Van der Valk Hotel Stein - Urmond

Van der Valk Hotel Stein - Urmond

3.4 reviewscore ‱ 3 reviews
G

Slecht

Carpaccio zou het moeten heten, maar een beetje vlees met vijgen en droge salade, zonder ( truffel) mayonaise, zonder olie of wat dan ook voor 16 euro was echt heel slecht 😟
Mijn vriendin had droog brood met kroketten, ook zonder iets erbij..
Voor dat geld bij een van de valk valt vies tegen.

Ger 8 jan 2024
Reageer
d

Eten restaurant

Eten was redelijk. Echter wel zeer summier en niet van-der-Valk-waardig. Bij het bestellen van een beefburger werd deze op een soort plankbord geserveerd met een bekertje friet. En dat is het. En dat voor 22 euro is teveel betaald en je kunt een betere beefburger elders krijgen. Verder gevulde puntpaprika’s besteld die iets te klein uitgevallen waren en waar smaak ontbrak. Verder geen aankleding niets; en dat voor 23 euro.
Bord garnituur ontbrak terwijl het wel vermeld staat voor ieder hoofdgerecht. Antwoord was: “dat had je erbij kunnen bestellen”, “hoort (toevallig) niet bij deze twee gerechten”.
Geen aanraders dus.

de Nijs 13 okt 2023
Reageer
E

Restaurant

Wij waren op 22 juli te gast bij restaurant van der valk in Urmond.,sorry maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt het eten was helaas matig en dan ben ik erg beleefd, de bediening was zelf een beetje de weg kwijt ik denk dat de prijs kwaliteit echt niet overeen kwam heel erg jammer, in het verleden was het hier best oké maar dit was echt een aanfluiting jammer jammer jammer!!!)

Edwin 23 jul 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Urmond.

Over Van der Valk Hotel Stein - Urmond

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Stein - Urmond op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Urmond, Limburg
  • https://www.hotelstein.nl
  • steinurmond@valk.com