Van der Valk Hotel Delft A4

Van der Valk Hotel Delft A4

3.9 reviewscore • 19 reviews
A

Evenement - verwachtingen overtroffen!

Recentelijk organiseerde ik een verrassingsverjaardagsfeest voor mijn vrouw bij Hotel van der Valk A4. Dit evenement bracht 70 gasten samen in een van hun prachtige feestzalen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig onze ervaring was van begin tot eind.

Vanaf de eerste stappen in de planning tot aan de dag zelf was de communicatie met het hotelteam voortreffelijk. Onze contactpersoon, Jane, was buitengewoon behulpzaam. Ze was altijd vriendelijk, oplossingsgericht en kwam proactief met suggesties.

Op de dag van het feest werd het uitmuntende serviceniveau doorgetrokken. De manager, Jos, nam de tijd om alle details met me door te nemen en vragen te stellen om te zorgen dat alles soepel zou verlopen. Het personeel — van de cateraars tot de live cooking chefs, serveersters en bartenders — was niets minder dan fantastisch. Hun klantgerichte benadering en vriendelijkheid maakten de beleving extra speciaal.

Wanneer er enige verwarring ontstond over het programma, wezen ze niet met de vinger naar wie of wat de oorzaak was. In plaats daarvan kwamen ze onmiddellijk met constructieve oplossingen. Hun professionaliteit is des te indrukwekkender gezien hun relatieve jonge ervaring met het organiseren van evenementen (aug2023).

Kortom, zowel ik, als de jarige en al onze gasten waren vol lof. Onze verwachtingen werden niet alleen voldaan, maar zelfs ruimschoots overtroffen. Een vriendin overweegt nu zelfs om haar eigen verjaardagsfeest hier te organiseren.

Hotel van der Valk A4 heeft een onvergetelijke indruk op ons gemaakt en ik zou deze locatie zonder enige aarzeling aan iedereen aanbevelen.

Adman 1 sep 2023
Reageer
B

zeer teleurstellende ervaring in het restaurant

We wilden eens rustig dineren in de buurt. Deze nieuwe van der Valk ziet er goed uit en de kaart is zeer uitgebreid.
We kregen een mooie tafel in het sfeervolle restaurant. Maar helaas was het eten een teleurstelling. Het voorgerecht ging nog wel maar 1 van de hoofdgerechten werd koud geserveerd drijvend in olijfolie en de andere (burger) was niet fatsoenlijk eetbaar omdat deze veel te veel saus bevatte. De smaken waren niet goed en alhoewel de bediening zeer behulpzaam en vriendelijk was, had men geen idee wat er op de kaart stond en hoe de gerechten waren samengesteld. Alles moest in de keuken worden nagevraagd. Helaas maakte het toetje de ervaring niet goed. De advocaat met ijs werd zonder ijs geserveerd en in het toetje pasion star was het hoofdingredient: witte chocoladecreme onvindbaar en was de merengue zeer massaal aanwezig.
Al met al een restaurant waar we niet meer terug zullen komen.

B en T 10 jan 2024
Reageer
A

Smaakvol maar minimalistisch

Met familie een gezellige avond beleefd in een sfeervol en druk restaurant. Bediening jong, moe en uitgeput al bij binnenkomst 18u. (Hadden al vanaf 10u smorgen op de benen gestaan). Kan niet! Dus. Drankjes vergeten en alles gewoon moeizaam en niet attend. Het eten was op smaak maar erg minimalistisch. 3 plakjes hert. Billion soepje. En voorafje waar het wild ook doorheen is gevlogen. Ik denk alles bij elkaar nog geen 100 gram vlees. En nog minder groente of aardappels. Die waren afwezig deze avond. Ook het nagerecht smaakvol maar klein.

Al met al een zeer overwerkte bediening. Dus slecht. Niet genoeg gegeten. Lege maag naar huis.

Eten bij van der valk.. nee. Voor mij zeker niet met kerst jammer.

