Van der Valk Hotel Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad

3.5 reviewscore • 17 reviews
D

Junior Suite

Wij hebben in dit mooie hotel de junior suite geboekt. Hierbij heb je vanuit je bed een mooi uitzicht richting Almere. Wat ik ook al had gelezen bij andere reviews op Reviews.nl is dat er aan luxe geen gebrek is en hier kunnen we over meepraten. Een heel mooi bad stond in de hotelkamer met een stort douche waar ik wel een uurtje onder heb gestaan al met al. op de 16e verdieping is een bar waar je nog evne een cocktail of biertje kunt halen en mee kunt nemen naar de hotelkamer. Alles was gewoon goed aan dit hotel. Van de watertemperatuur in het zwembad tot aan het eten in het restaurant. Een hele grote gym met zoveel sporttoestellen dat half Lelystad daar wel kan gymmen. Ontbijt was zoals je gewend bent van Van der Valk dus gewoon goed. Ik kan geen 10 sterren geven anders had ik dit zeker gedaan.

Daan 28 mrt 2023
Reageer
N

Zaal huur met buffet

Wij hadden de zaal Batavia gehuurd met een lopend buffet. Het eten was ronduit fantastisch echt bizar lekker! De ruimte zoals je gewend bent bij van der Valk. Prachtig neergezet. We werden geholpen door Nando en die is klantvriendelijk, vrolijk, en aanwezig. Hij deed het allemaal vooral alleen en had een flexibele houding. Een echte topper!

Nathalie 30 dec 2023
Reageer
M

Slechtste ervaring ooit vdv lelystad

Welness suite geboekt 2 nachten.

De eerste andere halve dag tijd en mijn hard gewerkte geld verspild. Omdat de jacuzzi niet beschikbaar was want er kwamen vieze dingen uit de kraan van jacuzzi bij het vullen, de douche goot was verstopt je kon maar 2 minuten maximaal douche anders was de hele kamer vol met water, de personeel was zeer onprofessioneel aan de telefoon, de manager zou langskomen en dit is ook niet gebeurd, nog nooit zoiets bij vdv meegemaakt al die keren.

Bij aankomst thuis was ik erg teleurgesteld en moe van de stressvolle tijd in de hotel.

Mercan 2 dec 2023
Reageer
P

Leeg restaurant

Leeg restaurant maar ze zitten vol
Geen plaats om te eten dit ben ik anders gewent van een van der valk.
Lobby leeg
Terras leeg totaal geen indruk dat ze het druk hebben.
Beetje jammer dat je als ledestedeling niet even terecht kan
Verder zal het er prima zijn denk want ze zitten immers vol 🙃

Patricia Schlingmann 16 sep 2023
Reageer
C

Kennismaking met vd valk rest Lelystad

Bij binnenkomst in het restaurant stond een kluit personeel te kletsen het eerste wat je leert is dat niet te doen. Wij vragen of we buiten kunnen eten jazeker maar dat was dus niet waar. De dienstdoende jongeman mam beleefd de bestelling op maar daar bleef het bij volgens mij was hij binnen in slaap gevallen. Daarna werd er door verschillende dames gevraagd wat we wilde drinken. Kwam rommelig en niet professioneel over. De snitzel was goed maar de puree en groente waren koud. De crème brulee mist een schotel onder glas. Ik mis een vd valk sfeer. De jongeman aan de kassa , zegt u het maar. Fout. De toegesnelde iets oudere ober begreep het en rekende met mij af plus toch een fooi 20 aug 2023 17.00u

Christiaan Borneman 20 aug 2023
Reageer
M

Geen plaats in zo goed als leeg terras en dinerzaa

Wij wilden dineren bij van der Valk Lelystad. Een zo goed als leeg terras en bijna lege dinerzaal. Wij zitten vol was het antwoord. Buiten via de telefoon proberen te reserveren, meer dan 5 minuten in de wacht door de telefoniste, opgehangen en nogmaals gebeld. Toen wij vertelden al bijna 5 minuten aan de telefoon te wachten kon de telefoniste ineens vertellen dat het restaurant helemaal vol was en begrepen wij niet waarom zij ons de eerste keer in de wacht zette. Geen leuke ervaring als de zaak zogoed als leeg is.

