Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

4.0 reviewscore • 10 reviews
G

Aangenaam met een keurige bediening

Het restaurant blijft aangenaam met een keurige bediening. De prijzen staan echter niet meer in verhouding tot de geboden kwaliteit. De minimale portie sla met geitenkaas als voorgerecht was teleurstellend, en de toevoeging van slechts twee kleine broodjes voor € 6,25 was niet gerechtvaardigd. Bovendien staat de prijs van € 33,50 voor een biefstukje in geen enkele verhouding tot wat geboden wordt.

Guno Balk 6 jun 2022
Reageer
A

Royaal en fraai vormgegeven

Dit prachtige hotel is uitstekend gelegen, pal naast het treinstation. Of je nu in- of uitcheckt bij de receptie, ontspant in de sfeervolle hotelbar, of dineert in het restaurant, overal tref je vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. De liften zijn vlot en efficiënt, de kamers zijn royaal en fraai vormgegeven. De bedden zijn uitstekend voor een goede nachtrust. Het culinaire aanbod is smakelijk. Al met al: een fantastische accommodatie!

Albert 21 mei 2022
Reageer
J

Geen nadelen te bespeuren

Vanuit ons perspectief waren er geen nadelen te bespeuren. Het hotel heeft een uitstekende ligging, in de nabijheid van het bruisende centrum van Nijmegen. De kamer was keurig opgeruimd en brandschoon. Het ontbijt en diner waren voortreffelijk, en het personeel was bijzonder gastvrij. Bovendien was er een veilige opslagplaats voor onze fietsen beschikbaar. We overwegen zeker om hier in de toekomst opnieuw te verblijven.

Joke 22 jul 2021
Reageer
B

Niets aan te merken op dit hotel.

Dit hotel bestaat nu al vijf jaar en behoudt gedurende al die jaren een voortreffelijke standaard. Eveneens herinner ik me dat ik 5 jaar geleden in het eetgedeelte werd bijgestaan door Wouter, wiens vriendelijke en vlotte service tot op de dag van vandaag onveranderd is gebleven. Bovendien leveren andere, vaak jongere, teamleden in het eetgedeelte uitmuntende service. De menukaart is aantrekkelijk en het eten is voortreffelijk. Het ontbijt is eveneens onberispelijk. De kamer met het fraaie uitzicht verdient niets dan lof. De receptie was buitengewoon efficiënt, en de gezellige bar viel in de smaak. Er valt werkelijk niets aan te merken op dit hotel.

Byorn 17 jul 2021
Reageer
H

Eten veel minder

We hadden om 19:00 uur afgesproken voor het voorgerecht, maar om 18:30 uur kregen we een telefoontje dat het al gereed was. Omdat we nog niet gereed waren, vroegen we of het om 19:00 uur kon worden geserveerd. Uiteindelijk werd het voorgerecht om 19:15 geserveerd, wat geen probleem was. Het voorgerecht bleek echter een waterige carpaccio te zijn. Bij het ophalen van de borden vroegen we of het hoofdgerecht om 20:00 uur klaar kon zijn en het dessert om 20:30 uur. Om 20:10 uur besloot ik naar beneden te gaan, waar ik te horen kreeg dat ze al naar de kamer hadden gebeld en niet wisten dat we om 20:00 uur het hoofdgerecht wilden ontvangen. Het hoofdgerecht werd uiteindelijk om 20:40 uur geserveerd en het was helaas droog, vet en miste de gebruikelijke smaak die we gewend zijn van Van der Valk.

Hooghart 10 mei 2021
Reageer
K

Niet voor een volgende keer

Mijn echtgenote had een pakket geboekt voor een tweedaags verblijf, met inbegrip van tweemaal een driegangenmaaltijd voor elk van ons beiden. Als gevolg van een vergissing bij Van der Valk werden alle e-mails echter naar mijn inbox gestuurd! In één van die e-mails leek het erop dat het arrangement was gewijzigd, waardoor we niet langer recht hadden op een driegangendiner, maar wel dezelfde prijs moesten betalen! Dit was blijkbaar vanwege de COVID-19-situatie, maar het restaurant was nog steeds geopend voor afhaalmaaltijden, en er waren geen wezenlijke veranderingen in de regels tussen het moment van boeken en de daadwerkelijke overnachting.

Karl 12 feb 2021
Reageer
V

Gezellige sfeer in de knusse bar

Vanwege mijn vorige ervaring in dit hotel had ik al hoge verwachtingen, en ik ben verheugd te kunnen zeggen dat deze verwachtingen opnieuw volledig zijn ingelost! We werden vriendelijk begroet bij de receptie. De kamer was ruim en fraai, en er hing een gezellige sfeer in de knusse bar. Het eten in het restaurant was uitstekend, en de menukaart bood een gevarieerde selectie. Uitstekende dienstverlening in alle opzichten! Al met al, zeer aan te bevelen.

Vanie 30 sep 2020
Reageer
P

Prachtige hoekkamer

Dit moderne hotel bood ons een prachtige hoekkamer met panoramisch uitzicht. Het ontbijt verliep soepel met duidelijke Corona-maatregelen. Het restaurant verraste met heerlijke gerechten. Kortom, een geslaagd verblijf in een eigentijds hotel met aandacht voor detail en veiligheid. We kijken uit naar ons volgende bezoek en dit zal spoedig gebeuren.

Paul 19 sep 2020
Reageer
M

Uitstekende reputatie

Ik was al op de hoogte van de uitstekende reputatie van dit hotel vanuit mijn eerdere verblijven. Ook deze keer was het een waar genoegen. We werden hartelijk verwelkomd, verrast door de indrukwekkende inrichting van onze kamer met een prachtig uitzicht, en genoten van de gezellige bar en voortreffelijk restaurant. De bar en het restaurant waren uitstekend ingericht om de anderhalve meter afstand te waarborgen. De service was van hoge kwaliteit in alle opzichten. Ik beveel dit van harte aan!

Martin 10 jul 2020
Reageer
T

Een en al genieten

Veel woorden wil ik hier niet gebruiken om de geweldigheid van dit hotel aan te tonen. Hier is het een en al genieten. Hier komt het zelden tot nooit voor dat je in de wacht wordt geplaatst voor een verzoek. De medewerkers hier zijn scherp en je kunt meteen proeven dat de managers een scherp oog in het zeiltje houden. De kamers zijn heel netjes ingericht en het ontbijt wordt heel uniek geserveerd.

Tanya 10 jul 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Nijmegen.

Over Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hertog Eduardplein 4 te Nijmegen. Het hotel beschikt over 116 luxe kamers en suites, een restaurant, bar, fitnessruimte en diverse vergader- en feestzalen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A15 en biedt gratis parkeergelegenheid. Het centrum van Nijmegen is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Het hotel biedt diverse faciliteiten, zoals gratis WiFi, een 24-uursreceptie, roomservice, fietsverhuur en een bagageopslag. Gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant of ontspannen met een drankje in de gezellige hotelbar. Voor zakelijke gasten zijn er diverse vergader- en feestzalen beschikbaar, geschikt voor bijvoorbeeld conferenties, presentaties of bruiloften. De fitnessruimte biedt mogelijkheden voor sportieve gasten om te trainen tijdens hun verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nijmegen, Gelderland
  • https://www.valknijmegen.nl
  • nijmegen@valk.com