Van der Valk Hotel Duiven

Van der Valk Hotel Duiven

3.3 reviewscore • 16 reviews
W

Slecht schoongemaakt restaurant maden

Vandaag wezen lunchen in het restaurant van Van Der Valk in Duiven . Bij aankomst van onze tafel zagen we meteen een tafel die niet afgenomen was. De stoelen waren oud en versleten en tot onze grote verbazing zagen we een made over de tafelpoot een kruipen. Na dit alles was de grootste eetlust wel verloren gegaan. We hebben melding gemaakt bij het personeel, die hebben de made weggehaald, verder niks schoongemaakt of afgenomen en dat was het dan. Verder was het vlees wat gebakken was meerdere keren rauw , er was geen vers sap, en de keuze was weinig. Producten die op waren werden niet aangevuld. Het is ons niet heel erg best bevallen en we zullen hier dan ook niet meer terug keren .

Werner Jonkers 10 dec 2023
Reageer
J

restaurant beneden de maat

Bediening uitermate slordig en slecht. Alles wordt op tafel gekwakt. Bij een tafel van 8 wordt alles op de kop van de tafel gezet en zoek het maar uit. Wachttijd hoofdgerecht 55 minuten. Pasta en schnitzel zeer matig. Geen smaak. Van der valk is zo langzamerhand niet mijn favoriet meer. Jammer.
Kamers goed.

J. van Dalen 8 okt 2023
Reageer
S

Heel erg fijn hotel

Dit hotel is werkelijk heerlijk. De lobby is indrukwekkend en ruikt heerlijk. De kamers zijn zeer netjes en ruim en de wellness op de veertiende verdieping is prachtig en heeft alles wat je maar wilt. Het ontbijt is uitgebreid en van hoge kwaliteit. We zijn hier al meerdere keren geweest en vinden het echt een top hotel. Het is misschien wat duurder, maar dat is het wat ons betreft zeker waard!

Stefan De Roode 19 sep 2022
Reageer
A

Mist wat sfeer

Het 4-sterrenhotel Van der Valk in Duiven, kamer 604, bevindt zich nabij de A12 te midden van een landelijk landschap. Bij het betreden van de receptie heerst er een sfeer van beperkte verlichting, en de lobby straalt de kwaliteit uit die men van Van der Valk mag verwachten. De accommodatie op de zesde etage is ruim, ongeveer 50 vierkante meter, maar mist wat sfeer omdat er geen kunst aan de muren hangt.

Abel 7 jul 2022
Reageer
M

Wat een belabberde service

De kamer was mooi, maar de service was verschrikkelijk slecht. We hadden van tevoren gebeld om een late check-out te regelen, wat ons was toegezegd, maar later bleek dat toch niet mogelijk te zijn. We hadden al een astronomisch hoog bedrag van 184 euro betaald voor één nacht, dus een tweede nacht bijboeken voor 150 euro was voor ons geen optie. Door een fout van het personeel moesten we na slechts 2,5 uur slaap (terwijl ons eigenlijk een ruime 7 uur slaap was toegezegd) de kamer verlaten.

Meneer De Best 4 jul 2022
Reageer
A

Wordt alsmaar duurder

Voorheen was deze locatie perfect om de auto op te laden en te genieten van een smakelijke lunch voor een redelijke prijs. Helaas zijn er recentelijk veranderingen doorgevoerd waardoor dit minder aantrekkelijk is geworden. Populaire en goed verkochte gerechten, zoals het 'twaalf uurtje', zijn van het menu verdwenen en de prijzen zijn flink gestegen. Zo kost een simpel gerecht als twee kroketten met brood, waar de keuken weinig werk aan heeft, nu maar liefst €10,75.

Anneke Heffers 21 jun 2022
Reageer
C

Verschrikkelijk slecht

Ik heb vaak overnacht en ontbeten bij een van der Valk, maar dit is verreweg de meest klantonvriendelijke ervaring ooit geweest! Bij het inchecken wisten ze nergens van. De persoon achter de receptie leek niet goed opgeleid en was niet in staat om ons zelfs maar te feliciteren, terwijl we nog in onze trouwkleding zaten. Eenmaal boven in onze suite bleek er geen minibar te zijn. We probeerden roomservice te bestellen via de QR-code, maar dit werkte ook niet. Uiteindelijk moesten we onze kleding weer aantrekken en naar beneden gaan om iets te drinken te halen. De volgende ochtend hadden we gereserveerd om te brunchen met familie en vrienden. Helaas ging werkelijk alles mis, van het opnemen van de drankjes tot het serveren van de verkeerde bestellingen, enzovoorts. Dit alles heeft me doen besluiten om niet meer voor dit van der Valk hotel te kiezen, maar voor een andere vestiging te gaan.

Christiaan Tjallema 11 apr 2022
Reageer
D

Menu is beperkt en biedt weinig diversiteit.

De selectie op het menu is beperkt en biedt weinig diversiteit. De porties van het geserveerde eten zijn aan de kleine kant in verhouding tot de betaalde prijs. Een bescheiden portie friet vergezeld van gesneden rauwkost. Op het bord bevonden zich twee groene asperges en enkele blaadjes sla als groentegarnituur. Wij zullen niet opnieuw dineren bij Van der Valk Duiven. De prijs-kwaliteitverhouding is niet naar tevredenheid, en we zijn meer kwaliteit gewend.

