Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo

3.8 reviewscore • 8 reviews
D

Geen woorden voor mijn ervaring hier

Ik heb geen woorden voor mijn ervaring hier. Ik kan ook niet zeggen dat ik boos ben, want dat is het ook niet. Het gaat dieper en dat is dat ik teleugesteld ben in dit hotel. Je wacht een uur lang op je eten en je bed is niet comfortabel. Dit maakt het moeilijk om te slapen en dit kan gewoon niet. Ik kom nooit meer hier.

Dorini 7 mrt 2023
Reageer
F

Fantastisch

Onze overnachting was werkelijk fantastisch. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en toegewijd. De kamer was onberispelijk en de regendouche was een waar genot. Het verwarmde zwembad was heerlijk en brandschoon, en de aanwezige sauna's waren een waar genot. Bovendien was er een driegangenmenu inbegrepen in de prijs, met een ruime selectie aan gerechten die voortreffelijk waren bereid. Het ontbijt was uiterst uitgebreid en volmaakt. Het trappenhuis vertoonde inderdaad enige ouderdom, maar dat was niet de reden waarom we hier verbleven.

Fariel 22 jan 2023
Reageer
P

Minder aantrekkelijk

Afgezien van het feit dat de prijs merkbaar hoger was dan die van hetzelfde hotelketen waar we gisteren in Leeuwarden verbleven, was de dienstverlening ook duidelijk minder bevredigend. Er waren slechts één klein flesje shampoo en douchegel aanwezig, terwijl de reservering voor twee personen was, wat nauwelijks voldoende was voor één persoon. We hebben gevraagd of we extra voorraad konden krijgen, maar op dat moment waren we volledig uitgeput van de reis en van plan om meteen gebruik te maken van zowel het bad als de douche. Het idee om weer op te frissen en naar beneden te gaan om meer op te halen was gewoon geen haalbare optie.

Paul 17 dec 2022
Reageer
D

Ruim opgezet

De superior kamer was prachtig en ruim opgezet. De sanitaire voorzieningen waren brandschoon. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en uiterst behulpzaam. Het eten en drinken was absoluut voortreffelijk. We waren net aanwezig op de eerste dag dat de restaurants weer openden, en ik was enigszins verbaasd dat sommige gasten zonder mondkapjes werden toegelaten bij het diner.

Donata 9 aug 2021
Reageer
D

Alles in orde.

Dit hotel heeft alles in orde. Er is namelijk een bepaalde leuke sfeer die er hangt en ik denk dat iedereen die hier incheckt dit meteen kan opmerken. Maar wat ik leuker vindt is het feit dat je ook van de nabije omgeving kan genieten. Om het even niet te hebben over de schitterende kamers en zeker ook niet te vergeten het overheerlijk ontbijt.

Daphne 10 nov 2020
Reageer
K

Schitterend hotel

Dit Van der Valk hotel is gewoonweg schitterend. De kamer is prachtig en de badkamer is luxueus. Opmerkelijk is dat ze momenteel bezig zijn met de bouw van een wellnessgedeelte. Ik moet zeggen dat het uitzicht vanuit de kamers daardoor minder aantrekkelijk is. Over het algemeen zijn hotels zoals deze moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Hoewel er in de buurt wel een bushalte was, leek het alsof er weinig rekening werd gehouden met voetgangers.

KO 23 sep 2020
Reageer
B

Een en al top

Hier heb ik jarenlang kunnen verblijven. Maar dit keer was ik er naar jaren weer. Van een goede vriend had ik een tijdje geleden gehoor dat het achteruit gegaan was, maar ik koos toch ervoor om hier te verblijven. En je gelooft het of niet, het was een en al top. Ik denk dat me goede vriend zich vergist heeft.

Bonny 21 jun 2020
Reageer
P

Enigszins gedateerd

Dit Van der Valkhotel is enigszins gedateerd, maar biedt gerenoveerde kamers die prachtig en ruim zijn. We werden hartelijk ontvangen bij de receptie, en de bar was erg gezellig. Het restaurant was ruim en sfeervol, en het bedienend personeel was attent en hield rekening met dieetwensen. Het ontbijt was eveneens uitstekend. Over het algemeen bood dit hotel op alle vlakken voortreffelijke dienstverlening.

Paul 26 jan 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Hengelo.

Over Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bornsestraat 400 te Hengelo. Het hotel beschikt over 203 kamers en suites, een restaurant, bar, fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, solarium en verschillende vergaderzalen. Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van Hengelo en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A1. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve gasten en biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Zo kunnen gasten gebruik maken van gratis wifi, roomservice en fietsverhuur om de omgeving te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hengelo, Overijssel
  • https://www.hotelhengelo.nl
  • hengelo@valk.nl