Van der Valk Hotel Schiedam

Van der Valk Hotel Schiedam

3.6 reviewscore • 4 reviews
L

Prachtig hotel maar

We hebben genoten van ons verblijf in van der valk Schiedam. Zeer vriendelijke medewerkers en ontbijt was heerlijk.
Fijne fietstochten kunnen maken in de regio en een goede afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Helaas hebben we niet kunnen genieten van de wellness en zwembad deze was namelijk constant bezet door jongens van een sportteam. We hebben meerdere tijdstippen geprobeerd maar was constant vol. Er waren meerdere sportteams aanwezig de gehele week. Jammer! Ook werd er geen oplossing geboden.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
S

Restaurant

Slechte ervaring in het restaurant in Schiedam . De bediening konden we nog om lachen. Na het voorgerecht kwam de jongeman weer met de kaart terwijl de borden nog op tafel stonden met de vraag wat we wilden bestellen. Hoofdgerecht doorgekookte gamba's een stuk drillerig buikspek. De beloofde asperges bij een ander gerecht waren er wel geteld 2 en zo dun dat je ze amper zag. Verder werd er bij geserveerd 2 schaaltjes (mini bakjes) met franse frietjes uit de diepvries afkomstig. En 2 van die zelfde schaaltjes met door gekookte boontjes ( denk uit blik)
En dat alles voor 6 personen is best karig.
Kortom ze voldoen daar zeker niet aan wat we gewend zijn van een restaurant van der Valk

Sandra 4 apr 2023
Reageer
S

Restaurant en bediening

De bediening is niet fris ( onder de dieren haren) en letten totaal niet op. Zo krijg je je lunch zonder bestek en als je een soep besteld van €10 krijg je een bodempje zonder ook maar een stukje brood ernaast. Salade vol te harde stukjes die niet in de salade horen. Kortom het was eens maar nooit meer. Zonde voor dit prachtige hotel.

S 29 mrt 2023
Reageer
I

Van der Valk Schiedam opening

Ik kijk nu al uit naar het nieuwe Van der Valk in Schiedam. Wij wonen zelf in Schiedam niet ver van het hotel en ik kan jullie vertellen dat het een plaatje gaat worden. Mijn vriend werkt bij het bouwbedrijf die het hotel momenteel aan het bouwen is. Er komen 184 hotelkamers in, 13 zalen, een restaurant, barista bar en op de 16e etage komt een fitness en wellness centrum inclusief zwembad met een geweldig uitzicht. Mijn man blijft er maar over door praten dus dacht ik meld het ook even hier zodat jullie wat inzage hebben in wat er hier in het mooie Schiedam gebouwd wordt!
Een dagje naar Diergaarde Blijdorp, attractiepark Rotterdam of een dagje naar de kuip met daarbij een overnachting bij Van der Valk Schiedam, very good!

Irene O. 26 jun 2021
M

Schijnt open te gaan voorjaar 2022. Wij zijn ook erg benieuwd, laten we hopen dat de coronacijfers tegen die tijd meer normaal zijn zodat dit soort dingen weer 100% mogelijk zijn. Een Van Der Valk die 65 meter hoog is met 16 verdiepingen, ze gaan wel all in. Erg benieuwd! Op foto's ziet het er top uit.

Mark 26 nov 2021
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Schiedam.

Over Van der Valk Hotel Schiedam

Er zijn 4 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Schiedam op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Schiedam, Zuid-Holland
  • https://www.hotelschiedam.nl
  • schiedam@valk.nl