Van der Valk Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten

3.6 reviewscore • 14 reviews
A

Redelijk kunnen genieten

Wat onmiskenbaar oplicht als een fonkelende ster in de nachtelijke hemel, is de gastvrijheid van het personeel, als een warm deken dat je omringt met zorg en aandacht. Ze zijn als kunstenaars die hun meesterwerk scheppen in de vorm van jouw verblijfservaring, elk detail zorgvuldig gepolijst om je accommodatie tot een waar genoegen te maken. Het ontbijt, als een culinaire symfonie van verrassingen, nam ons opnieuw mee op een reis buiten onze verwachtingen, terwijl het avondmaal als een theaterstuk van smaken ons gehemelte verleidde. De ruimte waarin we verblijf vonden, deed dienst als een cocon van comfort voor enkele dagen. Elk hoekje was doordacht ingericht en gevuld met de benodigdheden van het leven, versterkt door een klimaatregeling die als een dirigent de temperatuur harmonieus dirigeerde.

Adeline 9 mei 2023
Reageer
A

Fiasco

Als een boek met vergeelde pagina's en vertrouwde rimpels, vertoont het hotel zijn ouderdom met een zekere trots, hoewel de gangen getuigen van hun verleden door bevuild tapijt. In de hoop op een betoverende ontsnapping, boekten we een kamer die beloofde te fluisteren met wellnessfaciliteiten. Gelukkig stelde deze ons niet teleur, een oase van verwachtingen die tot leven kwam in stoom en rustgevende waterstromen. Maar helaas, als een valse noot in een anders harmonieuze symfonie, presenteerde het ontbijt zich als een teleurstelling. Een aanbod dat aanzienlijk beperkter was dan wat we elders in de familie van Van der Valk hadden ervaren. En het toppunt van verrassing was het moeten transformeren tot onze eigen chef-koks voor onze eieren - een taak die ik niet had verwacht van dit illustere nest van gastvrijheid.

Adele 23 jul 2023
Reageer
M

Smeken om een goede service

Met de stille hoop om ondergedompeld te worden in een omgeving van een rustig ontbijtmoment, betraden we de eetzaal. Maar tot onze verbazing onthulden verschillende dienbladen en manden hun leegte, als onvervulde beloftes die wachtten om ingelost te worden. Het was als een dans van teleurstelling toen ik tweemaal moest verzoeken om bijvulling, als een gast die herhaaldelijk om een goede service smeekt. Het leek wel alsof we hadden betaald voor een slechte service.

Mees 6 apr 2023
Reageer
N

Prima verblijf gehad

Dit restaurant is uitermate geschikt voor gezellige avonden uit eten, waarbij er voor zowel vleeseters als vegetariërs heerlijke gerechten op de kaart staan. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, wat bijdraagt aan de algehele positieve sfeer in het restaurant. Na afloop van het diner kunt u heerlijk ontspannen op een prima kamer, waarbij het goed ontbijt de volgende ochtend een aangename start van de dag vormt. Echter, een kleine suggestie voor verbetering zou zijn om iets meer stopcontacten te plaatsen, zodat het bijvoorbeeld mogelijk is om het mobiele apparaat op te laden bij het nachtkastje. Desondanks zou ik dit restaurant zonder aarzeling van harte aanbevelen aan anderen.

Nora 28 okt 2022
Reageer
K

Behoorlijk karig qua eten

Afgelopen woensdag hebben we met z'n drieën gegeten. Helaas kregen we slechts één kommetje patat en één bakje fritsaus bij onze schnitzels, waar we het mee moesten doen. Toen we bijna klaar waren met eten, werd ons gevraagd of we nog meer patat wilden. Dit was echter te laat, aangezien we onze schnitzels al op hadden. We kregen elk slechts tien patatjes, wat teleurstellend was. We zijn niet tevreden over onze ervaring bij Van der Valk en zullen hier niet meer terugkomen. Na een lange dag werken, wilden we graag een vol bord eten. De prijs was ook niet goedkoop, dus het was erg jammer dat we niet meer eten kregen. We begrijpen dat alles duur is, maar dit was erg teleurstellend.