Mevr Brouwer 20 aug 2023
Reageer
R

Slechte service

Kamer reservering was niet goed gegaan. Ter plaatse aan de receptie kwam geen oplossing. Mijn gasten kwamen uit Australië en vol trots heb ik ze onze Valk aanbevolen. Het werd een super slechte ervaring. Dingen die je niet aan opstart perikelen kan wegschrijven. Het receptiepersoneel is onervaren en niet oplossing gericht. Alles was door een collega fout in de computer i gevuld. Maar er kwam geen oplossing. 3 nachten van teleurstelli g. Voorheen hadden ze in het Waldorf in Amsterdam gelogeerd. Heel duur maar een super service. Service wordt verleend door het personeel. Als dit al niet klopt bij binnenkomst.st dan is er iets mis. Personeel van de bar en restaurant waren goed. Maar bij de receptie moeten ze nog een cursus klantvriendelijk volgen. Eb niet alles op een collega afschuiven die dan ook geen dienst heeft. We maken allemaal fouten maar die zijn altijd wel op te lossen met een lach en vriendelijkheid. Heel jammer maar of ik onze Valk nog aanbeveelt........
Mijn familie uit Australië die willen absoluut niet meer naar onze Valk.

Rob Martens 25 mei 2023
Reageer
R

Super prijs/kwaliteitsverhouding

Zeker een 'Van der Valk waardig' hotel. Wat bedoel ik daarmee? Als je aan Van der Valk denkt, dan denk je aan een wat hogere prijs met daarbij wel wat meer klasse dan bijvoorbeeld een Fletcher hotel. Dit Hotel doet hier nog een schepje bovenop qua luxe, mede omdat het een nieuw hotel is natuurlijk. Natuurpark Flevoland is ook dichtbij wat leuk is om eens te bezoeken.

Rob 25 mrt 2023
Reageer
C

Van der valk Hotel Lelystad ervaring

Onze ervaring met dit hotel van Van der Valk is positief op vrijwel elk vlak wat je kunt bedenken. Heel goed personeel die zeer vriendelijk en behulpzaam is. We hadden nog gevraagd om een extra key van de kamer zodat we apart van de kamer weg konden als we dit wilden. Dit was geen enkel probleem en werd binnen enkele minuten voor ons geregeld. Enkele sleutelwoorden van dit hotel:
nieuw, modern, luxe, ruime kamers, goed eten, lekkere bedden, mooie sportruimte, heerlijke wellness.

Christa 20 mrt 2023
Reageer
C

Review over Penthouse East

We vonden dat de service van dit hotel wel wat beter mag als ik dan toch even mag klagen. Leek wel alsof het grote deel van het personeel het allemaal niet zo nauw nam. Wij hadden het penthouse geboekt en ja, dat is geweldig. Luxe op en top. Tv kwam zelfs uit het voeteneind van het bed wat we eerst helemaal niet door hadden. Samen douchen waarbij je een eigen douchekop hebt. En als kers op de taart heb je vanuit het bad een FANTASTISCH uitzicht. Als je het geld hebt, zeker de penthouse kiezen. Is zeer goed voor je stressniveau! Dus jammer van het personeel anders is het sowieso 5 ster waardig.

Caroline 19 mrt 2023
Reageer
K

Review over Valk Lelystad

Een vrij indrukwekkend uitzicht met name op de bovenste verdieping. Onze kamer was verder uitstekend, schoon en de indeling was ook slim gedaan waardoor het nog groter oogde dan dat het in werkelijkheid is. Wachttijden mogen beter bij de reservering en ook het restaurant leek moeite te hebben om alle bezoekers goed te kunnen helpen. Personeel deed super hun best waardoor we niet veel minpunten over dit hotel kunnen opnoemen zo 1, 2, 3. Nog wel een tip: als je wilt genieten van een rustig ontbijt, moet je zo vroeg mogelijk heen gaan. De eerste dag deden we dit niet en dan is er toch al veel op en is het erg druk.

Kees 14 mrt 2023
Reageer
J

Matig voor een van der valk

Locatie van het hotel is top maar ondanks dat veel mensen alleen maar lof over dit hotel kunnen schrijven hebben wij dit niet zo ervaren. Ons weekend begon al bij de incheckbalie waar we een beste poos hebben moeten wachten omdat er maar 1 vrouw aanwezig was. Toen we eindelijk aan de beurt waren, vond ik nou ook niet alsof de vrouw er heel veel zin in had (ook logisch als je er alleen voor staat in een vrij groot hotel). Er zat geen deur tussen de badkamer en de hotelkamer waardoor het in de badkamer vrij koud bleef. Ook werd een stuk van het tapijt hierdoor nat. Toen we weer wilden uitchecken konden we weer een half uur wachten omdat er weer te weinig personeel was achter de receptie. Hebben nog de klacht ingediend van dat het tapijt zo nat werd maar daar werd volgens mij niks mee gedaan. Ze scheef het zogenaamd op. Oke, nou dankjewel.

