Van der Valk Hotel Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem

3.3 reviewscore • 18 reviews
H

Brunch

Het eten was uitstekend en de bediening daar kunnen andere hotels een puntje aan zuigen het was een feestje omdaar te komen Brunchen ga zo door gefeliciteerd van der valk. We komen zeker een keer terug de ligging is uitstekend langs de snelweg.
We boeken snel een kamer en een live coaching buffet
Thanx

H vleeschouwer 3 sep 2023
Reageer
D

Diner

Personeel kijkt niet naar je om. Je bent onzichtbaar voor ze. Alles duurde lang en als je iets wilde bestellen moest je er steeds naar toe lopen. Kreeg het idee dat niemand zich verantwoordelijk voelde. Na meerdere malen dit gemeld te hebben kwam er geen verbetering. Wat een verschil met vd Valk Dordrecht.

Diana Mulder 19 apr 2024
Reageer
J

Van de valk Gorinchem

Wij waren 1maart tot 3 maart de eerste keer in van de valk Gorinchem ,Een geweldig hotel prachtige kamer en een heerlijk ontbijt wij komen hier. 12 april zeker terug ,,aardig personeel. Schoon wat wil je nog meer. Heerlijk weekend gehad en we zijn blij om terug te komen groetjes joke en leon van koten.

Joke van koten 7 mrt 2024
Reageer
E

lunch

Na 5 weken in huis te hebben gezeten met een breuk in mijn knie dacht dat het een leuk uitje was om op een druilige zondagmiddag te gaan lunchen bij van der Valk Gorinchem. Dit viel echter erg tegen. Bediening was slecht. Is druk met het dekken van de tafels en kijkt niet om naar de klanten. Na een half uur wachten eindelijk toch bediend. Lunch was prima maar het brood dat mijn man bij zijn boerenomelet kreeg was niet echt van der Valk waardig. Casinobruin van supermarkt kwaliteit. Nog een glaasje wijn besteld bij mijn biefstuk maar na een kwartier wachten de ober gewenkt met de vraag of ze het niet vergeten waren. Jammer, was niet het uitje waar ik op gehoopt had en mij op verheugd had. Zijn er voorlopig even klaar mee.

E 20 feb 2024
Reageer
a

Kamers niet altijd even schoon

Kamers niet schoon en koud, stof aan de muur werd er gezegd geen idee waar het mij echt van was... lekkage aan het raam, vieze lakens
Jammer de vorige kamer was beter, persooneel doet alsof ze niet weten wat er aan de hand is met de kou, probleem is allang bekend

a 6 jan 2024
Reageer
S

Heerlijk gegeten.

Wij hebben het afgelopen half jaar diverse malen bij het nieuwe van der Valk in Gorinchem gegeten. Zoals vanavond weer heerlijke mosselen in groene curry saus gegeten. De chef kok, Marthijn Rietveld, is een toppertje. Vol passie bereidt hij de maaltijd. Niets is teveel. Het bedienend personeel zijn enthousiast en beleefd.

Sylvia 19 jul 2023
Reageer
L

Bediening en eten

Bediening kijkt niet om naar klanten. Je moet ze halen of zit een half uur naar ze te staren om iets te activeren.
Een kaasplank van ruim € 15,- bevat een paar olijfjes, druifjes en 3 soorten kaasblokjes, bedroevend weinig.
We vroegen wat voor kaasjes het waren. Alles van de koe was de reactie… maar ook daar ging het mis, er zat een geitenkaas bij…

Zeer zeer zeer slecht. Neem een manager aan die kan managen en pak de kok aan.
We zijn hier nu een aantal keren geweest en keer op keer soortgelijke ervaringen.

L. Lourens 24 apr 2023
Reageer
D

Droevig

Zeer smerige kamers, overal stof en overal zaten "vlekken" op, haren in de wastafel, op de spiegels en in de douche, doucheputje vol met haren.
Ontbijt werd niet bijgevuld, personeel is meer met elkaar bezig als met bedienen, als je met elkaar praat of aan het flirten ben, kijk dan wel gelijktijdig naar de betalende gasten!
Kim Holland heeft ook al een sessie in één van de kamers opgenomen, dus kijk uit waar je op gaat zitten.
Zeer gehorig op de gang met het langslopen van de andere gasten en het lawaai van de snelweg.
Balie personeel heeft geen oog voor je.
Zijn nog aan het verbouwen maar je betaald wel al 100%.
Diner was niet goed, het vlees was nog rauw, kok was volgens mij meer bezig met de serveerster als met mijn vlees.
Parkeer gelegenheid is voldoende.