Korsten 17 mei 2022
Reageer
T

Een beetje een mwha gevoel

Het gebouw is echt prachtig en de kamers ook, hoewel ik wel merkte dat er niet genoeg groot licht was. Helaas was het diner een tegenvaller: het eten was flauw en zag er kaal uit. Bovendien zat de helft van onze steak vol met zeentjes, dus we moesten deze terugsturen en vervolgens veel te lang wachten op een nieuwe. Gelukkig was het personeel vriendelijk. We hadden gehoopt dat er cocktails en mocktails waren, maar die waren er nog niet. We brachten onze honden mee, die wel op de kamer mochten verblijven, maar niet bij de ontbijtzaal. Het ontbijt was verder prima. Tot slot was de "fitness"ruimte een teleurstelling: het was een kleine kamer met hinderlijke LED-verlichting en slechts drie apparaten.

Tess Monnik 2 mrt 2022
Reageer
A

Gaat heel matig aan toe hier!

Dit hotel is duidelijk gedateerd en heeft zijn beste tijd gehad. De basisruimte vertoont een aanzienlijke ouderdom en heeft een weinig opbeurende ambiance. Een kunstwerk bestaande uit uitsneden uit krantenartikelen over Nelson Mandela, prijkt aan de wand! Iets eigenaardigs. De mogelijkheid om koffie en thee te zetten is goed. Echter, de matrassen zijn behoorlijk zacht en leiden tot ongemak in de rug. Dit alles is niet wat je verwacht van een hotel waarbij men aangeeft dat het haat om een 4 sterrenhotel. Dit is waarom ik vind dat het heel matig hier aan toe gaat.

Aimy 20 sep 2021
Reageer
P

Prachtige omgeving bij van der Valk Drachten

Toen wij de versoepelingen rondom Covid-19 te horen kregen, hebben wij meteen een lang weekend weg geboekt.
Niet naar het buitenland wel te verstaan, maar heerlijk naar het mooie Drachten in ons eigen land.
Wij zijn zelf geboren en getogen in Zuid-Holland en gaan al jaren naar het mooie Friesland voor af en toe een weekendje of een midweekje weg.
De omgeving daar verveeld ons nooit, met het mooie water overal en het vele groen.
Je komt er heerlijk tot rust en de mensen zijn hier altijd ontzettend vriendelijk.
Echt een aanrader voor iedereen die van een mooie omgeving houdt waar je lekker kunt wandelen en fietsen.
Ook het hotel en het eten was super, het personeel vriendelijk en wij kamen er weer heerlijk uitgerust weg.
Op deze manier is het niet eens nodig om naar het buitenland te gaan, als je naar zo'n andere omgeving kunt gaan in eigen land, echt heerlijk!

Pieter 22 jun 2021
Reageer
F

Heeft niet echt wat te bieden

Voor een hotel met een classificatie van vier sterren, hoopte ik op een pand dat volledig is bijgewerkt en waarvan alle oppervlakken keurig zijn bijgehouden, en niet dat elk hoekje en gaatje een nieuwe laag verf nodig heeft. Dit zou eerder passen bij een hotel met een waardering van drie sterren. Precies gedurende de pandemieperiode was er voldoende gelegenheid om dit aan te pakken. Van lekker eten is er hier ook helemaal geen sprake en je hebt weinig keus. Enige wat je misschien van zal genieten zijn de leuke nabijgelegen plekken, maar dit is niet waarvoor je een Hotel boekt in de meeste gevallen.

Finn 8 aug 2020
Reageer
A

Service moet beter

Ondanks onze reservering twee maanden van tevoren, werden we desondanks geplaatst in de meest afgelegen zaal. (Vlakbij de achteruitgang😮) bevonden zich twee individuen die tijdens hun werkuren een maaltijd nuttigden, terwijl ze een draagbare communicatieapparaat gebruikten dat herhaaldelijk werd geactiveerd. De gastgerichtheid laat te wensen over wanneer je ergens wenst te dineren. Om dit even toe te lichten. Ik was bezig te lunchen en vroeg om suiker. Hiervoor moest ik heel lang wachten en er werd geen excuses aangeboden of iets in die richting.

