Van der Valk Hotel Emmen

Van der Valk Hotel Emmen

4.1 reviewscore • 7 reviews
F

Van der Valk Hotel Emmen nu ook Jacks Casino

Wij komen hier vaak en sinds de update dat er nog een geheel pand naast is gebouwd, is het zeker de moeite waard om eens te bezoeken. In de kelder zit nu een Jacks Casino, dat mistte er wel moet ik zeggen want je zit in de middle of nowhere. Wel een veel fijner hotel dan het Fletcher Hotel in Emmen, ondanks dat deze in het centrum zit. Een weekendje weg naar Drenthe waarbij we ook Wildlands bezoeken doen we jaarlijks 2 a 3 keer, dan is het Van der Valk Hotel 100% de beste keuze voor ons.

Groetjes Familie Krijger

Familie Krijger 25 nov 2023
Reageer
V

Geen aangenaam hotel

Het hotel is prachtig, het restaurant is fraai, en het personeel is buitengewoon vriendelijk. Echter, de werkelijke ervaring valt tegen, want wat uiteindelijk wordt geserveerd is teleurstellend. De salade die als eerste werd geserveerd, leek al een tijdje klaar te staan. Het was niet meer dan een bescheiden portie rauwe groenten, en het was duidelijk onvoldoende voor één persoon, laat staan voor twee. Het beetje groen dat aanwezig was, was al slap en verkleurd. De Black Angus biefstuk was een fraai stuk vlees, perfect bereid, maar het ontbrak aan smaakvolle kruiden.

Vicky 26 apr 2023
Reageer
M

Uitstekend

Het hotel was uitstekend, maar we vonden de recensies naar onze mening wel erg negatief. We verbleven in een ruime familiekamer met vier comfortabele bedden. De kamer was schoon, de badkamer was goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Hoewel het iets ouder is dan de andere Van der Valk-hotels, is het nog steeds keurig in orde. Er zijn airconditioningunits geïnstalleerd, zodat er geen warmteproblemen zijn. Het ontbijtbuffet was voortreffelijk! Er was een overvloed aan opties en alles was heerlijk vers. Het diner in ons pakket bood een overweldigende selectie en was voortreffelijk bereid. Het personeel was buitengewoon vriendelijk.

Mario 12 apr 2023
Reageer
M

NIet tevreden

De stoelen waren niet schoon, en het personeel was tergend traag. De manager bewoog zich voortdurend met zijn handen in zijn zakken in de eetzaal, en er lag veel rommel op de vloer. De sanitaire voorzieningen waren niet goed schoongemaakt. Het personeel was erg jong en miste ervaring. Het eten was eenvoudig, maar toch smakelijk. Ik zou niet snel opnieuw voor deze locatie kiezen.

Mnr Hoepel 25 mrt 2023
Reageer
M

Goed en aangenaam

Het restaurant op zich was goed en aangenaam met vriendelijk personeel. Echter, de kamers zijn zeer verouderd en voldoen niet aan de standaard die je van Van der Valk zou verwachten. Hopelijk zullen ze de kamers renoveren zodra het nieuwe gedeelte gereed is. Er hangt een onaangename geur, de kamers zijn niet fris en zeer ouderwets ingericht.

Mariane 13 feb 2023
Reageer
A

Hollywood suite

Dit keer hebben de Hollywood suite geboekt, voor een periode van 24 uur.. Net als de Afrika suite.. was het weer genieten ! Eigenlijk verschillen de kamers niet veel van elkaar. Het tapijt was wel even schrikken van de Hollywood suite, dit was wel heel erg rood en druk! Verder was het goed vertoeven ! Alles was net als in Afrika aanwezig.. sauna bubbelbad etc heerlijk!

Er was ook nog een leuke bijkomstigheid.. In december 2020 dat we de Afrika suite geboekt hadden, was het voor ons niet mogelijk ( wegens corona ) om van het zwembad gebruik te maken.. Maar nu dus wel! Heerlijk!