Dester 16 apr 2023
Reageer
B

Zeer keurig hotel

We zijn hier nog niet eerder geweest dus we kunnen niet echt beoordelen of het eerder slecht was, het leek alsof ze de boel flink gerenoveerd hebben. Onze kamer en eigenlijk het hele hotel zag er geweldig uit. Beddengoed was synthetisch en lag top. Wij komen hier zeker graag weer een keer als de kans zich voor doet.
Moet wel zeggen dat de receptioniste ons erg tegen viel, telkens als we er langs liepen had ze gewoon geen oog voor ons en was ze zogenaamd ergens mee bezig. We hebben er een paar keer gestaan en zijn dan ook niet geholpen. Vandaar 4 sterren in plaats van 5.

Bucky 28 mrt 2023
Reageer
L

Gegeten bij Hotel Van der Valk in Gorinchem

Met een grote groep mensen hebben we gegeten bij Hotel Van der Valk in Gorinchem. Aan alles kon je merken dat het personeel er een zo'n prettig mogelijke avond van probeerde te maken, wat overigens goed is gelukt! De tafels werden wat anders neergezet zodat het wat beter uit kwam. De bediening en personeel dacht hierin goed mee en al onze verzoeken werden ingewilligd. Het eten was heerlijk en we kunnen allemaal terug kijken op een top avond.

Loes 8 jan 2023
Reageer
V

Fietsvakantie gehad bij Van der Valk Gorinchem

Voor een fietsvakantie kan je hier wel prima een paar nachtjes boeken. We werden vriendelijk onthaalt en de kamer was netjes. We hadden een arrangement genomen met HP, wat prima was. Eten waaronder het ontbijtbuffet en het restaurant was heel goed verzorgd. Parkeren kan gewoon bij het hotel met de auto, we hadden de fietsen meegenomen achterop de auto, IDEAAL.

Vari 12 apr 2022
Reageer
E

Zeer slecht hotel met name de kamer en eten

Ik ben geen klager dat kan ik jullie meteen vertellen maar als het zo ver gaat dat ik eigenlijk niks noemenswaardigs qua positiviteit kan indenken over dit hotel, moet ik even mijn frustratie kwijt. Ik verblijf ieder jaar tientallen keren in een hotel dus ik weet wel waar ik over praat, en ik heb nog nooit een review geschreven dus dat zegt ook wel genoeg. Het begint al met het feit dat de kamer gewoon erg vies was met veel stof overal. Denk je even lekker te gaan douchen, overstroomt de boel omdat het afvoerputje verstopt is. Om nog maar niet te beginnen over het toilet wat gewoon ranzig was. Dan naar het eten, waarvan je denkt dat het bij VDV goed is, is dit hier 100% niet het geval. Een schnitzel die ze gewoon taai bakken en bovendien lauw is. De kipfilet was zo plat als maar kan, leek wel alsof iemand er met een Jeep overheen is gereden alvorens hij op mijn bordje verscheen. De koks kunnen beter wat meer aandacht geven aan het voedsel wat ze aan de klant brengen in plaats van zich met de serveersters bezig te houden, dit viel heel erg op. Als je eten dan ook flink tegenvalt ga wordt je hier niet blij van! Heb de rekening naderhand betaald, tot mijn spijt.

Edwin 18 okt 2021
Reageer
L

Amateuristisch opgezet, kan beter

We zijn in de avond aan gekomen en hebben geboekt voor 1 nacht. Het matras was vrij hard en we vonden dat het ontbijt wat tegenviel. Reden hiervoor was dat ze het niet snel genoeg aanvulden waardoor er vaak lege bakken waren. We zagen ook wat haren in de wasbak liggen dus dat was ook niet heel prettig. Personeel was prima maar heel goed hebben we dus niet geslapen. We vonden dat de snelweg ook vrij goed hoorbaar was als je op bed lag.