Jordy 9 mrt 2023
Reageer
E

Prachtige kinderkamers

Wat wij vooral als pure luxe hebben ervaren is dat we hier waren met onze kinderen en dat we nog wel gewoon privacy hadden. Dit kwam omdat onze kinderen een eigen kinderkamer hadden met trouwens leuke stapelbedden (met glijbaan), en er waren verder veel leuke dingen als een lego tafel en in het restaurant hebben ze ook hier goed over nagedacht want er was een gehele kinderhoek gemaakt. Wij hebben ons met het hele gezin uitgekeken naar hoe goed alles was geregeld.

Emmy 7 mrt 2023
Reageer
R

Alle voorzieningen zijn aanwezig

Een geweldig nieuw hotel waar alle voorzieningen en faciliteiten zijn ingebouwd. Ze hebben zeker niet tijdens de bouw iets laten gaan want alles zit erop en eraan bij Van der Valk Hotel Lelystad. Gelijk bij aankomst zie je de klasse. Dan moet je het als hotel nog wel waarmaken en dat is in alle aspecten goed gelukt. Een Wellness met sauna, zwembad en heerlijk liggende loungestoelen. De kamer was ruim opgezet en het personeel was vriendelijk waardoor jij je als klant gelijk thuis voelt. Een heerlijk verblijf gehad en als we weer eens iets in Lelystad moeten doen, weten we welk hotel we gaan boeken!

Ron 3 mrt 2023
Reageer
H

Super hotel met mooie skybar

We hebben hier een familieweekend gehad en ondanks dat de prijs vrij hoog was, wat al snel zo is met een gehele familie die mee is, was dit het zeker waard. Geweldige faciliteiten in het hotel en gelijk aan de snelweg dus je kan zo alle kanten op. Op de bovenste verdieping zit een hele mooie skybar. Wel opgepast voor mensen met hoogtevrees want het is oprecht vrij hoog, niet naar beneden kijken ;-).

Hans H. 25 feb 2023
Reageer
Y

Van der Valk heeft uitgepakt met dit hotel

Je kan moeilijk negatief zijn als een hotel zo spiksplinternieuw is en alles haast glimt omdat het zo mooi is. We hadden een comfort kamer geboekt die mooi was opgemaakt. Het mooie aan dit hotel, vonden wij althans, is dat het direct aan een druk kruispunt ligt met verschillende uitvalswegen maar dat je daar desondanks vrijwel niets van hoort. Er was ook een grote sportschool/gym aanwezig in het hotel waar je zeker zeer uitgebreid als sportliefhebber aan de slag kunt gaan. Was ook een mooi zwembad bijgelegen met veel lounge bedden, sauna's en meerdere douches. Zeker de luxe wat je mag verwachten van een Van der Valk maar dit hadden we nou ook weer niet verwacht. SUPERB!

Yvonne 19 feb 2023
Reageer
R

Geweldig nieuw hotel

Geweldig nieuw hotel waarbij we het valentijn arrangement hadden genomen, deze was grappig genoeg ons zeer goed bevallen. We kregen nog een fles bubbels mee naar de kamer, was niet zo lekker maar dat kan de pret niet drukken ha-ha. We gaan hier zeker nog een keer heen. Puntje wat iets minder was, was het feit dat we in kamer 1403 de lift vrij goed hoorden. We zaten er ook naast dus ik kan me indenken dat andere kamers hier geen last van hebben, daarom 5/5 sterrenreview.

Rudi 14 feb 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Lelystad.

Over Van der Valk Hotel Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad is een 4-sterren hotel, gelegen aan Larserplein 1, te Lelystad. is een modern hotel gelegen aan de rand van Lelystad, vlakbij de snelweg A6. Het hotel beschikt over 86 comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien, waaronder gratis wifi en airconditioning. Voor zakelijke gasten biedt het hotel diverse vergader- en conferentieruimtes met moderne faciliteiten en cateringmogelijkheden. Ook is er een business center aanwezig. In het hotel is er ook een restaurant waar je kunt genieten van culinaire gerechten en een gezellige bar waar je kunt ontspannen met een drankje. Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte en sauna. Het hotel is gelegen nabij het prachtige Natuurpark Lelystad, waar je kunt wandelen en fietsen tussen de wilde dieren en genieten van de mooie natuur. Ook het centrum van Lelystad en Batavia Stad Fashion Outlet zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lelystad, Flevoland
  • https://www.vandervalkhotellelystad.nl
  • info@lelystad.valk.com