hij deze avond in zijn eentje alles draaiende hield. We willen hem graag een compliment geven voor zijn harde werk en gastvrijheid. De ambiance was prachtig en het eten was heerlijk.

Van Tuinink 9 jan 2023
Reageer
K

Accommodatie voldeed volledig aan verwachtingen

Na een reeks positieve voorgaande belevingen, heb ik opnieuw besloten om het arrangement voor het feestelijke kerstbuffet te reserveren. De accommodatie voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De kerstmaaltijd was een ware teleurstelling. Gepropt op een bescheiden tafeltje dat amper ruimte bood voor twee personen (slechts 70 vierkante centimeter groot), verstopt in een afgelegen hoekje. Vanaf daar was het uitzicht op twee vrijwel kale muren nauwelijks inspirerend te noemen. Het tafeltje ontbeerde elke vorm van feestelijke versiering.

Kaan 27 dec 2022
Reageer
F

Fijn hotel

Ik heb drie dagen in het hotel doorgebracht en alles voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Mijn kamer was prachtig met een fantastisch bed en badkamer. Het ontbijt was uitgebreid en smakelijk. De sportschool en het zwembad waren modern en brandschoon. Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn ervaring was fantastisch en ik ben van plan om zeker terug te komen.

Ferdinand K.J. 21 nov 2022
Reageer
L

Frisse segment

Onze verblijfsplek bevond zich in het frisse segment van het hotel, op de negende etage. Bij de ontvangstbalie werden we snel en efficiënt geholpen, het personeel toonde zich bijzonder vriendelijk. Prachtig panorama en we genoten van een kamer gelegen aan een knooppunt, compleet met een ruim bemeten balkon. Ampel bemeten vertrek en een aangenaam plensdouche-systeem.

Luan 6 sep 2022
Reageer
M

Weer tevreden

Aantrekkelijke logement, onberispelijke vertrekken, genoeglijke zwemfaciliteit in compagnie van stoomkamers, welwillende individuen bij zowel de onthaalbalie als in het eetgelegenheidsgedeelte. Het ochtendmaal was andermaal voortreffelijk, deze keer hebben we niet aangeschoven voor het avondmaal, we vonden de keuzemogelijkheden van het menu niet bijzonder aantrekkelijk. Maar dit heeft de pret niet mogen drukken.

Mylan 4 aug 2022
Reageer
E

Beetje verouderd

Het personeel was erg vriendelijk en het zwembad met wellnessfaciliteiten zag er mooi uit. Echter, de kamer die we hadden in het oude gedeelte was niet de prijs waard die we ervoor betaalden. Alles was erg oud, de douche en het bad waren van slechte kwaliteit en niet wat je van Van der Valk zou verwachten. We hadden wel foto's gezien van de nieuwe kamers in de nieuwe toren en die zagen er veel beter uit dan de kamer die wij hadden.

Eduardo 1 jul 2022
Reageer
N

Met honger naar bed gegaan

Wat een teleurstellende ervaring! Bij aankomst waren de verwachtingen hooggespannen, maar de avond verliep helaas anders dan gehoopt. Hoewel de planning was om te ontspannen en te genieten van een hapje eten, verliep dit anders. Ondanks dat alle tijden tot 14:00u nog vrij waren, bleek bij aankomst om 17:00u dat het restaurant vol was. Dit was een enorme teleurstelling en het voelt alsof de klant geen prioriteit heeft. Het feit dat bezoekers van buitenaf wel konden eten, maakt de situatie nog frustrerender. Het is jammer dat de ervaring met Van der Valk zo tegenviel, want voor de betaalde prijs van €210,00 voor de kamer verwacht je toch een betere service. Dit voelde als een gemiste kans en het gevoel dat je niet als gast werd gezien, maakt dat er voor ons geen herhalingsbezoek in zit.

Nienke 27 jun 2022
Reageer
M

Geweldig

We verbleven hier voor 2 nachten in een Superior kamer met open badkamer in de nieuwe hoteltoren. Het gaf een veilig gevoel dat de lift alleen geactiveerd kon worden met je kamerpas. De kamer zelf was mooi en origineel ingericht, met het bed in het midden van de kamer en een open kast achter het bed, wat een romantische sfeer creëerde. De badkamer was ook mooi met een fijn bad en een grote inloopdouche. Het was handig dat de regendouche en de handdouche tegelijkertijd te gebruiken waren door middel van aan/uitknoppen. Er waren voldoende grote spiegels en shampoo aanwezig en er was een Nespresso koffiezetapparaat met kopjes, en geen bekertjes. Theeglazen en gewone glazen waren ook aanwezig. Het probleem met de airconditioning die ineens niet meer aan wilde werd snel opgelost.

