Van der Valk Hotel Maastricht

Van der Valk Hotel Maastricht

4.0 reviewscore • 2 reviews
W

Bijzonder vriendelijk ontvangen

Ik ben pas een week geleden teruggekeerd van mijn verblijf bij Van der Valk Maastricht en geniet nog steeds na van een buitengewoon geslaagde vakantie. We werden bij de ontvangstbalie bijzonder vriendelijk ontvangen en goed geïnformeerd. We kregen een stadsplattegrond van Maastricht en een busdienstregeling, aangezien het hotel een nabijgelegen bushalte heeft waarmee je snel en gemakkelijk naar het stadscentrum van Maastricht kunt reizen. De accommodatie was riant en fraai ingericht, met een comfortabel bed en een voortreffelijke badkamer. Het ontbijt was verrukkelijk en bijzonder uitgebreid, met uiterst vriendelijk personeel, en een aangename sfeer.

Wormer 26 aug 2023
Reageer
O

Schitterend,

De accommodatie is hedendaags en schitterend, met bedden die buitengewoon comfortabel zijn. Ik had vooraf online ingecheckt en had gevraagd om een rustig gelegen kamer. Echter, we kregen een kamer die zich recht tegenover de lift bevond en grensde aan de snelweg. Er was aanzienlijk geluidsoverlast van andere deuren en medegasten in het hotel, en het geluid van de schuifdeur van het toilet, die niet volledig afsloot, was ook hoorbaar in aangrenzende kamers.

Oliver 26 jan 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Maastricht.

Over Van der Valk Hotel Maastricht

Er zijn 2 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Maastricht op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Maastricht, Limburg
  • https://www.hotelvandervalkmaastricht.nl
  • maastricht@valk.nl