Daan 16 sep 2021
Reageer
F

Elk detail ademt schoonheid en comfort

In dit betoverende hotel ontvouwt zich een verhaal van elegantie en warme gastvrijheid. De prachtige inrichting vormt een prachtig decor voor het vriendelijk personeel, dat de gasten met open armen ontvangt. Elk detail ademt schoonheid en comfort. Van de chique lobby tot de weelderig ingerichte kamers, dit hotel creëert een sfeer van luxe en ontspanning. Een bezoek hier voelt als een reis naar een oase van gastvrijheid en schoonheid, waar elk moment een herinnering wordt om te koesteren.

Faria 18 sep 2020
Reageer
G

Gebreken in de accommodatie

Gebreken in de accommodatie en onsmakelijke maaltijden, zoals rijst zonder saffraan die onvoldoende gaar is in twee porties paella. Na de verbetering van de keuken leek het op iets dat lijkt op risotto. Er waren geen coronamaatregelen in de service. De jongeren die daar rondhangen, leunen over je heen wanneer ze je eten of drankjes serveren. Er is geen bijkomende oppervlakte waarop dit neergezet kan worden waargenomen. In het eetgelegenheid is het personeel niet bekend met de afstand van 1,5 meter, ondanks dat deze aanwijzing overal in het hotel aanwezig is, zelfs tot aan de liften toe.

Gerry 11 aug 2020
Reageer
H

Kamer bood voldoende ruimte

Onze accommodatie bevond zich op de achtste etage. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal personen dat toegestaan is in de lift beperkt tot twee. We hebben dus met onze bagage in zijn geheel continu alle zestien trappen op en neer bewogen. De kamer bood voldoende ruimte en was goed onderhouden, maar miste decoratieve elementen. Het behang en de vloerbedekking waren overmatig opvallend en druk. De slaapvoorzieningen waren comfortabel en er waren koffie- en theefaciliteiten op de kamer, wat als zeer aangenaam werd ervaren.

Hailey 14 jun 2020
Reageer
J

Accommodaties waren in orde

De accommodaties waren in orde, maar het avondmaal liet te wensen over: het vlees was opnieuw opgewarmd en taai. Desondanks hebben we alles betaald, en ter compensatie kregen we de koffie kosteloos aangeboden. Suggestie: ga een stukje verder en zoek elders naar de gelegenheid om te genieten van een voortreffelijke maaltijd. Nog een keertje hier zou te doen zijn.

Jidde 14 mrt 2020
Reageer
K

Redelijk

Als enthousiaste fans van Van der Valk hebben we ditmaal een weekendverblijf geboekt in Duiven. We verbleven in een comfortabele kamer zonder ligbad. Het incheckproces verliep vlot en was helder. De inrichting was overal van hoge kwaliteit. De kamer vertoonde uitmuntende netheid. De bedden, van Swiss Sense, waren van goede kwaliteit, zij het behoorlijk hoog. Onze voorkeur gaat uit naar matrassen met een steviger gevoel, maar dit is natuurlijk persoonlijk en varieert van persoon tot persoon.

Keller 9 okt 2019
Reageer
Z

Warme ontvangst schept direct een huiselijke sfeer

De warme ontvangst schept direct een huiselijke sfeer. Bovendien is er een gezellige bar met een prachtig terras, een ruim restaurant met voortreffelijk eten en een bijzonder fraaie en ruime kamer. Op alle plekken ontmoet je uitermate gastvrij personeel met uitstekende dienstverlening. Dit hotel heeft in ieder geval alles in place waarnaar een vakantieganger naar op zoek is.

Zion 14 jul 2019
Reageer
L

Kamer is royaal van opzet,

Dit hotel en de accommodatie zijn echt prachtig en van hoogwaardige kwaliteit. We overwegen zeker om hier in de toekomst nog vaker te verblijven. De kamer is schitterend met een ruim tweepersoonsbubbelbad, een zalige regendouche, een grote televisie, een espressomachine en zelfs een koelkast op de kamer. De kamer is royaal van opzet, en de comfortabele Swiss Sense bedden maken het geheel compleet. We hebben ook een ontspannende massage geboekt in de wellness, wat een aangename ervaring was en ook nog betaalbaar.

Lia 14 jul 2019
Reageer
X

Grote witte vlekken op de stoelen,

In januari 2019 heb ik een nacht doorgebracht in dit hotel. Bij het betreden van de kamer leek alles op het eerste gezicht keurig in orde. Echter, al gauw ontdekten we dat dit niet het geval was. Er bevonden zich grote witte vlekken op de stoelen, er lagen haren in het bad, en er waren kwesties met het koffiezetapparaat. De hygiëne liet ook te wensen over. Op het bed lagen twee extreem lange zwarte haren en de handdoeken vertoonden ernstige rafels.

Xavi 12 feb 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Duiven.

Over Van der Valk Hotel Duiven

Van der Valk Hotel Duiven is een 4-sterren hotel, gelegen aan Impuls 2 te Duiven. Het hotel beschikt over 148 comfortabele kamers en suites, allemaal voorzien van moderne faciliteiten en gratis WiFi. Het hotel heeft ook een fitnessruimte en een binnenzwembad. Het hotel heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder een à-la-carte-restaurant met internationale gerechten, een live-cooking restaurant en een gezellige bar met snacks en drankjes. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 16 multifunctionele vergaderzalen met moderne apparatuur en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Van der Valk Hotel Duiven is ideaal gelegen nabij de snelweg A12 en de luchthaven Schiphol ligt op slechts 1 uur rijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Duiven, Gelderland
  • https://www.hotelduiven-arnhem.nl
  • duiven@valk.nl