Lekkers 15 dec 2019
Reageer
M

Kamer heeft een smeertje nodig

Met name het barpersoneel heeft ons een leuk weekend bezorgd. Hele spontane leuke mensen die wel in zijn voor een lolletje. Helaas zijn er ook enkele minpunten die ik graag wil gaan benoemen en dat is o.a. dat het bed niet prettig lag en het kopkussen al helemaal ruk was. Ze mogen wel wat WD40 op de schuifdeur smeren want je moest flink roppen aan de deur om de badkamer in te komen. Het personeel maakt echter veel goed en je ziet gewoon dat van der valk er veel aan doet om het personeel goed op te leiden.

Myriam 19 nov 2019
Reageer
C

Echt een schande

Het is echt een schande wat dit hotel voor ons heeft gedaan... De hygiene was bar slecht in onder andere de ontbijtruimte en het restaurant. Overal waren stofnetten en na 2 nachten waren onze neuzen gewoon verstopt. We hebben ook foto's hiervan gemaakt, het is jammer dat we deze hier niet kunnen uploaden want dan kan je zien hoe stoffig alles was. Het personeel vroeg helemaal niet of het verblijf naar wens is geweest... Dus we zijn maar gewoon weggelopen en ja dan moeten we natuurlijk wel onze ervaring delen aan de medemens, dus bij deze.

C. 4 okt 2019
Reageer
J

Voor de prijs/kwaliteit is het geweldig

Ik kan hier eigenlijk heel kort en bondig over zijn: de kamer was heel netjes en de badkamer kan je met een gerust hart een uurtje vertoeven. De maaltijden waren goed verzorgd en het personeel was vriendelijk. Wat vooral mooi is aan dit hotel, is het feit dat je gemakkelijk naar het oude stadsgedeelte van Gorinchem kan lopen. Wij vinden dat dit zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. Is lopend goed te doen om er te komen.

Jayce 23 jan 2019
Reageer
G

Van een Van der Valk verwacht je toch meer

Kamer zag er goed uit op het eerste gezicht maar al snel kwamen de eerste gebreken aan het licht. We hadden overigens een arrangement met diner geboekt, dus dan verwacht je wel wat klasse. Wat de meeste Van der Valks zeker hebben! De badkamer was ruim maar daar hing de spiegel half scheef, het water van de wc liep soms niet weg.. Het kunstleder hing los bij verschillende stukken en het balkon was ook erg vies, je kom er zo ongeveer onkruid op wieden en dat lijkt me nou juist niet de bedoeling van een Van der Valk hotel die nota bene 4 sterren heeft. We hebben onze klachten ingediend bij de klantenbalie maar daar zal het wel bij blijven.

Greetje 18 okt 2018
Reageer
F

Ons bezoek aan het stadje Gorkum

Gelijk bij aankomst werden we erg vriendelijk ontvangen en doorverwezen naar onze kamer. Alle kamers van Campanille zijn hetzelfde dus in dat opzicht waren er geen verrassingen. Helaas vonden we dat onze kamer bij ons vorige bezoek toch een stuk netter was dan degene die we deze keer hadden geboekt dus we zijn eigenlijk gelijk weer naar de receptie gelopen van: deze kamer is niet wat we wensen, er mankeerde gewoon best veel aan. Het is ook niet zo dat we snel miepen over iets dus maar oke, de receptie had ons goed geholpen en ons gelijk doorverwezen naar een andere kamer die wel helemaal schoon was. De overnachting was hierna zeer geslaagd en moet ook zeggen dat het ontbijt heerlijk was. Service ook goed zoals je hebt kunnen lezen in deze review.

Frank 14 jul 2018
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Gorinchem.

Over Van der Valk Hotel Gorinchem

Van der Valk Hotel Gorinchem is een 4-sterren hotel, gelegen aan Franklinweg 7 te Gorinchem. Het is een modern hotel gelegen naast de A15 tussen Rotterdam en Utrecht. Het hotel beschikt over 100 kamers, waaronder 11 luxe themasuites, allemaal voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Gasten kunnen genieten van de wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, stoombad en fitnessruimte, of ontspannen in het binnenzwembad en de hot tub. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en lounge met terras, waar gasten kunnen genieten van internationale gerechten en drankjes. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er ook diverse vergaderzalen beschikbaar. Het hotel heeft ook een ruime parkeergelegenheid, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Gorinchem, Zuid-Holland
  • https://www.valkhotelgorinchem.nl
  • info@gorinchem.valk.com