Van der Valk Hotel Sneek

Van der Valk Hotel Sneek

3.6 reviewscore • 12 reviews
M

Uitstekend

Een uitstekend hotel. Ik begrijp niet waarom er zoveel negatieve feedback is. De maaltijden waren heerlijk, de kamers waren royaal en vlekkeloos schoon, het ontbijt was uitstekend, en het personeel was bijzonder gastvrij. De regendouche had een lage waterdruk, wellicht is ontkalken nodig. Ik denk dat ze dit in de toekomst wel moeten oppakken.

Marlene 17 apr 2023
Reageer
V

Top

Ik ben enigszins verrast door de overvloed aan kritische beoordelingen. We zijn zojuist teruggekeerd van een korte trip naar Sneek, en we werden bijzonder hartelijk begroet. Het eten was voortreffelijk, de kamers ruim en vlekkeloos schoon, de bedden comfortabel, en de geluidsisolatie was uitstekend. Het uitzicht op de vijver was prachtig, en de omgeving rondom het hotel bood de gelegenheid voor een ontspannende wandeling. Dit Van der Valk hotel behoort echt tot de top, en we hebben al meer dan 15 van hun vestigingen bezocht.

Vallerie 28 jul 2022
Reageer
E

Verschrikkelijk

De hotel-service was verschrikkelijk, met absoluut geen aandacht voor detail. Het eten was acceptabel, maar de eetzaal was luidruchtig en miste de gewenste sfeer. Hoewel de kamers er fraai uitzagen, was de beloofde airconditioning niet in staat om verkoeling te bieden. Vanwege onvoorziene situaties waren we genoodzaakt om ons arrangement een dag eerder te beëindigen. Helaas konden we geen restitutie krijgen en leek er weinig begrip te zijn voor de ernst van de omstandigheden.

Emmy 20 jul 2022
Reageer
J

NIet vriendelijk

Op 8 juli besloten mijn zus en zwager en ik om wat te eten. We betraden het restaurant om 18.00 uur. Ongeveer de helft van het restaurant was al bezet, en een medewerker zou graag controleren of er nog beschikbare zitplaatsen waren. Er was namelijk een groot aantal reserveringen voor die avond. We moesten even wachten en overwogen om te vertrekken. Maar enige tijd later kregen we te horen dat er toch nog een tafel beschikbaar was.

Jerry 8 jul 2022
Reageer
B

Luxe suite

We verbleven twee nachten in een luxe suite met een sauna, en deze kamer was prachtig ruim, met een aantrekkelijke inrichting en een aparte woonkamer. Het bed was buitengewoon comfortabel, en de badkamer was elegant vormgegeven. Bij nader onderzoek hebben we enkele opmerkingen. De schoonmaak zou wel verbeterd kunnen worden, aangezien we nog restanten van vorige gasten in het bad aantroffen. Er was veel stof, en op de tweede dag van ons verblijf werd de kamer niet grondig schoongemaakt.

Babel 18 mrt 2022
Reageer
G

Geen vervolg

Op 3 september 2021, tijdens onze terugreis naar huis, besloten we met z'n tweeën te dineren in het Van der Valk Hotel in Sneek. Het restaurant leek volgeboekt te zijn, maar we werden vriendelijk aangeboden om plaats te nemen in de aangrenzende bistrobar, wat voor ons geen enkel probleem was. Vervolgens begon het wachten. Nadat we in de stoelen hadden plaatsgenomen en minstens 10 minuten hadden gewacht, werden we gelukkig opgemerkt. We bestelden onze drankjes en nadat ze werden geserveerd, bestelden we ons voorgerecht en hoofdgerecht. Hierop volgde de volgende periode van wachten.

Gerry 4 sep 2021
Reageer
W

Prijzen waren aan de hoge kant.

