Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel Harderwijk

3.8 reviewscore • 9 reviews
J

Diner !!!!

Bij deze willen wij bedanken voor het geweldige Diner wat wij met 5 personen hebben genoten op de 19-11-2023 Van het voorgerecht tot het desert In 1 woord voortreffelijk De pluim gaat naar Uw medewerker Dano !!! Wij hadden een geweldige avond en hebben heerlijk gegeten Dank namens Jaap en Chris Danny, Elske en Bob

Jaap van den Boogert 22 nov 2023
Reageer
B

Droom die uitkwam

Ons verblijf was werkelijk een droom die uitkwam. Het personeel begroette ons met warmte en vriendelijkheid, wat de toon zette voor ons verblijf. Het uitgebreide ontbijtbuffet was een feest van smaken, en het diner was een culinair avontuur. Onze ruime en brandschone mindervalidekamer bood alle comfort die we nodig hadden. De schilderachtige omgeving maakte het plaatje compleet. Een ervaring om nooit te vergeten!

Benny 27 mei 2023
Reageer
W

Teleurstellend en van lage kwaliteit

Het eten was teleurstellend en van lage kwaliteit, met beperkte variatie en overmatig veel snacks in plaats van volwaardige maaltijden. Na deze ervaring heb ik de geplande brunch voor over twee maanden geannuleerd, maar tot nu toe heb ik mijn geld nog niet ontvangen. Het personeel lijkt niet voldoende bekwaam te zijn, en wanneer je constructieve feedback geeft, worden reacties geblokkeerd op sociale media in plaats van een open gesprek aan te gaan.

Wimpel 16 nov 2022
Reageer
C

Kamers zijn goed verzorgd

Dit hotel is uitstekend. De kamers zijn goed verzorgd, en zelfs de aangepaste kamer voldeed aan onze verwachtingen. Het ontbijt is smakelijk en uitgebreid, terwijl het diner eveneens van hoge kwaliteit is. Bij de bar was het spijtig dat niet alle items op de kaart beschikbaar waren, sommige waren blijkbaar "op". Ook was het een gemiste kans dat er in oktober geen bokbier beschikbaar was, zelfs geen flesjes. Je hebt de mogelijkheid om je auto kosteloos in de ondergrondse parkeergarage van het hotel te parkeren. Bovendien is het een handige optie om je eigen fietsen daar veilig op te bergen.

Ciara 30 okt 2022
Reageer
A

Matig hotel

Een week voorafgaand aan ons verblijf boekten we de kamer en belden we om te bevestigen dat we een kamer aan de voorzijde met een balkon zouden krijgen. We ontvingen een e-mail met het kamernummer voor de self-check-in. Bij aankomst was alles nog steeds uitstekend en kregen we dezelfde kamer zoals afgesproken. Bij het ophalen van de sleutel kregen we onverwacht een andere kamer toegewezen, helaas zonder balkon. Het bleek dat de kamer die ons was beloofd al aan andere gasten was toegewezen. Na enige moeite kregen we gelukkig een andere kamer toegewezen, en deze had wel een balkon. Het was een warme dag met temperaturen van 35 graden Celsius. In de badkamer troffen we echter drie van de vier lege flesjes badproducten aan, wat suggereert dat deze al door een eerdere gast waren gebruikt.

Abel 30 aug 2022
Reageer
F

Verre van de verwachtingen

We vierden ons huwelijksjubileum hier, en het was verre van de verwachtingen. Alles was vooraf grondig besproken en bevestigd, we moesten zelfs de afspraken op papier zetten. Ons bezoek begon op een teleurstellende noot. Toen we aankwamen, leek het personeel van niets te weten en beweerde dat we te vroeg waren. Zelfs voor een eenvoudige koffiepauze moesten ze eerst naar de winkel om bonen van Sligro te halen. Het buffet zou oorspronkelijk gedurende twee uur beschikbaar zijn, maar tot onze teleurstelling werd het na slechts iets meer dan een uur weggehaald. Bovendien werden de vleesschalen niet bijgevuld, waardoor we met lege bakken werden geconfronteerd. Helaas was ook de Heineken-tap leeg en moesten we genoegen nemen met Amstel.

Fam H 5 jul 2022
Reageer
G

Uitzonderlijk mooi en ruim

We werden hartelijk ontvangen. Onze kamer was uitzonderlijk mooi en ruim, met een eigen terras. Bovendien bood de bar een prachtig terras direct grenzend aan het bos. Het restaurant is ruim opgezet en heeft zelfs een terras aan de voorkant. De bediening is vriendelijk en efficiënt. Het menu is uitstekend en biedt een brede selectie, zelfs als je specifieke dieetwensen hebt. Indien nodig, vindt er communicatie plaats tussen het bedienend personeel en de keuken. Onze nachtrust was voortreffelijk. Het ontbijtbuffet was rijk en uitgebreid. Na het ontbijt kun je eenvoudig het bos in fietsen of wandelen.

Guno 2 jul 2022
Reageer
W

Gewoonweg betoverend

De locatie van dit etablissement is gewoonweg betoverend, en het geheel wordt met zorg onderhouden en straalt netheid uit. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Onze driepersoonskamer was aangenaam ruim en comfortabel. Opmerkelijk genoeg was het derde bed aanvankelijk vergeten, maar nadat we dit hadden gemeld, werd het onmiddellijk geplaatst. Het derde bed is duidelijk ontworpen met kinderen in gedachten, aangezien het matras te zacht is voor volwassenen. Al met al is dit Van der Valk hotel werkelijk schitterend en buitengewoon plezierig!

Willem 28 aug 2021
Reageer
G

Ik vraag me af of dit echt een hotel is?!

Ik vraag me af of dit echt een hotel is waar mensen moeten genieten van een vakantie. Ik ging ernaar toe en naar mijn gevoel was er gewoon een slechte organisatie. Dit hotel moet echt aan paar zaken verbeteren en mensen waar voor hun geld geven. Je zuur verdienden geld die je aan hun betaald, hiervoor krijg je niets in de plaats dan alleen hoofdpijn.

Gafier 21 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Harderwijk.

Over Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel Harderwijk is een 5-sterren hotel, gelegen aan Leuvenumseweg 7 te Harderwijk. Het hotel beschikt over 90 luxe kamers, waaronder enkele suites en familiekamers, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Het hotel heeft ook een restaurant, bar, wellnesscentrum met sauna en zwembad en een fitnessruimte. De standaard van Van der Valk is herkenbaar in de service en het aanbod van nationale en internationale gerechten op het menu. Verder zijn er diverse vergaderzalen beschikbaar voor zakelijke gasten en is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het hotel heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Dolfinarium en het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Harderwijk, Gelderland
  • https://www.hotelharderwijk.com
  • harderwijk@valk.nl