Van der Valk Hotel Veenendaal

Van der Valk Hotel Veenendaal

4.3 reviewscore • 14 reviews
N

Mindere culinaire ervaring

Afgelopen week zijn we eindelijk na een periode van ongeveer twee jaar teruggekeerd naar het Veenendaal-vestiging van het restaurant Van der Valk. Helaas was de culinaire ervaring voor ons een grote teleurstelling; het voldeed niet aan onze verwachtingen. Ons gekozen hoofdgerecht was de schnitzel overgoten met een smakelijke champignon-roomsaus. Na deze ervaring hebben we besloten om voorlopig geen gebruik meer te maken van het diner bij Van der Valk Veenendaal.

Novan 14 aug 2022
Reageer
B

Eten kan beter

Het hotel is prachtig en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer aantrekkelijk, omdat je een zeer mooie en ruime kamer krijgt. Het personeel is vriendelijk en je kunt genieten van een hapje of drankje in de lounge of het restaurant. Helaas was het avondeten een teleurstelling, hoewel ik hoop dat dit een eenmalige ervaring was omdat ik zeker terug wil komen. Daarentegen is het ontbijtbuffet fantastisch! De locatie is gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, maar niet per se mooi. Al met al is dit hotel zeker een aanrader!

BM 20 jul 2022
Reageer
P

Gezellige gemaakt op onze eigen manier

Samen met een gezelschap van acht personen hebben we van een heerlijk diner genoten. Bijna de helft van ons gezelschap vond het eten niet voldoende, hoewel we geen liefhebbers zijn van overdadige maaltijden. De maaltijd op het bord is enkel het hoofdgerecht, zonder dat er nog groenten bij worden geserveerd. Gelukkig maakte het geweldige gezelschap die avond het tot een succes, maar dit was niet te danken aan Van der Valk.

PD 26 apr 2022
Reageer
R

Gratis upgrade naar een suite was geweldig

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet en kregen we een gratis upgrade aangeboden naar een suite, wat een aangename verrassing was. De kamer was perfect en voldeed volledig aan onze wensen. Het diner dat bij het arrangement was inbegrepen was uitstekend en de bediening was zeer beleefd en vriendelijk. Vanuit de kamer hadden we een prachtig uitzicht waar we het vuurwerk goed konden zien! Tot slot hebben we genoten van een heerlijk ontbijt.

Renate Itterson 15 apr 2022
Reageer
F

Ontspannen gevoel!

We werden hartelijk ontvangen, en we konden iets vroeger inchecken dan verwacht. Het was absoluut geen punt. We werden verwelkomd met een prachtige en ruime kamer, voorzien van een eettafel voor het diner. Het reserveren van het eten verliep moeiteloos, en kort nadat we onze bestelling hadden geplaatst, werd de roomservice al snel bij onze deur afgeleverd. De omgeving is werkelijk prachtig. Al met al, een plek waar je volledig tot ontspanning komt.

Florian van der Bos 8 jan 2022
Reageer
N

Hotel is schitterend

Dit hotel is schitterend. Het biedt een weelde aan comfort en is onberispelijk schoon. De slaapkamer is werkelijk prachtig, met een adembenemend uitzicht en een heerlijk vrijstaand bad. De wellnessvoorzieningen waren eveneens een zaligheid om van te genieten. We kregen slechts 50 minuten toegewezen voor het gebruik ervan en moesten vooraf reserveren, maar alles was uitstekend georganiseerd en keurig verzorgd. Het zou beter zijn om zo'n groep hun feest in een afzonderlijke ruimte te laten vieren. Afgezien daarvan was alles perfect in orde. Dit hotel is zeker een plek waar we vaker naartoe willen gaan.

Nouri 8 sep 2021
Reageer
S

Dienstverlening was uitstekend!

De dienstverlening was uitstekend, het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. Het ontbijtaanbod was zeer divers en royaal. De kamer was prachtig en kraakhelder. Het menu kan nog wat meer variatie gebruiken, en het is jammer dat er bij het hoofdgerecht weinig tot geen groenten geserveerd werden. Verder word je in de gelegenheid gesteld om je voertuig te parkeren waar je maar wilt.