Het eten was ondermaats en de prijzen waren aan de hoge kant. Het bedienend personeel was onvriendelijk en leek onverschillig, op één uitzondering na van een zeer attente serveerster. De frietjes waren om van te watertanden, heerlijk knapperig. Ik bestelde de biefstuk met champignons, maar kreeg slechts vijf plakjes champignons. Dus kreeg ik zelfs niet eens één volledige champignon.

Winston 31 aug 2021
Reageer
B

Aangenaam verblijf

Ons verblijf verliep prima. De kamer was aangenaam, het ontbijt was lekker. Helaas was het diner buitengewoon teleurstellend. We verbleven hier drie dagen, wat betekende dat we twee keer in het restaurant gingen dineren. De eerste avond was echter ronduit teleurstellend. Zowel de sliptong als de zeebaars waren buitengewoon droog en misten smaak. Op de tweede avond bestelden we varkenshaas, maar deze was zo taai dat het niet eens te snijden was. Het personeel was gastvrij en de service was uitstekend. Ik geloof echter dat de chef-kok wellicht wat extra training kan gebruiken.

Bimla 16 jun 2021
Reageer
K

heerlijk ontbijt en smakelijk avonddiner

Mijn verblijf begon met een warm welkom en een heerlijk ontbijt dat beloofde dat het een geweldige ervaring zou worden. De gastvrije ontvangst was veelbelovend, maar de kamers lieten wat te wensen over, met vloerbedekking die dringend een schoonmaakbeurt nodig had. Het diner was redelijk, maar niet uitzonderlijk. Ondanks de haperingen, genoot ik van mijn tijd hier en koesterde ik de vriendelijke ontvangst en het heerlijke ontbijt als hoogtepunten van mijn verblijf.

Keller 12 jun 2020
Reageer
H

Prima

We boekten een luxe kamer met inbegrepen ontbijt, en de kamer was werkelijk schitterend. Het ontbijt was smakelijk, maar ik vond de prijs voor een zondag op maandag een beetje aan de hoge kant. De roomservice liet te wensen over - het eten was koud en niet smakelijk. Het was een beetje teleurstellend gezien de algehele ervaring. Ik waardeerde echter dat ik de toekan uit het restaurant kon kopen.

Henk 22 jan 2020
Reageer
G

Overwegend fantastisch

Mijn verblijf in dit hotel was overwegend fantastisch. De accommodatie, de service en het eten waren allemaal uitstekend. Er was echter wat dat ik minder leuk vond: de dame bij de receptie met het zwarte haar. Haar houding was niet bepaald vriendelijk en ze leek nogal kortaf. Desalniettemin heeft dit enkele donkere lokken mijn algehele indruk van dit super hotel niet kunnen overschaduwen. Het was een ervaring om te onthouden, en ik zal zeker weer terugkeren.

Gwen 11 jan 2020
Reageer
L

Hak en ogen nog

We besloten om vandaag te gaan lunchen bij Van der Valk in Sneek, maar ik denk niet dat we dit in de toekomst zullen herhalen. De bediening was echter uiterst behulpzaam en vriendelijk. De manager, een vrouw met een vastberadenheid om de kwaliteit van het geserveerde eten te verdedigen, zou wellicht ergens anders beter op haar plek zijn, waar ze haar standpunt kan uiten voordat klanten naar binnen gaan, in plaats van hen direct te confronteren.

Lois 14 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Sneek.

Over Van der Valk Hotel Sneek

Van der Valk Hotel Sneek is een luxe hotel, gelegen aan Burgemeester Rasterhofflaan 1 te Sneek. Het hotel ligt op een prachtige locatie aan het water, en biedt daarmee een schilderachtig uitzicht over het Sneekermeer. Het hotel beschikt over 100 kamers, allen voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met luxe toiletartikelen. In het restaurant van het hotel, dat uitkijkt over het water, kun je genieten van culinaire gerechten bereid met lokale producten. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige bar, een terras aan het water, en een wellnesscentrum met een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel verschillende vergaderzalen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Sneek, Friesland
  • https://www.hotelsneek.nl
  • sneek@valk.nl