Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk Hotel Maastricht

3.9 reviewscore • 10 reviews
W

Bijzonder vriendelijk ontvangen

Ik ben pas een week geleden teruggekeerd van mijn verblijf bij Van der Valk Maastricht en geniet nog steeds na van een buitengewoon geslaagde vakantie. We werden bij de ontvangstbalie bijzonder vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd. We kregen een stadsplattegrond van Maastricht en een busdienstregeling, aangezien het hotel een nabijgelegen bushalte heeft waarmee je snel en gemakkelijk naar het stadscentrum van Maastricht kunt reizen. De accommodatie was riant en fraai ingericht, met een comfortabel bed en een voortreffelijke badkamer. Het ontbijt was verrukkelijk en bijzonder uitgebreid, met uiterst vriendelijk personeel, en een aangename sfeer.

Wormer 26 aug 2023
Reageer
O

Schitterend,

De accommodatie is hedendaags en schitterend, met bedden die buitengewoon comfortabel zijn. Ik had vooraf online ingecheckt en had gevraagd om een rustig gelegen kamer. Echter, we kregen een kamer die zich recht tegenover de lift bevond en grensde aan de snelweg. Er was aanzienlijk geluidsoverlast van andere deuren en medegasten in het hotel, en het geluid van de schuifdeur van het toilet, die niet volledig afsloot, was ook hoorbaar in aangrenzende kamers.

Oliver 26 jan 2023
Reageer
P

Hoger waarderen

De beoordeling van 6,9 (voldoende) staat haaks op mijn eigen ervaring. Ik heb in talloze hotels overnacht en dit hotel onderscheidt zich zonder twijfel door zijn hoge kwaliteit:
1. Het in- en uitchecken, toegang tot de kamer en gebruik van de kluis zijn volledig geautomatiseerd en kunnen eenvoudig via je smartphone worden geregeld. Dit past volledig bij de hedendaagse tijdsgeest en bespaart aanzienlijk wat tijd.
2. De kamers zijn in 2020 grondig en eigentijds gerenoveerd, en ze verkeren in uitstekende staat. Ze zijn voorzien van comfortabele bedden, fraaie badkamers met regendouches en modern airconditioningsysteem voor optimale verkoeling. Het zwembad is prachtig, inclusief een geïntegreerd bubbelbad, diverse sauna's, doucheruimtes en comfortabele ontspanningsruimtes. Echter, de kwaliteit van de WiFi is merkbaar beter in andere Van der Valk hotels

Paal 29 jul 2022
Reageer
R

Kamer was aangenaam

We waren redelijk tevreden over het hotel; de kamer was aangenaam en netjes. Helaas had de toiletdeur een glazen constructie, wat er weliswaar mooi uitzag, maar niet volledig afsloot. Het zwembad is vrij bescheiden van formaat en het water is aan de koude kant. Het eten was smakelijk, maar het menu was aanzienlijk beperkt. Het personeel was vriendelijk, hoewel de ontvangstbalie naliet om informatie te verstrekken over het ontbijt, het zwembad, het gebruik van de lift en het restaurant. Het voldeed niet helemaal aan de Van der Valk standaard. Het ontbijt was acceptabel, maar het restaurant viel tegen. Al met al, was het niet echt een hoogvlieger.

Runaldo 26 mei 2022
Reageer
H

heerlijke maaltijd

Eindelijk, weer terug naar de gebruikelijke gang van zaken. Had je maar een dag eerder moeten boeken, meteen na de persconferentie! Een kamer met aanzienlijke afmetingen en een fraai uitzicht op het knooppunt van wegen. Laten we richting de brasserie gaan, waar we weer kunnen genieten van een verfrissend drankje. Vervolgens kunnen we genieten van een heerlijke maaltijd, iets waar Maastricht al jaren om bekend staat.

Henk 31 jan 2022
Reageer
H

Hier en daar punten voor verbetering, maar Prima

Het hotel is in orde en het personeel uiterst vriendelijk. Het ontbijt is bijzonder uitgebreid en het diner in het restaurant was voortreffelijk, hoewel de menukaart wat beperkt was. Onze luxe kamer was royaal van formaat en brandschoon! We vonden echter dat het bed te zacht was, en het feit dat het bestond uit twee eenpersoonsbedden zonder topper resulteerde erin dat de matrassen af en toe onafhankelijk van elkaar bewogen.

Holder 9 aug 2021
Reageer
B

Gezellig met iedereen

Het is een genot om hier te verblijven, het hotel is prachtig en het diner is voortreffelijk. Maar het lijkt enigszins vreemd dat er tijdens de pandemie nog steeds een ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het was gezellig om met iedereen van dezelfde lepel te eten. Over het algemeen was het verblijf prima, maar ik miste wel een prullenbak in de slaapkamer, en de bedden verschoven aanzienlijk tijdens het gebruik.

Bianca 9 aug 2021
Reageer
L

ruimte voor verbetering.

Dit hotel biedt een redelijke prijs-kwaliteitverhouding, maar er is ruimte voor verbetering. Stel je voor, je stapt in een wereld waar elk detail van het hotel een verhaal vertelt. Het personeel verwelkomt je met een glimlach en de kamers zijn comfortabel en uitnodigend. Maar er klinkt een echo van potentieel in de lucht - de belofte van een nog betere ervaring. Het hotel heeft de basis, maar met een vleugje vernieuwing zou het een echte schat kunnen zijn. Een verborgen juweel in het maken.

Lotje 9 aug 2021
Reageer
R

Genoten van een heerlijk ontbijt en diner

Het hotel is prachtig, met weelderige kamers, maar het was teleurstellend om de verbouwing op de eerste verdieping en de overvloed aan fietsen zowel op de parkeerplaats als binnenin het hotel te zien. Sommigen lijken de coronamaatregelen niet in acht te nemen. We hebben genoten van een heerlijk ontbijt en diner. Het enige minpunt was het ontbijt, dat als een lopend buffet werd aangeboden, waarbij iedereen dezelfde lepel deelde, wat niet erg coronaproof was.

Ravina 2 aug 2021
Reageer
J

Verre van luxe

Eens, ik boekte een 'de luxe' kamer met een veelbelovend balkon, in de hoop op een adembenemend uitzicht. Wat ik echter aantrof, was verre van luxe. Het balkon onthulde slechts een troosteloze betonnen muur en het dak van het restaurant. De stoelen daar waren zelfs kapot, en ik voelde me in de steek gelaten. Dit was absoluut geen waar voor mijn geld. Het was als een veelbelovend boek met een teleurstellend einde.

Jacintha 9 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Maastricht.

Over Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk Hotel Maastricht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Nijverheidsweg 35 te Maastricht. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum en op 5 minuten rijden van de snelweg A2. Het hotel beschikt over 189 kamers en suites, een restaurant, een bar, een fitnessruimte en verschillende vergaderzalen en feestzalen voor zakelijke of privé-evenementen. Het hotel is ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, met een breed scala aan faciliteiten om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met een combinatie van internationale en regionale gerechten, terwijl de bar een ontspannen sfeer biedt voor een drankje na een drukke dag. Het hotel is ook gunstig gelegen voor het verkennen van de omgeving, met attracties zoals het Vrijthof, de Sint-Pietersberg en de Maas op korte afstand.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Maastricht, Limburg
  • https://www.hotelvandervalkmaastricht.nl
  • maastricht@valk.nl