Van der Valk Hotel Duiven

Van der Valk Hotel Duiven

2.0 reviewscore • 2 reviews
W

Slecht schoongemaakt restaurant maden

Vandaag wezen lunchen in het restaurant van Van Der Valk in Duiven . Bij aankomst van onze tafel zagen we meteen een tafel die niet afgenomen was. De stoelen waren oud en versleten en tot onze grote verbazing zagen we een made over de tafelpoot een kruipen. Na dit alles was de grootste eetlust wel verloren gegaan. We hebben melding gemaakt bij het personeel, die hebben de made weggehaald, verder niks schoongemaakt of afgenomen en dat was het dan. Verder was het vlees wat gebakken was meerdere keren rauw , er was geen vers sap, en de keuze was weinig. Producten die op waren werden niet aangevuld. Het is ons niet heel erg best bevallen en we zullen hier dan ook niet meer terug keren .

Werner Jonkers 10 dec 2023
Reageer
J

restaurant beneden de maat

Bediening uitermate slordig en slecht. Alles wordt op tafel gekwakt. Bij een tafel van 8 wordt alles op de kop van de tafel gezet en zoek het maar uit. Wachttijd hoofdgerecht 55 minuten. Pasta en schnitzel zeer matig. Geen smaak. Van der valk is zo langzamerhand niet mijn favoriet meer. Jammer.
Kamers goed.

J. van Dalen 8 okt 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Duiven.

Over Van der Valk Hotel Duiven

Er zijn 2 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Duiven op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Duiven, Gelderland
  • https://www.hotelduiven-arnhem.nl
  • duiven@valk.nl