Van der Valk Hotel Stein - Urmond

Van der Valk Hotel Stein - Urmond

3.3 reviewscore • 14 reviews
P

Genieten geblazen

Met heel veel plezier hebben we met een groep van 10, soms zelfs 12 personen, te dineren bij Van der Valk in Urmond. Het was steeds weer de uitzonderlijke vriendelijkheid, gastvrijheid en uitmuntende kwaliteit van het eten op die ons opviel. Een heel leuke plek en ik zou iedereen aanraden om er eens naar toe te gaan. Bij Hotel Valk is het genieten geblazen!

P. Smeets 27 mrt 2023
Reageer
G

Slecht

Carpaccio zou het moeten heten, maar een beetje vlees met vijgen en droge salade, zonder ( truffel) mayonaise, zonder olie of wat dan ook voor 16 euro was echt heel slecht 😟
Mijn vriendin had droog brood met kroketten, ook zonder iets erbij..
Voor dat geld bij een van de valk valt vies tegen.

Ger 8 jan 2024
Reageer
d

Eten restaurant

Eten was redelijk. Echter wel zeer summier en niet van-der-Valk-waardig. Bij het bestellen van een beefburger werd deze op een soort plankbord geserveerd met een bekertje friet. En dat is het. En dat voor 22 euro is teveel betaald en je kunt een betere beefburger elders krijgen. Verder gevulde puntpaprika’s besteld die iets te klein uitgevallen waren en waar smaak ontbrak. Verder geen aankleding niets; en dat voor 23 euro.
Bord garnituur ontbrak terwijl het wel vermeld staat voor ieder hoofdgerecht. Antwoord was: “dat had je erbij kunnen bestellen”, “hoort (toevallig) niet bij deze twee gerechten”.
Geen aanraders dus.

de Nijs 13 okt 2023
Reageer
E

Restaurant

Wij waren op 22 juli te gast bij restaurant van der valk in Urmond.,sorry maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt het eten was helaas matig en dan ben ik erg beleefd, de bediening was zelf een beetje de weg kwijt ik denk dat de prijs kwaliteit echt niet overeen kwam heel erg jammer, in het verleden was het hier best oké maar dit was echt een aanfluiting jammer jammer jammer!!!)

Edwin 23 jul 2023
Reageer
W

Top

Ik heb overnacht in het hotel en daarna ontbijt gehad. De slaapkamer was goed uitgerust en ik heb er voortreffelijk geslapen. De badkamer was groot en had een heerlijke ruime douche en dubbele wastafel. Tijdens het ontbijt heb ik genoten van een zeer uitgebreid en smakelijk buffet.
Wij komen zeker nog een keertje terug hier in Van der Valk Stein-Urmond!

Wouter 23 dec 2022
Reageer
H

Ronduit belachelijk. Hel voor mindervaliden

Het is ronduit schandalig hoe weinig aandacht er wordt besteed aan mindervaliden. Ik was op zoek naar een gehandicaptenparkeerplaats voor een uitgebreide lunch. Tot mijn grote teleurstelling waren er slechts twee van dergelijke plaatsen beschikbaar, ondanks het feit dat er een aanzienlijk aantal parkeerplaatsen was. Wat nog erger is, is dat er aan de zijde van de hoofdingang helemaal geen gehandicaptenparkeerplaats te vinden was. Bij de receptie te kennen geven dat ik voor lange afstanden een rolstoel nodig heb voor lange afstanden. De receptionist zei gewoon doodleuk: "Klopt meneer." De Directie werkt ook niet mee aan een oplossing, omdat ze vinden dat twee parkeerplaatsen voor gehandicapten voldoende is.

Ik hoop van harte dat iedereen deze blunders aangeven op de verschillende review sites. Waar andere bedrijven hun uiterste best doen om mindervaliden te accommoderen, doet dit bedrijf precies niets!

Hans 23 nov 2022
Reageer
S

Heel mooi

Dit Van Der Valk hotel behoort tot een van de mooiere hotels in de keten. Het is volledig gerenoveerd, waarbij de gezellige sfeer behouden is gebleven. Een van de hoogtepunten is de bar en lounge ruimte, die bijzonder gezellig is. Er is altijd een uitgebreide selectie aan gebakjes beschikbaar, geserveerd door bijzonder vriendelijk personeel dat lijkt te weten wat je nodig hebt voordat je het zelf weet. Persoonlijk kom ik er al jaren wekelijks en het voelt als thuiskomen.

Sietske Van der Vooren 19 sep 2022
Reageer
P

Goed hotel

Onze ervaring in het hotel was heel prettig, vooral vanwege de mooie en ruime suite die we hadden. De inrichting was zeer smaakvol en de grote badkamer was ook een pluspunt. Een extra touch waren de geurstokjes die op meerdere plekken in de kamer waren geplaatst en de mooie buiten zit. Helaas was de kluis in de kamer wel erg klein en paste er bijna niets in. Het ontbijt was verder goed en er was voor ieder wat wils. De bar was gezellig druk en een leuke plek om te ontspannen. Het vinden van de ingang was wel even zoeken, maar uiteindelijk hebben we het gevonden. Kortom, we hebben een prettig verblijf gehad.