Het zwembad was groot en schoon en tevens van 09:00 ochtends tot 22:00 in de avond geopend !

Al met al hebben wij niks te klagen gehad !
Maar ga je voor toch wat meer rust aan het oog.. kies de Afrika Suite !

Wij raden dan ook de Hollywood suite aan!

Alexandra 25 jun 2021
Reageer
A

AFRIKA SUITE

Op 18 december 2020 hadden wij de Afrika Suite geboekt voor 1 nacht bij hotel Van der Valk in Emmen.. Het was een avond om nooit te vergeten!

S'avonds bij aankomst werden wij zeer vriendelijk onthaalt door het personeel. Deze namen de corona-regels met ons door die toen van kracht waren.. Vervolgens kregen wij de optie om een gerecht te kiezen en deze te laten bezorgen op de kamer ( maar goed dat dit een mogelijkheid was.. wij hadden de tassen al gevuld met chips en ander lekkernij) Op de site van Van der valk stond namelijk dat het hotel open was, maar de restaurants gesloten..

Nu mochten wij onszelf begeleiden (ivm corona) naar de kamer 'AFRIKA SUITE'
Deze was makkelijk te vinden en eenmaal het pasje in de deur gestopt, wisten wij niet wat we zagen HELEMAAL GEWELDIG! Een zeer groot bubbelbad , een grote sauna, een TV van formaat en een prachtig mooi bed en niet heel onbelangrijk.. alles was netjes en schoon! Het was alsof je in Afrika verkeerde. Overal beelden en schilderijen van de mooiste dieren! Er is werkelijk aan alles gedacht om je het gevoel van Afrika te geven!
Het is zelfs mooier dan de foto's je doen geloven op de website van Van der Valk Emmen.

Er werd op de deur geklopt.. roomservice.. ons eten was klaar!
Dit was boven verwachting lekker!

Nu de sauna uitproberen! Deze heeft verschillende standen qua warmte en kruiden. Heerlijk !
Toen het bubbelbad in. Ook deze heeft net als de sauna verschillende standen.. zo kan je de intensiteit instellen en de lampjes bedienen in elke kleur.

Eenmaal uit het bubbelbad gekropen.. Kwamen wij erachter dat er geen badjassen hingen.. Toen even gebeld met de receptie en ze dit probleem voorgelegd..Dit waren ze vergeten en de badjassen zouden zo spoedig mogelijk naar onze kamer worden gebracht. Binnen 2 minuten hadden wij de beloofde badjassen. Gelukkig maar!

Wij hebben ons geen moment verveeld, ondanks dat we in verband met corona, verplicht waren op de kamer te blijven. Dit was een verplichting waar wij ons zeer trouw aan hebben gehouden. Het was namelijk geen straf om in een kamer als deze te verblijven.. Zo wil je wel vaker opgesloten worden! haha


Als je de avond van je leven wilt.. is dit echt een aanrader ! 👍

Alexandra 14 jan 2021
S

Mooi om te zien: een positieve review over een hotel in deze bizarre pandemie tijd! Chapeau, hotels verdienen wat love op het moment!

Simar 14 jan 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Emmen.

Over Van der Valk Hotel Emmen

Van der Valk Hotel Emmen is een hotel, gelegen Verlengde Herendijk 50 te Nieuw-Amsterdam. Het hotel beschikt over 83 kamers, waaronder verschillende suites met bubbelbaden en comfortabele kingsize bedden. Het hotel biedt diverse faciliteiten aan, waaronder een restaurant, bar, fitnessruimte, sauna en een binnenzwembad. Er zijn ook zes vergaderzalen beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De omgeving van het hotel biedt vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen in de nabijgelegen natuurparken. Ook is het Wildlands Adventure Zoo Emmen op slechts 10 minuten rijden van het hotel te vinden. Het centrum van Emmen is met de auto of het openbaar vervoer goed bereikbaar en biedt talloze winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Emmen, Drenthe
  • https://www.hotelemmen.nl
  • receptie@emmen.valk.nl