Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

4.0 reviewscore • 6 reviews
R

Te duur voor wat je krijgt

We hebben een nacht doorgebracht in dit hotel, maar de prijs-kwaliteitverhouding was teleurstellend. We betaalden een hoge prijs voor een luxe kamer en toegang tot de wellness. Helaas was de kamer erg klein en hadden we vaak problemen met ons pasje om naar binnen te gaan. Hoewel de wellness geopend was, waren de sauna's niet aan, wat erg vervelend was aangezien we specifiek voor een hotel hadden gekozen waar wellness belangrijk was.

RJ 10 nov 2022
Reageer
M

Heel fijn relaxed hotel

Dit hotel is al ongeveer tien jaar lang onze favoriete uitvalsbasis en we komen er graag terug! De kamers zijn prachtig en hebben een uitstekende badkamer, waardoor we heerlijk kunnen ontspannen in het hotel. Bovendien is er in de omgeving genoeg te doen en hoeven we niet ver te reizen.

Het ontbijt is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit. Het diner is fantastisch en het personeel is ontzettend vriendelijk.

Montana Roest 15 okt 2022
Reageer
D

Geen 4-sterren waard

Gemiddeld gaan wij 1x per maand naar een Van der Valk hotel. Helaas moeten wij zeggen dat Hotel van der Valk Nootdorp het enige hotel is dat in onze ogen niet voldoet aan de 4-sterren standaard. We hebben hier meerdere keren verbleven, maar er was altijd wel iets. Zo sluiten de gordijnen bij het balkon niet goed, waardoor er veel licht naar binnen komt. Toen we dit bij de receptie meldden, werd ons verteld dat we de volgende keer maar een andere kamer moesten boeken. Daarnaast hebben wij ook opgemerkt dat de kamers niet schoon zijn.

Daphne M 5 sep 2022
Reageer
P

Geweldige service

Afgelopen vrijdag boekten mijn vrouw en ik een kamer in Hotel van der Valk Nootdorp voor een feestavond georganiseerd door Business Netwerk Haaglanden. Alles was uitstekend geregeld, maar helaas moest ik 's nachts naar het ziekenhuis. Ik wil het personeel bedanken voor hun goede zorgen. Toen mijn vrouw de receptie belde, was er binnen een minuut een BHV-er op onze kamer die mij goed heeft geholpen tot de ambulance arriveerde. De volgende ochtend heeft mijn dochter onze spullen uit de kamer gehaald en uitgecheckt. De receptie gaf haar een leuke attentie mee voor mij met een lief handgeschreven kaartje erbij.

Pol Van Markeloo 18 jul 2022
Reageer
D

Niet voor herhaling vatbaar

We hebben in het verleden al vele Van der Valk hotels bezocht, maar dit hotel verdient geen tweede bezoek.
Het is onduidelijk waarom dit hotel onder de exclusieve Van der Valk-keten valt.
Bij aankomst wilden we snel lunchen in het restaurant, maar het was bijzonder luidruchtig. We hebben nog nooit zo'n lawaaierige omgeving meegemaakt; het leek eerder op een kantine in een legerbasis. Het was onmogelijk om een normaal gesprek te voeren.
We bestelden sliptong en kippenschnitzel, die werden geserveerd zonder garnituur en een zeer kleine portie friet.
De appeltaart die we als toetje namen, kwam rechtstreeks uit de diepvries en was doorweekt van het vocht.
De bediening liet ook te wensen over.

Denise Koster 13 mei 2022
Reageer
D

Heel erg mooi

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd in een prachtig hotel met een zeer sfeervolle inrichting. Het personeel bij de receptie was uiterst vriendelijk en hielp ons graag met het inchecken en het maken van een reservering in het restaurant. We hadden specifiek een kamer met balkon geboekt en dit was absoluut de moeite waard. Het uitzicht was fantastisch, zelfs tot aan Zoetermeer. Gedurende de dag was er wel veel geluid van de snelweg die vlakbij liep, maar wanneer de balkondeuren gesloten waren, was het geluid goed te dempen.
's Avonds gingen de lampjes op ons balkon automatisch aan, wat zorgde voor een fijne sfeer. Helaas bleven de lampjes boven ons balkon de hele nacht aan, waardoor er te veel licht de kamer in kwam en het moeilijk was om goed te kunnen slapen.

Dirk Verlinden 27 jan 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Nootdorp.

Over Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

Hotel te Nootdorp , Zuid-Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nootdorp, Zuid-Holland