Aiva 13 dec 2019
Reageer
L

Accommodatie slecht

De kameraccommodatie en het personeel presteren naar behoren. Echter, in het eetgedeelte viel de beleving wat tegen. In plaats van gewoon kraanwater naast de wijn aan te bieden, was er enkel een klein flesje beschikbaar voor 3.75 euro. Voor het geld dat we hebben betaald voor het hotel, vinden we dit duur. Water moesten we gewoon krijgen punt uit. Op de tweede dag bestelde ik sliptongetjes en deze verspreidden een ontzettend onaangename, zure en bedorven geur. Als je dit aangeeft, wordt er aan je gezegd dat je dan de volgende moet kiezen voor iets dat je het best bevalt.

Lehman 31 mrt 2019
Reageer
A

Standaard kerstvakantie hier!

Samenkomst van de familie in 2019. Absoluut fantastisch! Verbijsterend, het personeel dat daar werkzaam is, is werkelijk uitzonderlijk. Stuk voor stuk zijn het uitblinkers. Dit zou voor een werkgever een bron van trots moeten zijn. Ze doen letterlijk en figuurlijk heel hard hun best om de gasten een aangenaam verblijf te laten beleven. Hun inzet gecombineerd met de prachtige kamers maken het tot een lust om hier te verblijven. Ik heb besloten om standaard mijn kerst vakanties hier door te brengen. Ik kom er met me heel gezin erbij om een leuke tijd van te maken.

Alouette 28 mrt 2019
Reageer
J

Vriendelijke en ondersteunende houding

Elk individu toonde een vriendelijke en ondersteunende houding. De kamer met nummer 36 waarin we verbleven was buitengewoon aangenaam. We hadden zelfs de mogelijkheid om buiten te ontspannen. Ik merkte op dat er een gebrek was aan een plank of opbergruimte in de sanitaire ruimte. Hierdoor was ik genoodzaakt mijn toiletartikelen op de vloer te plaatsen. Je moet je voorstellen hoe hinderlijk dit kan zijn als je iemand bent die graag alles netjes op kaptafel wil hebben. Toch moet ik zeggen dat ik hier een fijne tijd heb gehad en ik denk heel eerlijk dat dit hotel een pluimpje verdient.

James 30 sep 2018
Reageer
A

Mooie plek om te fietsen

Dit bood ons de kans om enkele eilanden te verkennen en te ontdekken. Het is tevens een genot om in de regio Drachten per fiets te verkennen. Maar het Hotel op zich was ook waarom we een fijne tijd hebben gehad. De kamers waren netjes ingericht en als het tijd is om te eten dan word je uitgebreid in de gelegenheid gesteld om te smullen. We hebben het dan niet over alledaagse gerechten, maar om exclusieve schotels en heerlijke dranken. Op sommige zijn er ook specials zoals verschillende smaken Ice cream. Wat duidelijk is, is dat het een en al genieten hier is.

Amalia 8 sep 2018
Reageer
Over Van der Valk Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten is een 4-sterren hotel, gelegen aan Lavendelheide 4 te Drachten. Het hotel beschikt over 90 kamers, waaronder diverse luxe kamers en suites. Daarnaast heeft het hotel diverse faciliteiten, zoals een restaurant, bar, fitnessruimte, sauna en een binnenzwembad. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke gerechten, zowel voor ontbijt, lunch als diner. Gasten kunnen hier terecht voor internationale gerechten, maar ook voor typische Friese specialiteiten. Het hotel beschikt over diverse multifunctionele zalen, die zijn uitgerust met moderne apparatuur en faciliteiten. Van der Valk Hotel Drachten is gelegen in een mooie omgeving, waar gasten kunnen genieten van de natuur, wandelen, fietsen en watersporten. De steden Leeuwarden en Groningen zijn tevens goed bereikbaar vanuit het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Drachten, Friesland
  • https://www.hoteldrachten.nl
  • info@drachten.valk.com