Arno Tromp 25 dec 2023
E

Ben gisteren dus eerste kerstdag met mijn gezin daar gegeten het was echt super slecht!
Beklag gedaan bij de maneger, maar kon er niets aan doen..
Beloofde voor volgend jaar beterschap,nou geloof mij wij komen er nooit meer!
Mensen advies ga daar beslist niet eten!😠😠

Ellen 26 dec 2023
K

Groot compliment

Op kerstavond in een heel vol en druk restaurant toch nog een plaatsje gekregen (we hadden niet gereserveerd) om wat te eten. We voelden ons ondanks de drukte echt welkom. Smakelijke tomatensoep, broodjes met smeersels en carpaccio gegeten. Vlot geserveerd door uiterst vriendelijk en vakkundig personeel. Chapeau. Kon niet beter. Een feestje…… we komen zeker terug.

Kees en Inge 24 dec 2023
Reageer
T

Onbekende gasten in mijn kamer

Ik zit in delft A4 VDV en wat ik vandaag meemaakte was niet normaal het is 21:45 en er staat gewoon een vreemde in me kamer en de receptie die zegt alleen sorry en daar moet je het mee doen ze zijn niet erg vriendelijk en ik zelf als iemand die vaak bij van der valk kom raad aan om toch te boeken in de valk Exclusive om echt te genieten want derest valt heel erg tegen en die van DelftA4 al helemaal ook het ontbijt en op de kaart zijn de gerechten minder en het personeel niet erg vriendelijk

T 24 nov 2023
Reageer
K

Restaurant

Het restaurant heeft de sfeer van een minder goede bedrijfskantine.
Het is niet van der Valk waardig, het eten is echter zeer goed, niet op aan te merken.
De kok moet even minder stooien met de rucola op de pizza( ( niet besteld om die reden ) verder wat besteld is prima, buikspek goed maar beetje te veel zit je meteen van vol maar goed van smaak.

Knoop 6 okt 2023
Reageer
P

Prachtig nieuw hotel

Een prachtig hotel met vriendelijk personeel. Op loopafstand naar de bushalte.
Mooie kamer maar er missen nog wat dingetjes. Wij vonden de bedden erg zacht en het matras gleed weg. Een make up spiegel in de badkamer is ook wel handig. En er was maar 1 fauteuil. Het is een 2-persoons kamer met 1 stoel terwijl er genoeg ruimte is voor nog een fauteuil.
Aangegeven bij receptie maar het is de bedoeling dat 1 gast op het poefje gaat zitten. Niet fijn voor je rug.
Al met al is het een prachtig hotel met een heerlijk ontbijt.

Petra 6 mei 2023
Reageer
S

Hotelkamer 8e verdieping en familiekamer

Wij hadden hier een hotelkamer geboekt en kregen een kamer toegewezen op de 8e verdieping, dit uitzicht was echt geweldig door de grote ramen! Bedden lagen heel goed en alles was goed voor ons verzorgd. Vrienden van ons hadden hier ook een kamer geboekt, zij hadden kinderen mee. Deze hadden een leuk stapelbed op de kamer wat wel slim was ingericht allemaal. Ook zij hebben een leuk weekend gehad dus ik schrijf hier eigenlijk voor 2 families! Wij raden dit hotel zeker aan om eens te bezoeken!!

Salm 28 mrt 2023
Reageer
J

Vrijwel niks te klagen ondanks nieuw hotel

Wij vonden dat het hotel best nog wat meer aangekleed mag worden. Het ziet er goed uit hoor maar nog wel wat leeg. Parkeren bij het hotel is heel ruim met veel parkeerplekken. De restaurant en bad zijn heel mooi opgemaakt met mooie stoelen en banken die afwisselend gekleed zijn. Las ook dat er wat klagers waren over dit hotel, hier kunnen wij ons zeker niet in vinden. Het personeel leek soms wat onwennig maar je kan niet verwachten dat bij een nieuw hotel alles gelijk op rolletjes loopt. Voor ons heeft het hotel zich goed aan alle regels gehouden en alles in goede banen geleid.