SOB 9 aug 2021
Reageer
A

Bijzonder plezierig

Dit hotel is absoluut een aanrader en is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De locatie is prachtig gelegen op verhoogde stijlers. Bij de receptie werden we hartelijk verwelkomd met vriendelijkheid. De kamer was zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel. De bar was erg gezellig en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. In het algemeen was het een bijzonder plezierig verblijf.

Aras 11 nov 2020
Reageer
G

Mooi hotel wel duur

Eigenlijk zegt mijn titel van dit stuk al genoeg. Van der Valk Hotels vind ik over het algemeen altijd erg mooie hotels, zo ook deze. Ze hebben een erg chique uitstraling en je kunt er ontzettend goed eten. Het restaurant is trouwens ook altijd geopend voor mensen die hier niet logeren, maar er alleen willen eten. Op feestdagen heb je er ook brunches en dergelijke, allemaal erg leuk en lekker. Het enige nadeel is dat het Van der Valk hotel wel altijd flink aan de prijs is en dat kan lang niet iedereen zo maar opbrengen. Laat staan regelmatig.

Guido 10 nov 2020
Reageer
A

Van der Valk hotel is altijd goed

Als ik het hotel zou mogen kiezen voor een overnachting, dan zou ik altijd voor een Van der Valk hotel gaan. Dit vind ik altijd hele goede hotels om in te overnachten, het is luxe maar niet overdreven. Het personeel is er erg aardig, maar niet slijmerig eigenlijk precies goed. Fletcher hotels vind ik ook goed, maar het liefst ga ik toch naar van der Valk hotels. Ook het eten (vooral het ontbijt) vind ik hier altijd erg lekker!

Annelies 5 jul 2020
Reageer
M

Fantastische beleving!

Dit hotel is absoluut prachtig en brandschoon. Het eten, zowel het diner als het ontbijt, was voortreffelijk. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamer was eveneens zeer mooi en schoon. Verder konden we ook gebruik maken van het zwembad en genieten van andere faciliteiten. Een geweldige ervaring en we gaan er zeker weer in de toekomst!

Maysa 9 feb 2020
Reageer
D

Perfecte ervaring.

Vanaf het treinstation is het opvallende en schitterende hotel al zichtbaar. Het hotel bevindt zich in de nabijheid van zowel het openbaar vervoer als de snelweg. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen. De kamer was prachtig en de lounge was erg gezellig. Zowel in de bar als het restaurant was het personeel vriendelijk en de service was snel en attent. De menukaart bood veel lekkers en het eten, inclusief het ontbijt, was uitstekend. Al met al, een perfecte ervaring.

Dylan 5 jan 2020
Reageer
L

Lage service

Het verblijf zelf was goed, maar de lunch die we daar hadden was helaas van mindere kwaliteit. We hadden uitsmijters besteld, maar ze waren koud. We meldden dit en kregen nieuwe uitsmijters, maar ook deze waren weer koud. Het mag gezegd worden dat we meer dan dit hebben verwacht. Van een 4 sterren mag de service niet zo laag zijn.

Luke 11 apr 2019
Reageer
E

Volgende keer weer hier!

Bij aankomst werden we zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door het personeel. De faciliteiten waren goed onderhouden en schoon. Bij ons vertrek werden we ook op een gastvrije en klantvriendelijke manier behandeld. Een zeer positieve ervaring en dit heeft dan ook ervoor gezorgd dat we de volgende keer weer een kamer hier zullen boeken.

Ela 4 apr 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Veenendaal.

Over Van der Valk Hotel Veenendaal

Van der Valk Hotel Veenendaal is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bastion 73 te Veenendaal. Het hotel heeft 152 kamers, waaronder verschillende luxe suites en appartementen. De kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals gratis wifi, airconditioning en een flatscreen-tv. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant of ontspannen in de wellnessruimte met sauna en fitnessfaciliteiten. Het hotel beschikt ook over vergaderzalen en een evenementenruimte voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Daarnaast is er een gezellige bar en een à-la-carterestaurant waar gasten kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Het hotel heeft een ideale ligging voor gasten die willen genieten van de natuur en het culturele erfgoed van de omgeving, met de Veluwe en verschillende historische steden in de buurt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Veenendaal, Utrecht
  • https://www.hotelveenendaal.com
  • info@veendendaal.valk.com