Fletcher Strandhotel Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede

3.7 reviewscore • 3 reviews
L

Strandhotel Haamstede

Erg genoten bij dit hotel aan de zeeuwse kust. Het is nog wel een wandeling naar het strand maar je loopt vrijwel uitsluitend door duingebied. Geen vervelende wandeling dus... Erg mooie en natuurrijke omgeving dit stukje van Zeeland. Je kunt hier heerlijk genieten. Helemaal als het weer zo mooi was als dat wij hadden. De prijs voor een hotelovernachting valt relatief mee. Onze hotelkamer zag er erg goed uit. Verwachtingen waren overtroffen en het personeel was erg vriendelijk.

Laura 30 aug 2022
Reageer
N

Niet dineren hier maar kamer en bed zijn wel goed

Over het diner. We kregen ander eten dan we bestelden en koud. Na veel gedoe hierover kregen we nieuw eten. Wel warm, maar totaal niet wat we besteld hadden en druipend van het vet. Hier niet eten dus. Verder viel het ontbijt tegen, minder keus en minder kwaliteit dan bij vergelijkbare hotels.

Nanda 2 okt 2022
Reageer
V

Mooi en schoon hotel

Mooi en schoon hotel. Kamers waren gelukkig niet gehorig en de kamer zag er ook strak uit. Het diner was erg goed en het ontbijt een beetje simpel. Het personeel was ook vriendelijk. Dit allemaal samen hebben wij fijne dagen gehad bij Strandhotel Haamstede. Wij zouden ook zeker een keer terug willen komen. We vonden de prijs wel een beetje hoog, maar dit geldt voor bijna alle hotels.

Vink 16 sep 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Fletcher Strandhotel Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 10 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Burgh-Haamstede, Zeeland