Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

4.0 reviewscore • 3 reviews
E

Minder bevredigende ervaring

We hebben voorheen een minder bevredigende ervaring gehad. Na het uiten van onze feedback werd ons bij ons volgende bezoek een verbeterde ervaring in het vooruitzicht gesteld. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat de accommodatie die we vervolgens reserveerden met de beloofde verbetering minder aantrekkelijk was dan de voorgaande. Dus de beloofde verbetering was niet merkbaar. Bovendien hadden we last van rumoerige buren, hoewel het hotel daar niet verantwoordelijk voor kan worden gehouden.

Elsa 13 okt 2023
Reageer
B

Omgeven door weelderige natuur

Dit betoverende hotel, omgeven door weelderige natuur, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, waardoor mijn verblijf nog aangenamer werd. Wat me het meest opviel, was het voortreffelijke eten. Elke maaltijd was een culinaire traktatie. Een perfecte plek om tot rust te komen, te genieten van de natuur en te genieten van heerlijk eten. Een ervaring om te koesteren!

Boeki 17 jul 2023
Reageer
L

Gezellige tijd

Ik moest samen met een groep van 13 personen een gezellige tijd doormaken. Een groep van 8 mensen, waaronder ik, moesten kiezen voor een hotel om te verblijven. Na lang hierover te hebben nagedacht, heeft een collega aangegeven dat dit hotel een van de beste is. Hij gaf de garantie dat de groep het hier leuk zou vinden. Achteraf bleek hij ook nog gelijk te hebben, we hebben inderdaad genoten hier. Alles was gewoon top!

Leo 17 jan 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Westerbroek.

Over Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Groningen - Westerbroek op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Westerbroek, Groningen
  • https://www.hotelgroningenwesterbroek.nl
  • westerbroek@valk.nl