Van der Valk Hotel Houten - Utrecht

Van der Valk Hotel Houten - Utrecht

3.5 reviewscore • 10 reviews
T

Ruime, smetteloze kamer

Ik verbleef hier twee nachten vanwege professionele verplichtingen in Utrecht. De accommodatie bood een ruime, smetteloze kamer met een warme en uitnodigende inrichting. De slimme televisie functioneerde zonder problemen, waardoor ik 's avonds van een ontspannende Netflix-sessie kon genieten. Voor zaterdagavond hadden we een tafel gereserveerd in het restaurant en we hebben daar voortreffelijk gedineerd. Het ontbijtbuffet was de volgende ochtend vroeg (om 7 uur) keurig opgediend en van uitstekende kwaliteit.

Tuinfort 16 okt 2023
Reageer
D

Buitengewone kwaliteit

De culinaire ervaring in het restaurant is van buitengewone kwaliteit, en het personeel daar toont opmerkelijke aandacht voor de gasten. Een welverdiend compliment! In contrast hiermee, de ontvangstbalie mist volledig professionaliteit en vertoont een gebrek aan inlevingsvermogen jegens de gasten! De accommodaties vertonen aanzienlijke stof en onreinheid. Na een miscommunicatie over bepaalde details vooraf, heb ik een gesprek gehad met de leidinggevende van de ontvangstbalie.

Diana 13 feb 2023
Reageer
G

Onbeleefde, hooghartige blik

Als onderdeel van onze groep hadden we zowel een vergadering als een overnachting in dit hotel. Bij mijn aankomst bij de ontvangstbalie keek een medewerkster met onbeleefde, hooghartige blik me aan en liet me zonder enige uitleg vijf minuten wachten terwijl ze aantekeningen maakte. Daarna verwees ze me met enige ergernis naar de verkeerde vergaderlocatie. Het lunchbuffet voldeed aan de verwachtingen. De kamer bood voldoende ruimte en was brandschoon.

Gino 18 jan 2023
Reageer
I

Steevast voortreffelijk

De culinaire ervaring is steevast voortreffelijk, en de service is onberispelijk. Het enige minpunt is dat wanneer je Dagmar aan de lijn krijgt voor een reservering, haar houding arrogant is en ze de klant niet vriendelijk benadert. De houding van die dame is echt onaangenaam. Het is spijtig dat het eerste contact via haar verloopt, want de rest van het personeel is uitstekend.

Ingemar 13 jan 2023
Reageer
W

smerig dekbed

We hebben op Eerste Kerstdag vier keer de meest luxe kamer geboekt, waarvan twee keer een ongelooflijk smerig dekbed en kussen aantroffen. Indien dit zich in 2 van de 4 gevallen heeft voorgedaan, duidt dit op een consistent probleem met de reiniging. Bovendien kregen we de kamer niet behaaglijk warm; er werden zelfs twee elektrische kachels gebracht, maar dit bood geen oplossing. In zulke omstandigheden zou je een bescheiden houding ten opzichte van je gasten verwachten, maar helaas was het tegenovergestelde het geval.

Walter 7 feb 2022
Reageer
J

Overnachting afzeggen

Spijtig genoeg moest ik de overnachting afzeggen. In de boekingsvoorwaarden stond dat annuleren niet zonder kosten mogelijk was. In orde, echter, bij Van der Valk impliceert "niet kosteloos" simpelweg dat je het volledige bedrag verliest. Ondanks herhaalde pogingen tot contact, blijft er nu een oorverdovende stilte. De vroegere Van der Valk zou zeker bewondering hebben gehad voor deze winstgevende aanpak.

Jorine 3 nov 2021
Reageer
H

Accommodatie laat veel te wensen over

De netheid van de accommodatie laat veel te wensen over. Er is een overvloed aan stof, de vloer was niet gezogen en het toilet vertoonde duidelijke tekenen van vuil. Dat lijkt te wijzen op kalkvlekken en ophoping van vuil, wat onaangenaam is. Zowel de gangen als de liften lieten te wensen over, en zelfs de glazen scheidingswanden in het restaurant leken te zijn schoongemaakt met vuile doekjes. Dit resulteert in een specifiek type vuil en strepen op de oppervlakken. Ter plaatse hebben we waargenomen dat er tafeltjes werden schoongemaakt met doekjes die niet echt schoon waren, of eigenlijk helemaal niet.

Hugo 9 aug 2021
Reageer
F

Nooit meer boeken

Ik had een tweepersoonskamer gereserveerd voor mijn zoon en mij. Toen een vriendin ook wilde deelnemen, hebben we het hotel gecontacteerd om een extra bed toe te voegen, wat ons 35 euro kostte. Uiteindelijk sliep ze op een uitschuifbaar bed en haar nachtrust was allesbehalve comfortabel. Daarnaast waren er geen toiletartikelen verstrekt voor de derde persoon. Bij het afrekenen hebben we benoemd dat we enigszins teleurgesteld waren. De manager zou naar verwachting op een later moment contact met mij opnemen.

Ferry 9 jan 2021
Reageer
C

Live-cooking ervaring.

We wilden er even samen tussenuit en besloten voor de allereerste keer te boeken bij Hotel Houten. De communicatie verliep buitengewoon soepel en ons ontvangst was meer dan hartelijk. De kamer die aanvankelijk voor ons was gereserveerd, bleek alsnog beschikbaar, en daarom kregen we een kamer aan de tegenovergestelde zijde. Hoewel de kamer er op het eerste gezicht goed uitzag, waren er toch enkele aspecten die verbeterd konden worden. Voor de avond hadden we gereserveerd voor een live-cooking ervaring.

Clyde 29 jan 2020
Reageer
D

slachtoffer van diefstal

Het hotel was prachtig, maar helaas werd ik het slachtoffer van diefstal tijdens mijn zakelijke reis. Bovendien werd mijn kamer, ondanks een late uitcheckaanvraag, toch schoongemaakt. Ze staan echter wel toe dat onbevoegde personen mijn kamer betreden, en dan ook nog eens in drievoud! Waarom? Het is geruststellend dat ze aangeven dat deze personen niet meer welkom zijn in het hotel. Echter, de diefstal blijft mijn zorg.

David 16 nov 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Houten.

Over Van der Valk Hotel Houten - Utrecht

Van der Valk Hotel Houten – Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen Hoofdveste 25 te Houten. Het hotel beschikt over 162 kamers en suites, allen voorzien van moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, een minibar en airconditioning. Gasten kunnen genieten van diverse faciliteiten, waaronder een à-la-carterestaurant, bar, terras en een fitnessruimte. De kwaliteit in deze plaatsen is, zoals van Van der Valk verwacht kan worden, hoog. Het hotel beschikt ook over een binnenzwembad en sauna, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. Voor zakelijke gasten zijn er diverse vergaderzalen beschikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor alle gasten. Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Utrecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Houten, Utrecht
  • https://www.hotelhouten.nl
  • houten@valk.nl