Van der Valk Hotel Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam

3.8 reviewscore • 8 reviews
L

Prachtig hotel maar

We hebben genoten van ons verblijf in van der valk Schiedam. Zeer vriendelijke medewerkers en ontbijt was heerlijk.
Fijne fietstochten kunnen maken in de regio en een goede afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Helaas hebben we niet kunnen genieten van de wellness en zwembad deze was namelijk constant bezet door jongens van een sportteam. We hebben meerdere tijdstippen geprobeerd maar was constant vol. Er waren meerdere sportteams aanwezig de gehele week. Jammer! Ook werd er geen oplossing geboden.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
S

Restaurant

Slechte ervaring in het restaurant in Schiedam . De bediening konden we nog om lachen. Na het voorgerecht kwam de jongeman weer met de kaart terwijl de borden nog op tafel stonden met de vraag wat we wilden bestellen. Hoofdgerecht doorgekookte gamba's een stuk drillerig buikspek. De beloofde asperges bij een ander gerecht waren er wel geteld 2 en zo dun dat je ze amper zag. Verder werd er bij geserveerd 2 schaaltjes (mini bakjes) met franse frietjes uit de diepvries afkomstig. En 2 van die zelfde schaaltjes met door gekookte boontjes ( denk uit blik)
En dat alles voor 6 personen is best karig.
Kortom ze voldoen daar zeker niet aan wat we gewend zijn van een restaurant van der Valk

Sandra 4 apr 2023
Reageer
S

Restaurant en bediening

De bediening is niet fris ( onder de dieren haren) en letten totaal niet op. Zo krijg je je lunch zonder bestek en als je een soep besteld van €10 krijg je een bodempje zonder ook maar een stukje brood ernaast. Salade vol te harde stukjes die niet in de salade horen. Kortom het was eens maar nooit meer. Zonde voor dit prachtige hotel.

S 29 mrt 2023
Reageer
J

Erg genoten

Mijn verblijf was werkelijk fantastisch en ik heb er enorm van genoten. De kamer die ik kreeg was ruim en voorzien van een prachtige badkamer. Het was duidelijk te zien dat de kamer goed onderhouden en schoon gehouden werd.

Het restaurant was geweldig en ik heb genoten van zowel het diner als het ontbijt. Het ontbijtbuffet was bijzonder uitgebreid en bood voor ieder wat wils. Ik moest in Schiedam zijn vanwege werk, anders zou ik er waarschijnlijk niet snel naartoe zijn gegaan, maar alleen al vanwege het fantastische hotel zou ik zeker terugkomen.

Janssen 9 okt 2022
Reageer
M

Restaurant kan beter

Tijdens ons bezoek aan het a la carte restaurant met ons gezelschap zijn er meerdere fouten gemaakt bij de bestellingen. Bij de eerste drankronde waren er verkeerde aantallen koffie en bier besteld. Bij het voorgerecht was er ook een onjuist aantal besteld, waardoor sommige gasten pas later hun gerecht ontvingen. Daarnaast waren er problemen met het luisteren naar de wensen van de gasten, waardoor drie gerechten koud werden geserveerd. Twee van deze gerechten moesten zelfs teruggestuurd worden. Bij het dessert werd opnieuw dezelfde fout gemaakt, waarbij een gast opnieuw alleen moest eten. Zelfs bij het serveren van de koffie achteraf waren er problemen.

Wat betreft de toiletten, merkten we op dat de pissoirs wellicht te klein waren, aangezien er onder elk exemplaar sprake was van natheid. We zouden aanbevelen om de toiletten vaker schoon te maken om deze situatie te verbeteren.

Mw Reiss 27 aug 2022
Reageer
F

Fijn hotel

Het verblijf in dit hotel was aangenaam en de locatie is gunstig gelegen. Meestal kiezen we voor Van der Valk, vooral de exclusive variant, maar deze keer hebben we gekozen voor de deluxe omdat de suites nog niet beschikbaar waren. De kamer was mooi ingericht en bood een prachtig uitzicht. Echter, ik miste wel de kleine extraatjes en luxe die ik normaal gesproken ervaar bij Van der Valk, zoals slippers, badjassen en andere voorzieningen. Bij ons laatste bezoek kregen we zelfs een rituals-pakket, dus ik had verwacht dat er ook in deze kamer meer voorraden zouden zijn van koffie, suiker, creamer en andere benodigdheden.

Ferry Koene 12 mrt 2022
Reageer
H

Matig personeel

Het gebouw en interieur van dit restaurant zijn absoluut prachtig. Helaas lijkt het erop dat u vooral betaalt voor deze esthetische aspecten, omdat het eten en de service van het personeel niet helemaal aan uw verwachtingen voldeden. Tijdens uw diner werden er drie vragen gesteld aan het personeel, waarop geen antwoord werd gegeven. Bovendien werden twee drankjesbestellingen vergeten, waarbij het opviel dat dezelfde persoon verantwoordelijk was. Het is wellicht gepast voor deze persoon om binnenkort afscheid te nemen. Hoewel de andere medewerkers wel hun best deden, hadden ze zeker meer drankjes kunnen verkopen aan uw tafel.

Henry Jensen 6 feb 2022
Reageer
I

Van der Valk Schiedam opening

Ik kijk nu al uit naar het nieuwe Van der Valk in Schiedam. Wij wonen zelf in Schiedam niet ver van het hotel en ik kan jullie vertellen dat het een plaatje gaat worden. Mijn vriend werkt bij het bouwbedrijf die het hotel momenteel aan het bouwen is. Er komen 184 hotelkamers in, 13 zalen, een restaurant, barista bar en op de 16e etage komt een fitness en wellness centrum inclusief zwembad met een geweldig uitzicht. Mijn man blijft er maar over door praten dus dacht ik meld het ook even hier zodat jullie wat inzage hebben in wat er hier in het mooie Schiedam gebouwd wordt!
Een dagje naar Diergaarde Blijdorp, attractiepark Rotterdam of een dagje naar de kuip met daarbij een overnachting bij Van der Valk Schiedam, very good!

Irene O. 26 jun 2021
M

Schijnt open te gaan voorjaar 2022. Wij zijn ook erg benieuwd, laten we hopen dat de coronacijfers tegen die tijd meer normaal zijn zodat dit soort dingen weer 100% mogelijk zijn. Een Van Der Valk die 65 meter hoog is met 16 verdiepingen, ze gaan wel all in. Erg benieuwd! Op foto's ziet het er top uit.

Mark 26 nov 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Schiedam.

Over Van der Valk Hotel Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam is een luxe hotel, gelegen aan Hargalaan 6 te Schiedam. Het hotel beschikt over 179 kamers en suites die allemaal modern en comfortabel zijn ingericht en voorzien van luxe faciliteiten zoals airconditioning, gratis wifi, flatscreen-tv's en koffie- en theefaciliteiten. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het restaurant of ontspannen met een drankje in de bar of op het terras. Het hotel beschikt ook over uitgebreide vergader- en evenementenfaciliteiten, waaronder 9 vergaderzalen en een grote evenementenzaal die plaats biedt aan maximaal 500 personen. Het hotel is ook ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige omgeving, met de historische molens van Schiedam op slechts een korte loopafstand en de bruisende stad Rotterdam binnen handbereik.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Schiedam, Zuid-Holland
  • https://www.hotelschiedam.nl
  • schiedam@valk.nl