Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk

4.1 reviewscore • 4 reviews
J

Hoe vlugger hoe beter

Even eten bij vd valk Ridderkerk. ik zit nog niet of er wordt al vaart gemaakt met mijn drankje?10 seconden later kaart.30 seconden later heeft u al keus gemaakt.menukaart ligt dan nog onaangeroerd.nog minuut of 3.bestelling.mag er groente bij?ja hoor.5 minuten later diner.met broccoli.duhh.vrijdagavond broccoli.mn schoondochter zou zeggen, zoiets eten we maandag, dan hebben we het maar gehad.niet even moeite nemen om te vragen, welke groente wenst u?helaas Ridderkerk is gerobotiseerde eetgelegenheid geworden (letterlijk.er rijdt nl zo'n onooglijk ding rond) Maar wellicht voorzien van goeie Ai, vriendelijker dan mijn bediende

Jan 8 mrt 2024
Reageer
J

Eten

Gisteren wezen lunchen.
Wat een aanfluiting!
Zo weinig zorg besteed aan de opmaak van het bord.
Het blik soep in het glas heb ik nog het zuur van.
Had beter naar een snackbar kunnen gaan.
Jammer VD ValkPeper zout vaatjes te vies om aan te pakken.
Toch nog een kopje koffie genomen schrik van de melkkan zo vies!
Kwam hier vroeger met plezier.

Jossie 12 feb 2024
Reageer
J

Van der Valk duur

Ik vind van der Valk hotels altijd heel erg mooi en vooral het eten vind ik hier altijd heel erg goed.
Wat ik alleen zo jammer vind is dat dit hotel altijd zo duur is en daardoor kunnen mijn vrouw en in helaas niet zo vaak een nachtje weg als dat we graag zouden willen.

Jules 20 sep 2020
J

Vind je dat? Als je via de juiste websites een kamer boekt valt de prijs reuze mee. En inderdaad het eten is altijd prima! Wij gaan er soms uit eten zonder er een kamer te hebben geboekt.

Jan 26 jun 2021
T

Van der valk Ridderkerk kermis Rotterdam

Ik en mijn vriendin gingen hier een weekend verblijven in Hotel van der Valk te Ridderkerk. Dit omdat er een grote kermis in Rotterdam was die week. Een erg mooi hotel we wonen zelf in groningen dus we kenden het alleen van de foto's. Echt precies zoals het er op de foto's uit zag. We hadden het geboekt via een vergelijker dus prima geregeld dacht ik zo. Eerst wilden we echt in Rotterdam maar toen we zagen dat dit de helft van de prijs was en maar 15 minuten in de auto naar de kermis toe wisten we dat dit de juiste keuze was.

Tim en Simone 27 feb 2020
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Ridderkerk.

Over Van der Valk Hotel Ridderkerk

Er zijn 4 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Ridderkerk op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ridderkerk, Zuid-Holland
  • https://www.hotelridderkerk.nl
  • receptie@ridderkerk.valk.com