Fletcher Strandhotel Haamstede

Fletcher Strandhotel Haamstede

3.9 reviewscore • 8 reviews
J

Prachtig hotel

Wij gaan regelmatig naar de Fletcher Strandhotel Burg-Haamstede en het word steeds beter grotendeels dankzij de aardige mensen en professionele mensen die bij de hotel werken.
De restaurant is super en Rafaello en zijn staff zorgt uitstekend voor de gasten en maakt dat jij op jou gemakt voelt in een ontspannende vrolijk sfere. Wij gaan aanstaande weekend naar toe en verlangen op het verblijf in de mooi moderne kamers, eten in het lekkere restaurant onder het superieur bedienen van Rafaello en zijn staff. Aan de bar kan je lekkere kofffie en cocktails drinken deze worden bereid door Guido en zijn staff, wij genieten ook van het wellness klein maar fijn. In het kort een super hotel in een super locatie met uitstekende mensen.

Jose Fernandez 24 okt 2023
Reageer
G

Mooi hotel maar we eten voortaan elders!

Dan heb je een arrangement inclusief twee gangen keuze menu en een drie gangen menu van de kaart bijgekocht. Moet je voor meerdere gerechten alsnog bijbetalen en dan is het garnituur ook nog eens gewoon slecht! We waren intussen in 8 Fletcher hotels, dit is ronduit de slechtste! Op deze manier krijgt Fletcher een slechte naam. We waren gewaarschuwd door familie maar tien hadden we het arrangement en de diners al bijgekocht.

Gerrit van Vugt 29 dec 2023
Reageer
P

Midweekje Strandhotel Haamstede

Prima, erg mooi gelegen hotel, echter geen strand gezien.
Kamer keurig, maar waarom geen koelkastje?
Badkamer ook goed.
Ontbijt prima, maar dineren(a la carte) erg slecht zelfs 2 avonden!
Personeel erg vriendelijk, kunnen hier ook niets aan doen.
Toen ons door een manager? Werd gevraagd of alles naar wens was en wij reageerden over de bijzonder rare en niet lekkere manier van serveren van vitello tonnato, wist een barman te zij "progessief", zijn. Als je gambas zelf moet schoonmaken serveer er dan een vingerkommetje of van die geïmpregneerde doekjes bij.

P.Bloemsma en W.S.Roosenh 26 jun 2023
I

De barman mengde zich in ons gesprek en zei, dat zij progressief zijn. Dit heeft niets te maken met hele dikke hompen volledig doorgebakken opeengestapeld vlees zonder iets van een tonijnsaus of kappertjes

Ineke 26 jun 2023
T

Modern hotel met alles erbij

De accommodatie maakte op ons een positieve indruk vanwege de eigentijdse uitstraling en de aangename sfeer. Alle standaardvoorzieningen die men mag verwachten op een hotelkamer zijn voorhanden. De slaapervaring op de bedden was uitstekend! 's Avonds hebben we bovendien genoten van een maaltijd in het restaurant van Duco in de accommodatie.

Tirza 12 mei 2023
Reageer
J

Nog net geen 4 sterren waard

De locatie is schitterend, op loopafstand van de duinen met verschillende toegangspunten. Waarom staat er voor de ingang een vieze, torenhoge asbak waardoor je eerst door de rook moet wandelen voordat je naar binnen gaat? We hebben één keer gedineerd en voor bepaalde gerechten wordt een extra bedrag van één tot twee euro gerekend. Dit lijkt absurd; dit kan beter direct in de totaalprijs verwerkt worden. Het ontbijt was behoorlijk uitgebreid, maar er was een algemene gewoonte om lege schalen te gebruiken voor het weggooien van verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Jilles 11 feb 2023
Reageer
N

Niet dineren hier maar kamer en bed zijn wel goed

Over het diner. We kregen ander eten dan we bestelden en koud. Na veel gedoe hierover kregen we nieuw eten. Wel warm, maar totaal niet wat we besteld hadden en druipend van het vet. Hier niet eten dus. Verder viel het ontbijt tegen, minder keus en minder kwaliteit dan bij vergelijkbare hotels.

Nanda 2 okt 2022
Reageer
V

Mooi en schoon hotel

Mooi en schoon hotel. Kamers waren gelukkig niet gehorig en de kamer zag er ook strak uit. Het diner was erg goed en het ontbijt een beetje simpel. Het personeel was ook vriendelijk. Dit allemaal samen hebben wij fijne dagen gehad bij Strandhotel Haamstede. Wij zouden ook zeker een keer terug willen komen. We vonden de prijs wel een beetje hoog, maar dit geldt voor bijna alle hotels.

Vink 16 sep 2022
Reageer
L

Strandhotel Haamstede

Erg genoten bij dit hotel aan de zeeuwse kust. Het is nog wel een wandeling naar het strand maar je loopt vrijwel uitsluitend door duingebied. Geen vervelende wandeling dus... Erg mooie en natuurrijke omgeving dit stukje van Zeeland. Je kunt hier heerlijk genieten. Helemaal als het weer zo mooi was als dat wij hadden. De prijs voor een hotelovernachting valt relatief mee. Onze hotelkamer zag er erg goed uit. Verwachtingen waren overtroffen en het personeel was erg vriendelijk.

Laura 30 aug 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Fletcher Strandhotel Haamstede

Er zijn 8 reviews geschreven over Fletcher Strandhotel Haamstede op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.strandhotelhaamstede.nl
  • info@strandhotelhaamstede.nl