Jim 21 mrt 2023
Reageer
d

nieuw hotel met nieuwe stijl

hotel delft is een hotel die nieuw is en waarbij je dat ook wel gelijk kan zien. hele stijlvolle keuzes zijn hier gemaakt als je kijkt naar het interieur. echt de 2020+ stijl waar ik zelf wel van hou. een oudbollig hotel heeft charme maar dit heeft de luxe wat je als bezoeker wenst. er liggen 2 losse matrassen in het bed trouwens, die ook wel wat verschuiven. we hebben dit aangegeven en hopelijk gaan ze hier iets aan doen.

de boer 20 mrt 2023
Reageer
V

Heel mooi Van der Valk hotel

Een fonkelnieuw Van der Valk hotel en restaurant in een nieuw concept. Het onberispelijke restaurant rook nog naar vers tapijt en verf, maar het personeel was al goed getraind. Het eten was uitstekend en het was ook leuk om te zien dat Van der Valk enkele lokale bieren op de kaart had staan om de lokale bedrijven te ondersteunen en het lokale karakter te benadrukken.

Van der Vlist 12 mrt 2023
Reageer
M

Delft

Ondanks dat het hotel naast de snelweg is gelegen, heb je in je kamer wel volledige rust. Je hoort niets, ook niet van de buren bijvoorbeeld. De medewerkers staan zoals bij iedere VDV voor je klaar met een smile. De omgeving nodigt je wel uit om op stap te gaan, Delft is best een mooie stad trouwens, nooit geweten. Op de fiets kan je ook een leuke fietstocht maken. Genoten van het weekendje weg!

Mieke 8 mrt 2023
Reageer
W

Net open op centraal gelegen locatie

Het hotel is net open en dat kan je ook wel zien want het luxe spat er wel van af. De kamers zijn erg mooi en alles was goed geregeld. Ook het restaurant kon ons wel bekoren. We wilden graag nog buiten de deur eten de tweede dag maar omdat het eten zo heerlijk was op de eerste dag, hebben we nogmaals in het restaurant gegeten. Hotel is heel centraal gelegen dus je kan alle kanten op.

Westie 28 feb 2023
Reageer
M

Luxe kamer

Geweldig! Ik kan niet anders dan een hele positieve review schrijven over dit hotel. We hebben ook nog foto's gemaakt omdat alles gewoon zo schoon en mooi was. Hier is geen upload functie op Reviews.nl dus je moet het er maar even bij denken of de website van Van der Valk Hotel Delft A4 zelf bezoeken. Ze hebben het hotel zo ingericht dat verschillende kleuren overal weer terug komen waardoor je een rustige en luxe uitstraling creëert. Alle gerechten wat ik en mijn man hebben gekozen in het restaurant waren super bereid. We hebben al tegen elkaar gezegd dat we hier vast nog vaker terug gaan komen, al is het alleen al voor het restaurant. Ontbijt was uiteraard ook goed, dat is eigenlijk in iedere Van der Valk wel het geval.

Marian 27 feb 2023
Reageer
J

Erg mooi nieuw hotel

Wat een schitterende nieuwe locatie van Van der Valk. Hoewel het duidelijk is dat alles nog een beetje moet wennen, hebben we echt genoten van ons heerlijke diner! Het kindermenu was ook fantastisch en het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het interieur is werkelijk prachtig, zowel in de kamers als in het restaurant en de entree.
Dus ja, zeker voor herhaling vatbaar voor ons!

Josefien 26 feb 2023
Reageer
L

Een pareltje voor midden Delfland

Dit hotel is een pareltje voor midden Delfland dat op een mooie locatie staat en van alle gemakken voorzien is. Ontbijt was fantastisch en zoals je bij een nieuw hotel wel kan verwachten, is alles spik en span. Had ik in mijn eigen huis maar zo'n badkamer, wauw. Front office is trouwens top en heel behulpzaam. Kamer heeft trouwens geen dimlamp wat je wel zal verwachten bij een nieuw hotel. Dan moet ik ook wel echt gaan zoeken naar iets wat beter kan... Vrijwel niks dus. TOPPIE.

