Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Van der Valk Hotel Texel - De Koog

4.0 reviewscore • 7 reviews
S

Hotel de Pelikaan is nu Van der valk Texel

Hotel de Pelikaan op Texel is overgenomen door Van der Valk. Dit hadden we eerst niet door want we hadden jaren geleden eens een kamer geboekt bij Hotel de Pelikaan, toen we dat nogmaals wilden doen zagen we dat we werden doorgelinkt naar valktexel.nl. Het wordt er wel beter op want het is een ietwat verouderd hotel dus al met al een goede uitkomst denk ik! Prijzen vallen wel mee want voor 111 euro konden we al een kamer boeken.

Smit 12 sep 2022
Reageer
D

Wakker geworden door geluidsoverlast

Ik vind het persoonlijk erg storend dat ik als gast om 07:45 's ochtends gewekt werd door het geluid van een graafmachine en werklui. Ik begrijp dat er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, maar ik denk dat het hotel hier rekening mee moet houden en ervoor moet zorgen dat gasten hier geen last van hebben. Misschien kunnen ze ervoor kiezen om kamers aan die kant niet te verhuren of gasten korting te geven wanneer ze geboekt hebben voor een kamer aan die kant.

Dennis Kas 29 nov 2022
Reageer
K

Heel fijn hotel

We hebben een fantastisch verblijf gehad in dit hotel. We voelden ons erg op ons gemak. Het ontbijt was zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. De kamers waren prachtig en zeer ruim. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. We raden dit hotel zeker aan en we zijn van plan om er in de toekomst weer te verblijven. Bovendien is het slechts een wandeling van 20 minuten naar het prachtige strand van Texel, dus de locatie is ook geweldig.

Klaasje Mijnans 27 nov 2022
Reageer
F

Was echt geweldig

Ik heb een ontzettend fijne midweek gehad en er is echt geen enkel verbeterpunt te benoemen. De kamer was ruim en zeer schoon, en ik was erg tevreden over het vriendelijke personeel. Ook het ontbijt en avondeten waren van goede kwaliteit en hebben me zeker weten te bekoren. Bovendien was de locatie van het hotel op het eiland erg prettig. Ik zou dit hotel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is om op Texel te verblijven.

Fons 11 mei 2022
Reageer
D

Geweldig personeel

Samen met mijn vriendin heb ik van maandag tot woensdag in dit hotel verbleven en we zijn erg tevreden. Onze kamer was een comfort plus kamer en de service was goed. Ik heb een gluten intolerantie en dat was geen probleem voor het hotel. Het ontbijt en diner waren goed geregeld en het personeel was op de hoogte van mijn intolerantie. Soms werd ik wel wat vreemd aangekeken of met "je" aangesproken als we het restaurant binnenkwamen, vermoedelijk omdat we nog jong zijn (respectievelijk 19 en 18 jaar oud).

Donny Simonis 4 feb 2022
Reageer
S

Heerlijke bedden

Als er iets is wat ik belangrijk vind bij hotels, dan zijn het wel de bedden.
Wanneer dit slecht is, dan is gelijk de hele hotel ervaring voor mij slecht.
En als dit goed is, dan kan het vanaf dan alleen maar beter worden.
Ik heb nog liever een goed bed met een slechte keuken dan andersom.
Hier zijn de bedden echt heerlijk, ook de rest was goed verzorgd en zelfs de keuken was goed.
Zeker een goede optie voor iedereen die in deze omgeving wil overnachten.

Sven 6 jun 2020
Reageer
I

Helaas geen weekend

Weekend geboekt bij dit hotel (standaardkamer) met een voucher van hotelkamerveilingen. Heb hotel in eerste instantie op verschillende sites bezocht of het aan onze voorwaarden voldeed voor ik voucher kocht.
Na boeking kreeg in een heel onbeleefde mail terug van de receptie en met de mededeling dat mijn 2 honden niet welkom waren. 1 hond mocht maar de 2e niet.... Heb verschillende mailwisselingen gehad met deze maar ze blijven bij hun standpunt ondanks dat ik aan kan tonen dat op veel verschillende sites (aanbieders) staat Huisdieren welkom, 7,95 p.n.p.h. (alleen in standaardkamer)
Helaas nu geen weekend en mijn geld weg! Deze overeenkomst met hotelkamerveilingen is een grote farce!
Geld innen en dan nergens meer aan kunnen kloppen.
Het ter woord staan in de mailwisseling vind ik ook zeker ondermaats en zeker niet klantgericht.

Ingrid van de Luijtgaarden 15 jan 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Texel.

Over Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Hotel te Texel, Waddeneilanden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Texel, Waddeneilanden