Patrick Wassing 22 jun 2022
Reageer
A

Goed hotel

Ons verblijf van één nacht in dit hotel, inclusief ontbijt, was geweldig. De inrichting van het hotel is prachtig en de kamer was netjes en schoon. Er was genoeg gratis parkeergelegenheid beschikbaar vlak voor de deur. Helaas vonden wij het ontbijt erg druk. We kwamen rond 9 uur aan en moesten erg lang wachten op een kopje koffie. Ondanks dit puntje van kritiek, werd het ontbijt wel goed aangevuld en was er voor elk wat wils. Over het algemeen raden we dit hotel zeker aan!

Antoinette Pol 18 apr 2022
Reageer
J

Fantastisch

Het hotel creëert een fantastische ambiance die we zeer waarderen. Als het gaat om uitstapjes, zijn er heel veel mogelijkheden. Bovendien overtrof het restaurant onze verwachtingen met uitstekende gerechten. Het personeel gaf ons een royale bediening, vooral Evelien, die ons op ons gemak liet voelen. Hoewel er geen zwembad aanwezig was, komt het uiteindelijk toch op een redelijk goede ervaring.

J. Schaap 19 mrt 2022
Reageer
W

Indrukwekkende Hotel

Wat een geweldige ervaring hebben we weer gehad! Het hotel was prachtig en onze kamer was ruim en mooi ingericht. We konden kiezen uit verschillende soorten ontbijt en het smaakt ook goed. Een perfect zachtgekookt eitje hebben we ook niet gemist. De ontvangst was buitengewoon en het personeel op het terras zorgde voor een uitstekende bediening. Iedereen deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat we ons goed verzorgd voelden. We hebben alleen maar positieve woorden over deze ervaring!

Wil 21 sep 2020
Reageer
P

Goed te noemen

We hebben gebruikgemaakt van een cadeaukaart om twee nachten in dit Van der Valk hotel te verblijven. Er is zoveel te ontdekken in de omgeving, zoals kloosters, ruïnes, tuinen, kastelen en de prachtige natuur. Het is wel handig om wat voorbereiding te treffen, zoals het verkennen van wandel- en fietsroutes. De nabijheid van de Maas voegt nog meer charme toe. Het hotel zelf was uitstekend met een ruime en comfortabele kamer, voorzien van airconditioning. Alles was schoon en het grote bed zorgde voor een heerlijk verblijf. De badkamer/toilet was goed uitgerust en voldeed aan al onze behoeften. Geen op- en aanmerkingen.

Het ontbijt was zeer uitgebreid en het driegangen keuzemenu was goed voor €300, zelfs in deze tijd van Corona. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en we begrijpen absoluut niet waar al die negatieve opmerkingen hieronder vandaan komen. Hoewel het hotel zich bevindt aan de A2 tegenover de Chemelot chemische industrie, had dit geen invloed op ons verblijf en het uitzicht maakte niet zoveel uit voor ons. Daarnaast kon je ook koffie en thee maken in je kamer en hadden we flessen water in de koelkast waarvoor we niet hoefden te betalen.

PF Ztmr 18 jul 2020
Reageer
d

Bediening wat minder

We werden vriendelijk ontvangen en onze kamer was van goede kwaliteit. Helaas merkten we in het restaurant dat niet alle serveersters tevreden leken te zijn. We moesten lang wachten voordat we de menukaart kregen en besloten zelf, maar onze drankjes te bestellen na een lange wachttijd. Toen we om een stokbroodje vroegen...werd het zonder bestek neergezet en moesten we er opnieuw om vragen. Het was een beetje teleurstellend allemaal.

dhr. m. de Wit 18 jun 2018
Reageer
W

Tot een vrachtwagenstop verworden

Ik heb hier vaak overnacht en hoewel het niet altijd perfect was, was het over het algemeen goed. Maar deze keer was anders. Dit hotel lijkt te zijn veranderd in een truckstop, waarbij je last krijgt van het geluid van vrachtwagens. Hierdoor werden we vroeg wakker omdat de chauffeurs hun vrachtwagens heel lang stationair lieten draaien. Je kan hierdoor niet goed uitrusten en dat is niet prettig!

Weekendjeweg 14 jan 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Urmond.

Over Van der Valk Hotel Stein - Urmond

Van der Valk Hotel Stein – Urmond is een 4-sterren hotel, gelegen Mauritslaan 65 te Urmond. Het ligt op korte afstand van Maastricht, Valkenburg en Aken. Het hotel beschikt over 166 kamers en suites, waaronder familiekamers en kamers voor mindervaliden. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airconditioning, flatscreen-tv, minibar en een eigen badkamer met toiletartikelen. Gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes in het à-la-carterestaurant of ontspannen met een drankje in de hotelbar. Verder beschikt het hotel over een fitnessruimte, sauna, stoombad en zwembad. Het hotel is tevens een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen, met 16 multifunctionele zalen voor maximaal 400 personen en gratis parkeergelegenheid voor gasten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Urmond, Limburg
  • https://www.hotelstein.nl
  • steinurmond@valk.com