Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

3.9 reviewscore • 8 reviews
E

Minder bevredigende ervaring

We hebben voorheen een minder bevredigende ervaring gehad. Na het uiten van onze feedback werd ons bij ons volgende bezoek een verbeterde ervaring in het vooruitzicht gesteld. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de accommodatie die we vervolgens reserveerden met de beloofde verbetering minder aantrekkelijk was dan de voorgaande. Dus de beloofde verbetering was niet merkbaar. Bovendien hadden we last van rumoerige buren, hoewel het hotel daar niet verantwoordelijk voor kan worden gehouden.

Elsa 13 okt 2023
Reageer
B

Omgeven door weelderige natuur

Dit betoverende hotel, omgeven door weelderige natuur, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, waardoor mijn verblijf nog aangenamer werd. Wat me het meest opviel, was het voortreffelijke eten. Elke maaltijd was een culinaire traktatie. Een perfecte plek om tot rust te komen, te genieten van de natuur en te genieten van heerlijk eten. Een ervaring om te koesteren!

Boeki 17 jul 2023
Reageer
L

Gezellige tijd

Ik moest samen met een groep van 13 personen een gezellige tijd doormaken. Een groep van 8 mensen, waaronder ik, moesten kiezen voor een hotel om te verblijven. Na lang hierover te hebben nagedacht, heeft een collega aangegeven dat dit hotel een van de beste is. Hij gaf de garantie dat de groep het hier leuk zou vinden. Achteraf bleek hij ook nog gelijk te hebben, we hebben inderdaad genoten hier. Alles was gewoon top!

Leo 17 jan 2023
Reageer
W

Verdient lof

De verblijfplaats bevindt zich in een serene omgeving net buiten het stadsgebied van Groningen, dus voor degenen die op zoek zijn naar vredigheid, is dit de ideale plek. Het culinaire aanbod verdient lof, evenals de behulpzaamheid en gastvrijheid van het personeel. De dienstverlening aan de receptie is tevens van uitmuntende kwaliteit.

Wilma 14 sep 2021
Reageer
F

Enigszins kon het wel beter

We hadden een reservering om 18.00 uur, waar zowel volwassenen als kinderen hun menukeuzes hebben gemaakt. Onze zitplaatsen bevonden zich in een hoek met drie tafels, wat uitstekend was. Het gerecht waarbij de sla in een apart bakje werd geserveerd, ontbeerde volledig enige smaak. Het lijkt erop dat ze nog nooit van sladressing hebben gehoord om het op smaak te brengen. De service was van topkwaliteit, maar het was teleurstellend dat de sla van beduidend mindere kwaliteit was.

Fara 9 sep 2021
Reageer
J

Punctueel

We zijn van plan om hier vaker te dineren, maar vanwege de COVID-19 maatregelen hebben we dit keer onze maaltijd besteld. De bezorging van het eten was punctueel en het voldeed aan onze verwachtingen in termen van kwaliteit. Degenen die trek hebben in een lekker sap, zouden hier ook aan hun trekken komen. Ik zou zeker aanraden om hier een bestelling te plaatsen.

Jimmy 12 apr 2020
Reageer
J

Uitzonderlijk vriendelijk

We verbleven in kamer 121, die werkelijk prachtig was. 's Nachts heerlijk rustig, omgeven door een schilderachtige omgeving. Het ontbijt was vers en smakelijk, en het restaurant bood heerlijke gerechten, hoewel de bediening enigszins gehaast leek. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Een topreiservaring! Ik kom er zeker weer hier.

Jan 22 feb 2020
Reageer
B

Vriendelijk verrast

De locatie is geweldig, en met een bushalte op korte loopafstand, kun je binnen 20 minuten in Groningen zijn. We werden vriendelijk verrast met een promotie naar een comfortabele kamer, en vanaf nu zullen we altijd voor dit type kamer kiezen. Het was werkelijk een prachtige kamer van hoge kwaliteit. Het ontbijtaanbod is buitengewoon gevarieerd, en de versgeperste vruchtensappen zijn een welkome traktatie. De dienstverlening is van uitzonderlijke kwaliteit, en we kijken ernaar uit om hier in de toekomst weer te verblijven.

Bastian Deel 25 jan 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Westerbroek.

Over Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen – Westerbroek is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rijksweg West 11 te Westerbroek. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en suites, een restaurant, bar, fitnessruimte, zwembad, sauna en multifunctionele vergaderzalen. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis wifi aan haar gasten. De kamers van Van der Valk Hotel Groningen – Westerbroek zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder airconditioning, flatscreen-tv, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers hebben een eigen balkon of terras met uitzicht op de groene omgeving. In het restaurant kunnen gasten genieten van internationale gerechten en streekgebonden specialiteiten. De bar is de perfecte plek voor een drankje en een hapje. Voor ontspanning biedt het hotel een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Westerbroek, Groningen
  • https://www.hotelgroningenwesterbroek.nl
  • westerbroek@valk.nl