Van der Valk Hotel Harderwijk

Van der Valk Hotel Harderwijk

4.5 reviewscore • 3 reviews
B

Hartverwarmend en fantastische medewerkers

Zaterdag prachtig mooi weer HEERLIJK gegeten, en voldaan wilden we op weg naar huis maar bij de auto werd ik onwel niet meer in staat om te rijden. In het hotel werd gelijk actie ondernomen kamer werd ter beschikking gesteld maar het werd slechter ambulance opgeroepen onderzoek ziekenhuis. Na terugkomst uit het ziekenhuis nog niet in staat om te rijden overnachting geboekt voor ons en een kamer voor onze dochter met haar man.
De andere morgen zijn we vertrokken naar huis, bekomend van de schrik. Thuis aangekomen werden we gebeld door de manager van het hotel en werden er belangstellende vragen gesteld over de gezondheid. Tot slot werd ons medegedeeld dat we maar 1 in plaats van 2 kamers hoefden te betalen dit ter tegemoetkoming van alle commotie wat ons was overkomen.
Conclusie: EEN DIKKE VETTE PLUIM EN ALLE LOF VOOR DE MEDEWERKERS DIE ERBIJ BETROKKEN WAREN. Van der VALK HOTEL Harderwijk.

Ben Vermeij 7 apr 2024
Reageer
J

Diner !!!!

Bij deze willen wij bedanken voor het geweldige Diner wat wij met 5 personen hebben genoten op de 19-11-2023 Van het voorgerecht tot het desert In 1 woord voortreffelijk De pluim gaat naar Uw medewerker Dano !!! Wij hadden een geweldige avond en hebben heerlijk gegeten Dank namens Jaap en Chris Danny, Elske en Bob

Jaap van den Boogert 22 nov 2023
Reageer
B

Droom die uitkwam

Ons verblijf was werkelijk een droom die uitkwam. Het personeel begroette ons met warmte en vriendelijkheid, wat de toon zette voor ons verblijf. Het uitgebreide ontbijtbuffet was een feest van smaken, en het diner was een culinair avontuur. Onze ruime en brandschone mindervalidekamer bood alle comfort die we nodig hadden. De schilderachtige omgeving maakte het plaatje compleet. Een ervaring om nooit te vergeten!

Benny 27 mei 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Harderwijk.

Over Van der Valk Hotel Harderwijk

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Harderwijk op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Harderwijk, Gelderland
  • https://www.hotelharderwijk.com
  • harderwijk@valk.nl