Van der Valk Hotel Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht

3.7 reviewscore • 9 reviews
I

Niemand serieus luisterde

Tijdens mijn verblijf merkte ik al snel dat een goede voorbereiding essentieel was. Ik checkte grondig alles en zorgde ervoor dat ik mijn oordoppen bij me had. De kamer was verrassend gehorig, vooral 's nachts door de dronken mensen in de buurt. Helaas was de service niet al te best, en het leek alsof niemand echt serieus naar mijn zorgen luisterde.

Ian 12 mei 2022
Reageer
J

Teleurstellende ervaring

De kamer bood voldoende ruimte, maar helaas was het geluidsniveau hoog! We werden herhaaldelijk gestoord door mannen die gezelschap hadden meegebracht. Midden in de nacht besloten ze naar de hotelbalie te gaan om wat wijn te bemachtigen, en verbazingwekkend genoeg leverde het personeel hen dat ook. Toen we onze bezorgdheid uitten, bleef er echter een gebrek aan passende reactie, en we hebben zelfs geen kans gehad om met een manager te spreken. Het hotel bood evenmin enige vorm van adequate oplossing, en het was een teleurstellende ervaring. We hebben aanzienlijke kosten gemaakt, namelijk 155 euro, zonder enige vorm van service. We zouden het aanraden om elders te boeken voor een betere ervaring.

Jacob 11 mei 2022
Reageer
D

Vest verloren

Het hotel op zich was uitstekend, maar de dienst voor het schoonmaken van de kamers liet te wensen over. Ik had net een nieuw en prijzig vest gekocht, de kaartjes eraf gehaald en het vest vervolgens in de kamer geplaatst. Bij het verlaten van de accommodatie kwam ik de huishoudelijke dienst tegen in de gang. Eenmaal thuis ontdekte ik dat ik mijn vest in de kamer had achtergelaten. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met het hotel, maar ze verwezen me naar hun "Verloren en Gevonden"-sectie op hun website. Toen ik daar echter geen melding van mijn vest vond, heb ik het hotel een bericht gestuurd. Ik heb me vest tot nu niet meer.

Diana 13 nov 2021
Reageer
G

Hotel is fantastisch

Het hotel is echt fantastisch, inclusief het restaurant, waar het eten voortreffelijk is. Er is echter één kanttekening: vermijd alsjeblieft het zwembad op de bovenste verdieping. Na mijn zwempartij ging ik direct door naar de sauna. Ik kwam ten val doordat ik gleed op de gladde, vochtige tegels. Ik stootte mijn knieën en handen, waardoor mijn duim en wijsvinger zich zo ver van elkaar bewogen dat later in het ziekenhuis bleek dat het ligament van het bot was gescheurd. Ik heb twee operaties ondergaan om het te corrigeren, na meer dan een jaar van ongemak, operaties, gips, talloze fysiotherapiebehandelingen, langdurig gebruik van een verwijderbare gipsbrace, en alle moeilijkheden die dit met zich meebracht voor zowel mijzelf als mijn werkgever. Het enige antwoord dat ik van Van der Valk kreeg, was: "Het spijt ons heel erg, maar dit valt onder eigen risico."

Gerard 12 sep 2021
Reageer
L

Veel positiefs

Dit hotel was werkelijk schitterend. Alles was goed georganiseerd en het personeel was buitengewoon vriendelijk. Ons verblijf vond plaats in oktober 2020, en hoewel er veel positiefs was, moeten we eerlijk zijn over enkele hygiënische tekortkomingen die we hebben opgemerkt. Er lagen nog steeds flesjes drank van de vorige gasten, verpakkingsmaterialen verspreid over de vloer en er was een laag stof aanwezig. We hebben onze zorgen geuit bij de receptie en kregen oprechte excuses. Afgelopen weekend hebben we opnieuw genoten van een verblijf in dit prachtige hotel, met buitengewoon lekker eten!

Lamine 22 nov 2020
Reageer
T

Degelijk en netjes

Het hotel was degelijk en netjes, maar helaas was de skybar gesloten en kon ik geen gebruik maken van het zwembad. Ik ben tweemaal naar de receptie gegaan, maar het probleem werd niet opgelost. Er was ook geen voorafgaande informatie verstrekt over de verplichting om slippers en een badjas te dragen, en het feit dat je je daar niet mocht omkleden. Dit bracht de vraag met zich mee: waar moet je dan je toegangspasje laten? In eerste instantie kon ik sowieso al niet toegang krijgen met mijn pasje, maar nu had ik dus ook geen kans om te zwemmen, terwijl ik er wel voor had betaald.

Theodorus 25 aug 2020
Reageer
N

Plezierige plek om te ontspannen

Het live cooking-ervaring was verrukkelijk, met een scala aan heerlijke gerechten. De kamer bood een standaard, maar comfortabele accommodatie die prima geschikt was voor een kort verblijf. Een plezierige plek om te ontspannen na een smakelijke culinaire ervaring. Voor mij was het verblijf genoeg om te zeggen dat ik weer terug naar hier komt.

Naarendorp 9 nov 2019
Reageer
L

Verwennen met een assortiment cocktails

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf van drie nachten en vier dagen in dit prachtige hotel. Het ontbijtbuffet was buitengewoon uitgebreid en luxueus, en het diner overtrof onze verwachtingen. In de loungebar hebben we ons laten verwennen met een assortiment verrukkelijke cocktails. De ambiance in het hotel is bijzonder aangenaam en het personeel is uiterst gastvrij en hartelijk. Hoewel we al tal van Van der Valk-hotels hebben bezocht, steekt deze er met kop en schouders bovenuit. We zijn absoluut van plan om hier in de toekomst nog herhaaldelijk terug te keren.

Letnom 7 aug 2019
Reageer
K

Absoluut voortreffelijk!

Het hotel is op zichzelf prima, en de kamers zijn comfortabel. Echter, het lawaai dat afkomstig is van de Skybar is zeer hinderlijk, en het geluid verspreidt zich door het hele hotel, wat niet prettig is. We bevonden ons zeker niet in isolement met onze klachten, en de receptie erkende dit volledig. Het eten, zowel het diner als het live cooking-gedeelte dat bij het arrangement was inbegrepen, was absoluut voortreffelijk! Wij zijn toegewijde bewonderaars van de Van der Valk-keten en zijn goed bekend met vele aspecten van hun hotels.

Kaily 25 mrt 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Utrecht.

Over Van der Valk Hotel Utrecht

Van der Valk Hotel Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Winthontlaan 4 te Utrecht. Het hotel beschikt over 185 kamers en suites, allemaal voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, minibar, kluis en een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. Het hotel biedt tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, wellnesscentrum met sauna en fitnessruimte, gratis parkeergelegenheid en 22 vergaderzalen. Er is ook gratis wifi beschikbaar in het hele hotel. Met de centrale ligging van dit Van der Valk hotel is de centraalste stad van Nederland goed te bezichtigen en maakt het een ideale uitvalsbasis voor de rest van Nederland voor een lange vakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Utrecht, Utrecht
  • https://www.vandervalkhotelutrecht.nl
  • utrecht@valk.nl