We hebben de eerste avond in het restaurant gegeten, wat een mooie en rustige sfeer had. Het eten was heerlijk en erg smaakvol, en het personeel was enthousiast. De tweede avond hebben we in de bar gegeten, wat ook zeer smaakvol was en een zeer sfeervolle omgeving had.

Mieke Jolijn 15 mei 2022
Reageer
F

Fijn verblijf

Pas geleden heeft het hotel een volledige transformatie ondergaan, en er is gelukkig geen enkel spoor meer te vinden van het terughoudende, verouderde logement van weleer. Het ademt momenteel een sfeer van absolute weelde, zowel binnen de muren als in de buitenomgeving. Een werkelijke metamorfose ten opzichte van het verleden.

Fam M 6 mrt 2022
Reageer
W

Dit hotel afwijzen

Bescheiden culinaire prestatie, de schnitzels gaven de indruk dat ze gebakken waren met een paneerkorst die zijn eigen weg ging. Bij het voltooien van de betaling kwam naar voren dat de voordelige aanbieding van SOB Venlo ter waarde van 10% helaas niet langer van kracht was ??!! Dit ondanks een prominent aanwezige reclame van V.d. Valk in de SOB handleiding, waarin de promotie met opvallende letters wordt aangekondigd.

Wouter 8 feb 2022
Reageer
E

Ontwijk dit hotel

Met een gezelschap van vier personen hebben we in het eetgedeelte onze middagmaaltijd genuttigd. Het recent vernieuwde binnenste gaf een schitterende indruk, maar de kwaliteit van het culinaire aanbod en de dienstverlening liet ernstig te wensen over. Ook de bedden en de kamers hebben geen indruk gemaakt. Het management van dit hotel moet zeker wat doen.

Esila 12 dec 2021
Reageer
E

Moet nog verfijnd worden

Uiterst teleurstellend! De kosten staan niet in verhouding tot wat je ervoor ontvangt! Een gedateerde vertrekplaats die niet te vergelijken valt met de andere accommodaties van het Van der Valk-concept. De website bood geen enkele vermelding omtrent renovatiewerkzaamheden. De sanitaire voorzieningen ontbeerden elke vorm van verfijning, het was werkelijk een enorm teleurstellende ervaring gedurende ons verblijf.

Evelien 16 okt 2020
Reageer
E

Eerst de renovatie afmaken

We hebben wel begrip voor de plannen om een nieuw hotel te realiseren, echter als we kijken naar de huidige faciliteiten in onze kamer, zoals het ontbreken van een minibar voor waterflesjes en de afwezigheid van koffie- en theefaciliteiten, en slechts één zitstoel aanwezig is, dan hopen we dat dit alles aanzienlijk verbeterd zal worden in het toekomstige bouwproject. Het aanbod op de culinaire lijst was beperkt, met niet al te veel opties om uit te kiezen.

Evelyn 15 jul 2019
Reageer
F

100 procent genoten

Uitstekend verblijf. We genoten van een comfortabele kamer die keurig en smetteloos was (inclusief de mogelijkheid om koffie en thee te zetten). Het team toont buitengewone vriendelijkheid en zowel het ochtendmaal als het avonddiner zijn werkelijk smaakvol. De accommodatie heeft een charmant en intiem karakter. Hee gezellige boel daar bij dit hotel.

Femm 28 dec 2018
Reageer
A

Ziet er oud uit, ik laat het hierbij

De Van der Valk-locatie in Venlo betreft een oudere setting met bescheiden vertrekken, waarbij koffie, thee en een minibar ontbreken. Bovendien is er geen verwarmingselement aanwezig op de kamer. Gedurende de nachtelijke uren was de kamer aanzienlijk fris, waardoor ik genoodzaakt was om met sokken aan in bed te liggen. Het hotel mist een warme en aangename ambiance, en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is niet bevredigend.

Albert 29 nov 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Venlo.

Over Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nijmeegseweg 90 te Venlo. Het hotel beschikt over ruim 150 kamers, waaronder een aantal luxe suites. Gasten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een fitnessruimte, een binnenzwembad, een sauna en een Turks stoombad. Ook zijn er diverse eetgelegenheden, waaronder een restaurant, een bar en een brasserie. Het hotel is gelegen op een strategische locatie, dichtbij de snelweg A67 en op korte afstand van de steden Roermond en Maastricht. Ook de luchthaven van Düsseldorf is gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Venlo, Limburg
  • https://www.hotelvenlo.nl
  • venlo@valk.com