Van der Valk Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten

3.8 reviewscore • 4 reviews
N

Prima verblijf gehad

Dit restaurant is uitermate geschikt voor gezellige avonden uit eten, waarbij er voor zowel vleeseters als vegetariërs heerlijke gerechten op de kaart staan. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, wat bijdraagt aan de algehele positieve sfeer in het restaurant. Na afloop van het diner kunt u heerlijk ontspannen op een prima kamer, waarbij het goed ontbijt de volgende ochtend een aangename start van de dag vormt. Echter, een kleine suggestie voor verbetering zou zijn om iets meer stopcontacten te plaatsen, zodat het bijvoorbeeld mogelijk is om het mobiele apparaat op te laden bij het nachtkastje. Desondanks zou ik dit restaurant zonder aarzeling van harte aanbevelen aan anderen.

Nora 28 okt 2022
Reageer
K

Behoorlijk karig qua eten

Afgelopen woensdag hebben we met z'n drieën gegeten. Helaas kregen we slechts één kommetje patat en één bakje fritsaus bij onze schnitzels, waar we het mee moesten doen. Toen we bijna klaar waren met eten, werd ons gevraagd of we nog meer patat wilden. Dit was echter te laat, aangezien we onze schnitzels al op hadden. We kregen elk slechts tien patatjes, wat teleurstellend was. We zijn niet tevreden over onze ervaring bij Van der Valk en zullen hier niet meer terugkomen. Na een lange dag werken, wilden we graag een vol bord eten. De prijs was ook niet goedkoop, dus het was erg jammer dat we niet meer eten kregen. We begrijpen dat alles duur is, maar dit was erg teleurstellend.

Korsten 17 mei 2022
Reageer
T

Een beetje een mwha gevoel

Het gebouw is echt prachtig en de kamers ook, hoewel ik wel merkte dat er niet genoeg groot licht was. Helaas was het diner een tegenvaller: het eten was flauw en zag er kaal uit. Bovendien zat de helft van onze steak vol met zeentjes, dus we moesten deze terugsturen en vervolgens veel te lang wachten op een nieuwe. Gelukkig was het personeel vriendelijk. We hadden gehoopt dat er cocktails en mocktails waren, maar die waren er nog niet. We brachten onze honden mee, die wel op de kamer mochten verblijven, maar niet bij de ontbijtzaal. Het ontbijt was verder prima. Tot slot was de "fitness"ruimte een teleurstelling: het was een kleine kamer met hinderlijke LED-verlichting en slechts drie apparaten.

Tess Monnik 2 mrt 2022
Reageer
P

Prachtige omgeving bij van der Valk Drachten

Toen wij de versoepelingen rondom Covid-19 te horen kregen, hebben wij meteen een lang weekend weg geboekt.
Niet naar het buitenland wel te verstaan, maar heerlijk naar het mooie Drachten in ons eigen land.
Wij zijn zelf geboren en getogen in Zuid-Holland en gaan al jaren naar het mooie Friesland voor af en toe een weekendje of een midweekje weg.
De omgeving daar verveeld ons nooit, met het mooie water overal en het vele groen.
Je komt er heerlijk tot rust en de mensen zijn hier altijd ontzettend vriendelijk.
Echt een aanrader voor iedereen die van een mooie omgeving houdt waar je lekker kunt wandelen en fietsen.
Ook het hotel en het eten was super, het personeel vriendelijk en wij kamen er weer heerlijk uitgerust weg.
Op deze manier is het niet eens nodig om naar het buitenland te gaan, als je naar zo'n andere omgeving kunt gaan in eigen land, echt heerlijk!

Pieter 22 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Drachten.

Over Van der Valk Hotel Drachten

Hotel te Drachten, Friesland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Drachten, Friesland