Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

3.8 reviewscore • 10 reviews
S

Ontvingen verkeerd gerecht

Bij ons bezoek aan dit restaurant waren we meteen onder de indruk van de hartelijke bediening die ons welkom heette. Helaas voldeed de maaltijd niet aan onze verwachtingen. In de eerste instantie ontvingen we een verkeerd gerecht en toen we eindelijk het juiste gerecht kregen, was het vlees lauw en niet mals. Mijn meisje had specifiek om bieten gevraagd, maar tot onze verbazing kregen we wortels geserveerd. Een verloren kans voor wat een fijne avond had kunnen zijn. Hopelijk worden deze puntjes in de toekomst aangescherpt.

Sayonara 30 aug 2021
Reageer
G

Vegetarische opties

Ik waardeer accommodaties die intuïtief aanvoelen wat ik nodig heb, zoals het extraatje van bijvoorbeeld een plantaardige bietenschijf. De chef-kok van deze accommodatie is uitzonderlijk en is helemaal bij de tijd. Absoluut het beste dat ik ooit heb mogen proeven. Mijn waardering, en ook voor de fantastische service. We hebben verschillende tours gedaan, en deze sprong eruit als de beste. Echter, de focus lag vooral op service en vegetarische opties, en niet zozeer op de brede aspecten waar andere tours wellicht meer nadruk op leggen. Bijvoorbeeld, de kamerindeling liet te wensen over; het toilet was bijna een deel van de kamer en geluidsoverlast daarvan was storend.

Guno 18 aug 2021
Reageer
R

Niet meer

Over de hotelkamer kan ik niets zeggen. Onze ervaring was beperkt tot het horecaterras. Dat was helaas ondermaats. Oncomfortabele zitplaatsen, botte messen (zelfs de vleesmessen die we speciaal vroegen waren niet scherp), de tomatensoep was overdreven zoutig alsof er een hele bus zout in was gegooid (test de chef de gerechten niet meer?), en een niet vers broodje geserveerd zonder begeleidende boter. En dan de uiteindelijke kosten, wow. Het is veel te duur voor de kwaliteit die je ontvangt. Wij bezoeken deze plek niet opnieuw.

Roy 18 jul 2020
Reageer
P

Niet behulpzaam

Dit is het enige verblijf waar we zijn gevraagd te vertrekken vanwege veiligheidsredenen met vier mensen in één kamer. We hadden toch telefonisch een betere kamer geregeld vanwege onze twee jonge kinderen onder de twee jaar? We brachten dit onder hun aandacht en ze ontkenden het stellig. De medewerkster aan de balie was niet behulpzaam en reageerde onredelijk toen we onze kant van het verhaal deden en aangaven dat we bij andere Van der Valk hotels al vaak zo'n kamer hadden gereserveerd.

Purcy Kapper 21 okt 2019
Reageer
M

Perfecte locatie

Dit verblijf is werkelijk een parel op de perfecte locatie. Zodra je binnenstapt, word je overweldigd door de warme en gezellige sfeer die het hotel uitstraalt. Het personeel begroet je met oprechte vriendelijkheid en staat altijd klaar om te helpen. Als kers op de taart is de verbinding naar het centrum via de bus naadloos en snel, waardoor het de ideale uitvalsbasis vormt voor stadsverkenningen. Echt een topkeuze!

Mary 7 mei 2019
Reageer
J

Oase van luxe

Dit hotel biedt een prachtige oase van luxe, waarbij comfort en elegantie hand in hand gaan. Wat het verblijf extra bijzonder maakte, was de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Binnen no-time bevonden we ons in het bruisende hart van het centrum, wat het verkennen van de stad uiterst gemakkelijk maakte. Voor iedereen die in stijl wil verblijven en tegelijkertijd de stad moeiteloos wil ontdekken, is dit hotel de ideale keuze.

Jerome Vikkel 28 apr 2019
Reageer
H

Geweldig verblijf!

Wat een geweldig verblijf! Het personeel is uiterst hartelijk. De kamers zijn prachtig en blinken uit in netheid. Comfortabele bedden en een fraai verlichte badruimte. Het voedsel is van hoge kwaliteit en keurig gepresenteerd. De locatie van het hotel is gunstig gelegen nabij het centrum van Groningen. Best wel een hotel waar ik weer terug zou willen gaan.

Harper 3 apr 2019
Reageer
F

Voelt onmiddellijk omhelsd

Bij het betreden van dit hotel, voelt men zich onmiddellijk omhelsd door een atmosfeer van pure verwennerij. Elke ochtend werden we getrakteerd op een ontbijt dat de essentie van perfectie benaderde. De medewerkers straalden een authentieke vriendelijkheid uit, waardoor het voelde alsof we elke dag opnieuw werden verwelkomd door goede vrienden. Een ervaring die de ziel voedt!

Ferdinand 31 mrt 2019
Reageer
L

Netjes verblijf

Fantastisch en netjes verblijf. Royale kamers die goed ingericht zijn, voorzien van comfortabele bedden en een zalige stortdouche. Uitstekend ontbijt. Het personeel is hartelijk en staat altijd klaar om te helpen. In het verblijf is het mogelijk om voor 4 euro een dagkaart voor de bus aan te schaffen. Deze brengt je naar het hart van Groningen en stopt vlakbij de accommodatie.

Ludwig 28 mrt 2019
Reageer
H

Hartelijk personeel

Uitstekend verblijf, hartelijk personeel en het culinaire aanbod is voortreffelijk. Het ontbijt behoort tot de top bij de Valk hotels. Af en toe kun je via een speciale aanbieding een kamer reserveren, hoewel dat een licht kritiekpuntje is. De kosten voor een overnachting liggen wat hoger, zeker gezien er andere betaalbaardere Valk-locaties dichtbij zijn. Afgezien daarvan is alles geweldig.

Hendrik 12 feb 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Groningen.

Over Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is een 4-sterren hotel, gelegen aan Borchsingel 53 te Eelderwolde. Het hotel biedt 125 comfortabele kamers, een restaurant, bar, fitnessruimte en diverse vergaderzalen. Het hotel is ideaal gelegen voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Het stadscentrum van Groningen is binnen 10 minuten met de auto te bereiken en er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Groninger Museum en de Martinitoren. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en biedt gratis wifi in het hele gebouw. In het restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd, van ontbijt tot diner. Er is ook een terras waar gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje in de buitenlucht. De vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en zijn geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Groningen, Groningen
  • https://www.vandervalkhotelgroningenhoogkerk.com
  • info@hoogkerk.valk.com