Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo

3.8 reviewscore • 5 reviews
V

Erg genoten

Hoewel het restaurant vol was, hebben we toch genoten van een geweldige avond in de lounge bar. We werden verwelkomd door een gepassioneerde en vrolijke man die er alles aan deed om ons op ons gemak te stellen en te zorgen dat we een fijne avond hadden. Zijn inzet was bewonderenswaardig, vooral omdat hij deze avond in zijn eentje alles draaiende hield. We willen hem graag een compliment geven voor zijn harde werk en gastvrijheid. De ambiance was prachtig en het eten was heerlijk.

Van Tuinink 9 jan 2023
Reageer
F

Fijn hotel

Ik heb drie dagen in het hotel doorgebracht en alles voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Mijn kamer was prachtig met een fantastisch bed en badkamer. Het ontbijt was uitgebreid en smakelijk. De sportschool en het zwembad waren modern en brandschoon. Het personeel van het hotel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn ervaring was fantastisch en ik ben van plan om zeker terug te komen.

Ferdinand K.J. 21 nov 2022
Reageer
E

Beetje verouderd

Het personeel was erg vriendelijk en het zwembad met wellnessfaciliteiten zag er mooi uit. Echter, de kamer die we hadden in het oude gedeelte was niet de prijs waard die we ervoor betaalden. Alles was erg oud, de douche en het bad waren van slechte kwaliteit en niet wat je van Van der Valk zou verwachten. We hadden wel foto's gezien van de nieuwe kamers in de nieuwe toren en die zagen er veel beter uit dan de kamer die wij hadden.

Eduardo 1 jul 2022
Reageer
N

Met honger naar bed gegaan

Wat een teleurstellende ervaring! Bij aankomst waren de verwachtingen hooggespannen, maar de avond verliep helaas anders dan gehoopt. Hoewel de planning was om te ontspannen en te genieten van een hapje eten, verliep dit anders. Ondanks dat alle tijden tot 14:00u nog vrij waren, bleek bij aankomst om 17:00u dat het restaurant vol was. Dit was een enorme teleurstelling en het voelt alsof de klant geen prioriteit heeft. Het feit dat bezoekers van buitenaf wel konden eten, maakt de situatie nog frustrerender. Het is jammer dat de ervaring met Van der Valk zo tegenviel, want voor de betaalde prijs van €210,00 voor de kamer verwacht je toch een betere service. Dit voelde als een gemiste kans en het gevoel dat je niet als gast werd gezien, maakt dat er voor ons geen herhalingsbezoek in zit.

Nienke 27 jun 2022
Reageer
M

Geweldig

We verbleven hier voor 2 nachten in een Superior kamer met open badkamer in de nieuwe hoteltoren. Het gaf een veilig gevoel dat de lift alleen geactiveerd kon worden met je kamerpas. De kamer zelf was mooi en origineel ingericht, met het bed in het midden van de kamer en een open kast achter het bed, wat een romantische sfeer creëerde. De badkamer was ook mooi met een fijn bad en een grote inloopdouche. Het was handig dat de regendouche en de handdouche tegelijkertijd te gebruiken waren door middel van aan/uitknoppen. Er waren voldoende grote spiegels en shampoo aanwezig en er was een Nespresso koffiezetapparaat met kopjes, en geen bekertjes. Theeglazen en gewone glazen waren ook aanwezig. Het probleem met de airconditioning die ineens niet meer aan wilde werd snel opgelost.

We hebben de eerste avond in het restaurant gegeten, wat een mooie en rustige sfeer had. Het eten was heerlijk en erg smaakvol, en het personeel was enthousiast. De tweede avond hebben we in de bar gegeten, wat ook zeer smaakvol was en een zeer sfeervolle omgeving had.

Mieke Jolijn 15 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Venlo.

Over Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nijmeegseweg 90 te Venlo. Het hotel beschikt over ruim 150 kamers, waaronder een aantal luxe suites. Gasten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals een fitnessruimte, een binnenzwembad, een sauna en een Turks stoombad. Ook zijn er diverse eetgelegenheden, waaronder een restaurant, een bar en een brasserie. Het hotel is gelegen op een strategische locatie, dichtbij de snelweg A67 en op korte afstand van de steden Roermond en Maastricht. Ook de luchthaven van Düsseldorf is gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Venlo, Limburg
  • https://www.hotelvenlo.nl
  • venlo@valk.com