Van der Valk Hotel Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven

3.2 reviewscore • 6 reviews
J

Zwarte schimmel op plafond badkamer

Verblijf in kamer 517 Gedateerde kamers met losse topper op bed die verschuift. Geen bad schuim en shampoo bij het bad of los in de badkamer, wasbak die verstopt zit en dus niet of heel langzaam door loopt en dus erg vies en goor eruit ziet en ergste veel zwarte schimmel op plafond van de badkamer.

Jan 21 apr 2024
Reageer
Q

De sanitaire voorzieningen zijn onhygienisch

De sanitaire voorzieningen zijn onhygiënisch, de kamer verspreidt een muffe/bedompte geur en is opvallend warm (voor oktober?). De matrassen zijn buitengewoon zacht; ik heb uren wakker gelegen met pijn in mijn rug. De afsluitdop van het bad ontbrak, en toen deze werd bezorgd, bleek deze niet goed af te sluiten. Hierdoor was het hele bad onpraktisch te gebruiken.

Quinten 20 okt 2023
Reageer
W

Ontbreken faciliteiten zoals een bubbelbad

Het zwembad vertoont een gemiddelde kwaliteit in vergelijking met andere Van der Valk-vestigingen, en er ontbreken faciliteiten zoals een bubbelbad of sauna. Het diner was naar behoren, alleen was het jammer dat er geen dienbladen beschikbaar waren. Hierdoor moest je meerdere malen heen en weer lopen voor drankjes en eten. Bij de laatste inspectie voor vertrek, terwijl we controleerden of we niets waren vergeten, ontdekten we tot onze afschuw een spin in bed. Brrr!

Wendy 17 sep 2023
Reageer
E

Teleurstelling

Een avond die begon met veelbelovende verwachtingen eindigde in teleurstelling. Het personeel, ogenschijnlijk afwezig in hun eigen wereld, liet het opnemen van de bestellingen buitengewoon lang op zich wachten. Na een uur wachten was er nog steeds geen spoor van het voorgerecht, en toen het eindelijk arriveerde, was het eten koud en de beloofde prijs-kwaliteitverhouding bleek ver te zoeken. Een avond die startte als een veelbelovend hoofdstuk, maar helaas eindigde in een onbevredigend culinair drama.

Evi 15 sep 2023
Reageer
R

Oase van netheid en comfort

Een betoverend hotel dat schittert als een parel met een personeel dat de definitie van gastvrijheid herdefinieert. De kamer is een oase van luxe, een ware oase van netheid en comfort. Elk detail lijkt doordacht en zorgvuldig georkestreerd, waardoor het verblijf een onvergetelijke ervaring wordt. Het personeel straalt een buitengewone vriendelijkheid uit, waardoor je je niet alleen welkom voelt, maar ook verzorgd. Kortom, een ongeëvenaarde retraite waar de gastvrijheid schittert als een stralende ster.

Ruben 27 aug 2023
Reageer
T

Hotel stelde niet teleur

Onze verwachtingen waren hooggespannen voor het Guus Meeuwis-concert, en het hotel stelde niet teleur. De twee kamers die we hadden geboekt, bleken een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke avond. De ambiance in het hotel ademde opwinding en gezelligheid, precies wat je wilt voor een concertnacht. Na het bruisende spektakel keerden we terug naar onze kamers, gevuld met herinneringen en de zoete echo's van Guus' muziek. Een nacht die niet alleen het concert, maar ook het verblijf in het hotel tot een onvergetelijke ervaring maakte.

Tess 1 jul 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Eindhoven.

Over Van der Valk Hotel Eindhoven

Er zijn 6 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Eindhoven op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eindhoven, Noord-Brabant
  • https://www.hoteleindhoven.nl
  • eindhoven@valk.com