Van der Valk Hotel Purmerend

Van der Valk Hotel Purmerend

3.3 reviewscore • 12 reviews
R

UIt de tijd

Het moment dat ik de drempel van dit hotel overschreed, besefte ik dat ik me in een heel andere wereld bevond dan die ik gewend was van Van der Valk. De ambiance voelde gedateerd en een beetje mysterieus. De deuren en deurlijsten leken getekend door de tijd, en de plafonds vertoonden duidelijke sporen van het verleden. De sfeer was donker en intrigerend, alsof het hotel een geheim bewaarde dat wachtte om onthuld te worden. Terwijl ik mijn weg baande door de gangen, voelde ik me als een ontdekkingsreiziger in een vergeten tijdperk. De geschiedenis van dit hotel was tastbaar, en ik kon me voorstellen hoe het ooit een bruisende plek moet zijn geweest. Hoewel een opknapbeurt misschien welkom zou zijn, was er iets betoverends aan de verwaarloosde elegantie van dit hotel.

Ronny 31 okt 2021
Reageer
M

Nimmer meer

Dit bescheiden hotel kan niet concurreren met de normen van Van der Valk. De kamers zijn compact, de badkamermeubels vertonen tekenen van slijtage en de douchecabine is opgepropt in een hoekje, waardoor ze erg beperkt is in omvang. Het is praktisch onmogelijk om je in de kamer te bewegen vanwege het gebrek aan airconditioning. De hitte is verstikkend. Alles in de kamer lijkt uit een andere tijd te komen. Draden hangen rommelig achter de televisie, het Ziggo-kastje lijkt te zweven, en ik moest een stoel gebruiken als nachtkastje omdat er geen andere optie was.

Marita 14 aug 2020
Reageer
J

Uitstekend bevallen

Ik verbleef hier twee nachten en het was uitstekend bevallen. Op de kamer was er een voorraadje koffie, melk, suiker en thee. Bovendien had de kamer op de eerste verdieping een charmant Frans balkon. Dichtbij het levendige stadscentrum op loopafstand gelegen. Het ontbijt bood een redelijke variëteit, hoewel het niet zo uitgebreid was als bij andere Van der Valk-vestigingen. We overwegen zeker om in de toekomst weer terug te keren.

Jimmy 5 sep 2019
Reageer
D

Waar genoegen!

Ons verblijf was een waar genoegen! De kamers waren comfortabel en de sfeer was heerlijk. Het ontbijt was verrukkelijk, en de nabijheid van het bruisende stadscentrum maakte het perfect. Als fervente Van der Valk-fans, weten we dat we hier in de toekomst weer zullen terugkeren. Dit hotel heeft ons hart gestolen met zijn warmte en gastvrijheid.

Dort 13 jul 2019
Reageer
V

Nooit meer een boeking hier

Men zou verwachten dat een Van der Valk hotel van goede kwaliteit is, maar dit specifieke hotel kan niet aanbevolen worden. De gemorste muggen blijven vastzitten aan het plafond en de wanden, als ongewenste kunstwerken. De bedden zijn versleten, kraken en vertonen een duidelijke inzinking in het matras. Tenslotte vertoont de douche en het bad een opvallende hoeveelheid schimmel. Dit is buitengewoon teleurstellend.

Venlo 19 sep 2018
Reageer
A

Had veel meer verwacht!

Dit verblijf heeft me doen inzien dat het van cruciaal belang is om zorgvuldig de beoordelingen voor Van der Valk te raadplegen voordat je boekt. We kozen voor Van der Valk vanwege het smakelijke ontbijt met champignons, een Griekse salade, cherrytomaatjes met gesmolten kaas, enzovoort... maar dat viel zwaar tegen! Het ontbijt laat echt te wensen over en voldoet niet aan de standaard die we gewend zijn van Van der Valk! Als je geen suiker en geen brood gebruikt, wat juist de redenen zijn om voor Van der Valk te kiezen, dan blijft er weinig over om van te genieten. Het merendeel van het personeel was vriendelijk, met uitzondering van een enkeling die een humeur had tijdens het ontbijt. Onze kamer was oververhit, maar dit werd verholpen door het plaatsen van een draagbare airconditioner.

Abygail 21 jul 2018
Reageer
M

Beet je achteruit

Dit hotel is geschikt voor een enkele overnachting, maar het doet afbreuk aan de reputatie van Van der Valk. De verhouding tussen de prijs en de geboden kwaliteit liet te wensen over. Het hotel vertoont tekenen van veroudering en krijgt niet genoeg aandacht om het niveau van kwaliteit dat men van Van der Valk gewend is, te handhaven. De incheckprocedure verliep moeizaam. De kamer was ruim genoeg en oogde verzorgd. Helaas was de badkamer gedateerd, maar wel goed schoongehouden.

