Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo

3.5 reviewscore • 2 reviews
D

Geen woorden voor mijn ervaring hier

Ik heb geen woorden voor mijn ervaring hier. Ik kan ook niet zeggen dat ik boos ben, want dat is het ook niet. Het gaat dieper en dat is dat ik teleugesteld ben in dit hotel. Je wacht een uur lang op je eten en je bed is niet comfortabel. Dit maakt het moeilijk om te slapen en dit kan gewoon niet. Ik kom nooit meer hier.

Dorini 7 mrt 2023
Reageer
F

Fantastisch

Onze overnachting was werkelijk fantastisch. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en toegewijd. De kamer was onberispelijk en de regendouche was een waar genot. Het verwarmde zwembad was heerlijk en brandschoon, en de aanwezige sauna's waren een waar genot. Bovendien was er een driegangenmenu inbegrepen in de prijs, met een ruime selectie aan gerechten die voortreffelijk waren bereid. Het ontbijt was uiterst uitgebreid en volmaakt. Het trappenhuis vertoonde inderdaad enige ouderdom, maar dat was niet de reden waarom we hier verbleven.

Fariel 22 jan 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Hengelo.

Over Van der Valk Hotel Hengelo

Van der Valk Hotel Hengelo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bornsestraat 400 te Hengelo. Het hotel beschikt over 203 kamers en suites, een restaurant, bar, fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, solarium en verschillende vergaderzalen. Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van Hengelo en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A1. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve gasten en biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Zo kunnen gasten gebruik maken van gratis wifi, roomservice en fietsverhuur om de omgeving te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hengelo, Overijssel
  • https://www.hotelhengelo.nl
  • hengelo@valk.nl