Laura 26 feb 2023
Reageer
Z

We hadden er meer van verwacht

Hotel is nieuw dus dan kan je wel wat kleine dingetjes verwachten wat nog niet helemaal goed is. Dit was bij ons helaas ook het geval. Water van de douche liep niet weg. Ik had dit pas later door dat het ook helemaal de hotelkamer in liep dus toen kregen we een andere kamer. Ik als leek kan een televisie alleen aanzetten dus als je dan alles nog moet voorprogrammeren gaat het hem voor mij niet worden. Voor de tweede keer moest ik dus met schaamte de servicebalie bellen. Gelukkig kwam er een handige man langs van het personeel die het heeft opgelost. Moet wel zeggen dat als ik dit hotel vergelijk met Van der Valk Hotel Nootdorp dan denk ik dat deze wat prettiger is. Je betaald voor dit hotel nog meer ook en dan heb je niet eens een bubbelbad in je kamer.

Zwollenaar 21 feb 2023
Reageer
E

Super locatie

Van der Valk heeft het weer gedaan! Een mooi hotel op een super locatie waarbij meerdere grote steden op korte afstand liggen zoals Den Haag, Delft en Rijswijk. Je hoort echt niks van de snelweg (A4) ondanks dat auto's daar wel hard rijden. Er is heel veel gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Ook om alleen hier even wat te gaan eten is aan te raden want het restaurant ziet er geweldig uit. Wij bevelen het van harte aan om dit hotel te bezoeken.

EK 18 feb 2023
Reageer
H

Nieuw hotel

Aangezien het een nieuw hotel betreft, willen we graag een uitgebreide recensie geven. Zoals veel Van der Valk hotels, ligt dit hotel direct aan de snelweg. Het uiterlijk van het hotel is een kwestie van smaak, maar ik zou wel wat decoratie voor de ramen bij de opslagruimtes ophangen, zodat het er minder rommelig uitziet van buitenaf. Het draait natuurlijk vooral om het interieur. Je merkt dat nog niet alles af is, maar is dat storend? Niet echt. Het personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam, en dat scoort punten. We kregen een kamer op de bovenste verdieping zoals gevraagd. De kamer is mooi en alles ruikt nieuw en ziet er schoon uit. Het thema Delfts blauw is echter niet doorgevoerd naar de kamers, wat jammer is, want in de lobby is dit wel zichtbaar. Hierdoor mist de kamer wat gezelligheid. Ik miste ook een toiletborstel, niet heel handig. De badkamer is mooi, strak en schoon, maar de waterdruk valt iets tegen. Misschien had harder water voor meer problemen buiten de doucheruimte gezorgd. Het hotel biedt geen roomservice aan, wat waarschijnlijk een goede reden heeft, maar ik vind het wel jammer. De bar en het restaurant zijn mooi ingericht. Het ontbijt is meer dan prima met lekker vers brood en uitgebreide keuzes. Ik vraag me wel af of er geen opstopping ontstaat bij de broodplek als het druk wordt, aangezien het stukje vrij smal is. Bij de koffiemachine is er geen keuze voor latte, alleen voor cappuccino, die vooral veel schuim geeft. Het team is ook hier uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een klein minpuntje van het weekend was dat het brandalarm afging. Misschien had iemand per ongeluk op de knop bij de lift gedrukt? Deze knop hangt op een zeer onhandige plek. Doordat we uit bed sprongen en naar de trap moesten, schoot mijn rug helaas enorm in de stress, waardoor een bezoek aan Delft of een goede tweede nachtrust er niet meer in zat. Over het algemeen is dit hotel een dikke voldoende als nieuwe aanwinst.

Hendriks 20 jan 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Den Hoorn.

Over Van der Valk Hotel Delft A4

Van der Valk Hotel Delft A4 is een 4-sterren hotel, gelegen aan Peuldreef 3, te Den Hoorn. Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het historische centrum van Delft en 20 minuten rijden van Rotterdam en Den Haag. Het hotel beschikt over 142 luxe kamers, waaronder 8 suites en 34 executive kamers, die allemaal voorzien zijn van gratis wifi, airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en een luxe badkamer met een regendouche en toiletartikelen van Rituals. Het hotel heeft ook een fitnessruimte en een binnenzwembad, evenals een sauna en een Turks stoombad. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het à la carte restaurant, de brasserie of op het terras. Er zijn ook diverse vergader- en evenementenfaciliteiten beschikbaar voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Parkeren is gratis bij het hotel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Hoorn, Noord-Holland
  • https://www.hoteldelft.com
  • info@hoteldelft.com