Mw Van Beek 13 jun 2018
Reageer
L

Bijzondere ambiance

Terwijl ik mijn intrek nam in dit hotel, ontdekte ik een bijzondere ambiance van vervlogen tijden. De kamers, hoewel verouderd, straalden een vreemde charme uit. De inrichting riep herinneringen op aan een ander tijdperk, en hoewel een opknapbeurt wenselijk zou zijn, waren ze verrassend schoon en goed onderhouden. De geschiedenis hing als een zachte sluier in de lucht, en ik kon me voorstellen hoe dit hotel ooit het toonbeeld van elegantie moet zijn geweest. Hier, te midden van de vergeten jaren, ontdekte ik een unieke schoonheid die niet door de tand des tijds kon worden uitgewist. Dit hotel mag dan wel verouderd zijn, maar het draagt een onmiskenbare charme met zich mee, en ik was blij dat ik de gelegenheid had om deze unieke plek te ervaren. Een reis door de geschiedenis, doordrenkt met de belofte van een nieuw begin.

Lenny 7 mei 2018
Reageer
H

Slecht hotel

Kamernummer 29 had duidelijk zijn betere dagen gezien, met tekenen van verwaarloosd onderhoud in de badkamer, zoals schimmel op het plafond en beschadigingen. Een ongewone leegte zonder pen of papier viel op. Ondanks dit alles was het personeel uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam, wat de ervaring een glans gaf die de kamer zelf miste. Het contrast tussen de kille kamer en het warme personeel maakte mijn verblijf onvergetelijk.

Herman 4 feb 2018
Reageer
X

Lekker Gevoel

Dit markeert mijn allereerste keer dat ik een beoordeling schrijf. Het is belangrijk dat ik u vooraf informeer over wat ik te zeggen heb voordat u een hotelkamer boekt. Laat u niet te snel verleiden door de prijs van de tweepersoonskamer. Deze kamer heeft namelijk een extreem hoog geluidsniveau en is wellicht niet de beste keuze voor stellen. Tenzij de kamer speciaal ontworpen is voor twee aparte koppels die op zoek zijn naar creatieve avonturen. De enige scheiding tussen een tweepersoonskamer en een standaardkamer is eigenlijk gewoon een eenvoudige deur.

Xara Blom 31 jan 2018
Reageer
G

dienstverlening teleurstellend

Het spijt me te moeten zeggen dat de dienstverlening teleurstellend was. We hadden twee kamers gereserveerd, maar beide kamers hadden problemen met de verwarming. We moesten de nacht doorbrengen bij ongeveer 10 graden Celsius zonder enige vorm van compensatie. Daarnaast troffen we ook een bloedvlek op de kussens aan. In samenvatting, deze ervaring is niet iets om te herhalen en ik zou het niet aanbevelen.

Grep 27 jan 2018
Reageer
M

Genoten

Dit jaar was absoluut een stap vooruit in vergelijking met het vorige jaar! De kamers hebben een leuke make-over gekregen en het eten in het gezellige restaurant was uitstekend! De ontvangst aan de receptie kan wel wat gastvrijer zijn. De kamer was buitengewoon schoon, maar de badkamer zou wel een vernieuwing kunnen gebruiken. We zullen beslist weer terugkomen!

Mijnersma 15 nov 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Purmerend.

Over Van der Valk Hotel Purmerend

Van der Valk Hotel Purmerend is een luxe hotel, gelegen aan Purmerenderweg 232 te Zuidoostbeemster. Het hotel beschikt over meer dan 100 kamers, waaronder comfortabele standaardkamers, deluxe kamers en luxe suites. Elke kamer is uitgerust met moderne faciliteiten zoals airconditioning, een flatscreen-tv, een bureau en een eigen badkamer met douche en toilet. Het hotel heeft ook een restaurant, bar, terras en gratis parkeergelegenheid voor gasten. Voor zakelijke evenementen en feesten biedt het hotel verschillende vergader- en feestzalen, waarvan sommige toegang hebben tot het terras met uitzicht op het water. Het hotel is ideaal gelegen voor gasten die de omgeving willen verkennen, waaronder het nabijgelegen natuurgebied de Eilandspolder en het historische centrum van Purmerend met zijn vele winkels, restaurants en cafés.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Purmerend, Noord-Holland
  • https://www.hotelpurmerend.nl
  • purmerend@valk.nl