Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

2.9 reviewscore • 9 reviews
D

Mooi hotel

Dit is een prachtig hotel met een luxueuze uitstraling en een groot restaurant en bar waar heerlijke cocktails worden geserveerd. Naast het hotel bevindt zich ook nog Jack's Casino, dat uit drie verdiepingen bestaat. Onze kamer was ook groot en luxueus, met een geweldige regendouche. Het bed was echter niet erg comfortabel om in te slapen, maar dat kan persoonlijk zijn. Het was wel erg koud in de kamer, ondanks dat de verwarming op de hoogste stand stond, kwam er alleen maar koude lucht uit. Dat was niet prettig. Het ontbijt was ook goed verzorgd.

Denise Loemans 20 mrt 2023
Reageer
G

Geen aanrader

Wij gaan regelmatig naar een van der Valk hotel, maar nooit meer naar Sassenheim.
We hadden een oud en nieuw arrangement geboekt, alles was om 20.00 uur gesloten. Raar, noem het dan geen oud en nieuw arrangement. Koste ook nog eens €312. Niet echt goedkoop Ja, er stond een fles bubbels op de kamer. Eten was erg slecht. De bestelde varkens snitzel bleek een kip snitzel. Op de gestoofde kip zat koriander (stond niet vermeld ) De stoofperen waren bikkelhard en de kroos zat er nog in. Voor een fles kraanwater betaal je €3.75
Wat mij ook nog tegen valt, dat van der Valk Sassenheim niet reageert op mijn recentie.

Ger 10 jan 2024
Reageer
T

Slecht eten

Ook deze van der Valk gaat qua restaurant van ons lijstje
Salade nicoise met rauwe haricot verts en ijskoude krieltjes en een smakeloze dressing bah
Hebben het natuurlijk direct gemeld aan het personeel
Ze ging het doorgeven aan de keuken, daar moesten wij het mee doen
Dit zijn wij absoluut niet gewend van van der Valk
Nooit meer

Tatjana Eikenaar 20 jul 2023
Reageer
H

Het is weer ouderwets bij dit restaurant van van d

Ze zijn er nog Van Der Valk restaurants met kapotte tafels en smerige vloerbedekking.
Dit is zoals het vroeger was bij van der Valk
Dit restaurant is zeer hard aan renovatie toe.
Het eten is duur en ik vraag mij af of je het gewicht krijgt wat op het menu staat
Deze van der Valk gaat van ons lijstje. Het is het omrijden niet waard.

Hans Warners 21 mei 2023
Reageer
E

Prima

Het was een mooie ervaring om in dit hotel te verblijven. De kamer waar we verbleven was comfortabel en we hebben goed geslapen op het bed. De badkamer was wellicht iets verouderd, maar functioneel. Wel merkten we dat er soms een onaangename geur uit de douche kwam, wat niet zo prettig was. Gelukkig maakte het uitgebreide ontbijtbuffet veel goed, we hebben heerlijk kunnen genieten van verschillende lekkernijen. Het hotel is weliswaar op loopafstand van het treinstation Sassenheim, maar de locatie is niet optimaal.

Evert Kamminga 20 apr 2023
Reageer
D

Slechte bedden

Het hoogtepunt van ons verblijf was het heerlijke diner en ontbijt, geserveerd met een snelle en efficiënte service. Helaas viel het matras van onze ruime Deluxe kamer tegen en veroorzaakte het rugpijn, waardoor we een onrustige nacht hadden. Dit was jammer omdat verder alles perfect was verzorgd.
Dus Van der Valk doe er wat aan & wij komen graag nog eens terug!

DT 14 feb 2023
Reageer
S

Beetje tegenvallend zo

Het hotel is over het algemeen mooi en de casino suite was prachtig. De locatie van het hotel is centraal gelegen. Helaas waren er enkele problemen die ons verblijf minder aangenaam hebben gemaakt. Er was een stroomstoring in onze suite die alleen van invloed was op onze kamer. Het duurde bijna twee uur voordat het probleem was opgelost, met meerdere telefoontjes naar de receptie en verschillende medewerkers die naar de kamer kwamen. Als tegemoetkoming kregen we een voucher voor een gratis drankje. Toen we laat in de avond terugkeerden naar de kamer, bleek dat de verwarming niet werkte. Dit was niet aangenaam, vooral in de winter. Bovendien werd er vuil wasgoed gevonden van de vorige gasten, wat niet prettig was om te ontdekken in zo'n dure suite die regelmatig gecontroleerd zou moeten worden.

Samantha J 28 nov 2022
Reageer
R

Als er een feest is kun je niet eten

Het hotel zelf en de kamers zijn prima, luxe en schoon. De eerste avond hebben we in het à la carte restaurant gegeten. Er was niet veel keuze, maar de kwaliteit van de ossenhaas was goed. De entrecote viel tegen. Het personeel was echter hartstikke netjes en vriendelijk. De tweede dag wilden we graag eten in het andere restaurant, dat sushi en Oosters eten serveert. Helaas was dat restaurant afgehuurd door iemand die zijn vijftigste verjaardag vierde, dus dat ging niet door. Dat was wel jammer, maar begrijpelijk.

Op zaterdag om 16:00 sluit de bar, maar je kunt nog wel een biertje drinken in de eetzaal. Het was echter wel vreemd dat we die avond niet in het andere restaurant konden eten omdat er een feestje was. Als gast ben je daar automatisch de dupe van, wat vervelend is. Bij de receptie vonden ze het ook wel vervelend voor ons, maar ze konden er niets aan doen.

Randy Botermans 20 sep 2022
Reageer
A

Heerlijk relaxed

Ik heb afgelopen week vijf nachten doorgebracht in dit schitterende hotel en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpuntje was dat mijn luxe kamer geen bad had. Desalniettemin had ik een zeer betaalbaar arrangement inclusief ontbijt, wat erg uitgebreid was. Mocht de ontbijtruimte vol zijn, dan was het geen probleem om de tafels in het restaurant hiervoor te gebruiken. De ontbijttijden tot 10.30 uur waren prima. Ook het dineren in een van de twee restaurants was heerlijk en aan de bar was het goed vertoeven met een cocktail of ander drankje.
De sauna was misschien wat klein, maar toch heerlijk om even in te ontspannen. Al met al een echte aanrader voor een ultieme en ontspannen hotelbeleving.

Anja Van Kesteren 4 jun 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Sassenheim.

Over Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden is een 4-sterren hotel, gelegen aan Warmonderweg 8 te Leiden. Het ligt in de buurt van de Keukenhof en het strand van Noordwijk. Het hotel beschikt over 157 comfortabele kamers en suites, waarvan sommige met eigen balkon of terras en uitzicht op de duinen. Het hotel heeft ook diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een zwembad, een sauna en een stoombad. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 16 multifunctionele vergaderzalen beschikbaar, geschikt voor maximaal 500 personen. Het restaurant van het hotel, Nest, biedt culinaire gerechten in een gezellige sfeer en heeft een terras met uitzicht op het water. Daarnaast is er een gezellige bar en een brasserie in het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Sassenheim, Zuid-Holland
  • https://www.hotelsassenheim.nl
  • sassenheim@valk.com