Van der Valk Hotel De Molenhoek

Van der Valk Hotel De Molenhoek

3.0 reviewscore • 13 reviews
D

Prima hotel met veel verbeterpunten

Het betreft een hotel uit het assortiment van Van der Valk, waarin duidelijke elementen van het Van der Valk concept duidelijk naar voren komen. Een hotel met wat meer jaren op de teller, maar toch netjes en opgeruimd. De badkamer heeft een bad met een ingebouwde douche, wat niet voor iedereen even praktisch kan zijn. Een hotel met wat meer jaren op de teller, maar toch netjes en opgeruimd. De badkamer heeft een bad met een ingebouwde douche, wat niet voor iedereen even praktisch kan zijn. Deze opties moet het hotel serieus naar kijken. Verder zijn er ook stoelen die je laat denken aan de oudheid. Maar verder is de sfeer er wel degelijk aanwezig.

Dani 26 jun 2023
Reageer
J

Hotel kamers zeker geen 4 sterren hooguit 1 ster.

De hotelkamers zijn niet meer van deze tijd, geen airconditioning en koelkast op de kamer ( kamer temperatuur was zeker meer dan 25 Gr. mijn medicijn was aan het smelten ). Daarbij ligt de receptie en restaurant aan de overkant van de drukke doorgaande weg. Heb wel een + punt het eten was goed en het personeel verdiend zeker de 4 sterren.

Jan 25 aug 2023
Reageer
D

Onaangenaam verrast

We hebben al vaker voor een Van der Valk hotel gekozen, maar deze keer was het helaas niet wat we hadden verwacht. De kamer kon wel wat opknapbeurt gebruiken, vooral de badkamer en het terras waren duidelijk aan vernieuwing toe. De bedden waren opvallend zacht en de kussens lieten te wensen over. Het was elke dag opstaan met een gevoel van niet goed en genoeg uitgerust te hebben. Bij het ontbijt en tijdens lunch hebben we wel lekker schotels naar binnen kunnen werken.

Dale 12 jul 2023
Reageer
D

Niet voor herhaling vatbaar

Kamer gelegen langs een zeer levendige en rumoerige straat. De kamer was bedekt met een laagje fijne deeltjes, alsof het onder een sluier van aarde lag. Op het bovenste laken waren talloze kleine vlekjes te zien die leken op sporen van verkleurd vocht. Het is niet de bedoeling dat we vuile lakens krijgen. Het ontbijt bood een bevredigende ervaring met een scala aan heerlijkheden. We hebben ons hart hier wel kunnen ophalen. Maar na zo een ervaring is het beter om uit te kijken naar een echt 4 sterren hotel.

Daniel 31 okt 2022
Reageer
N

Matig hotel

Het hotel was helaas niet zo goed als verwacht. De matrassen waren slecht en het geluid van buiten was erg goed te horen in de kamer. Echter, het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was niet uitgebreid maar wel voldoende. Het restaurant had wel wat opties voor vegetariërs, maar het eten was niet heel bijzonder. Het was prima te doen, maar niet echt speciaal.

Noel Krabbedam 18 sep 2022
Reageer
D

Geldverlies bij dit hotel

De kamerverblijven bevinden zich aan de tegenovergestelde zijde van het hotelcomplex. De kamers hebben een onfrisse geur en de badkamer vertoont tekenen van schimmelgroei. Het geluid dringt gemakkelijk door en de dienst voor kamerfaciliteiten laat te wensen over. De fietsen die te huur worden aangeboden, zijn van twijfelachtige veiligheid, met een wiebelig stuur en een ketting die herhaaldelijk ontspoort. Te bedenken dat ze verwachten dat je hiervoor moet betalen. En dan hebben ze nog het lef om aan te geven dat je voor de kosten moet opdraaien als er wat aan die fiets kapot gaat. De fiets word je in een kapotte staat aangeboden. Misleiders!

Danley 24 mei 2022
Reageer
D

Prima service

De kamers van het hotel zijn enigszins verouderd en zouden baat hebben bij een renovatie. Desalniettemin was de service uitstekend, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zowel het ontbijt als het diner waren van goede kwaliteit en lieten niets te wensen over. Het enige nadeel was dat het slaapgedeelte van het hotel zich aan de overkant van de weg bevond en je een drukke weg moest oversteken om bij de receptie en het restaurant te komen.

Dijkhuizen 29 apr 2022
Reageer
D

Misnoegen per mail geuit

Ik heb de volgende opmerkingen per e-mail aan het hotel gestuurd, maar helaas geen respons ontvangen. Hierdoor delen we onze indrukken op Reviews.nl. De schoonmaak voldeed niet aan onze verwachtingen. Ik heb persoonlijk de bovenkant van het bed gereinigd, evenals de wc met de drukknop en de tafel. Het bed vertoonde tekenen van doorzakking. Het raam was behoorlijk vuil. Daarnaast waren er koffiespetters te zien op de deur die naar het balkon leidt. We begonnen heel erg te twijfelen of we wel in de juiste kamer terecht kwamen. Het leek wel alsof niets nog ready was. We belden naar de receptie en vroegen als we daadwerkelijk moeten zijn in de desbetreffende kamer. We werden zo ontvangen ….nooit meer hier.

Davey 9 aug 2021
Reageer
D

Aanzienlijke tekortkomingen

De dienstverlening, vooral in het eetgedeelte, vertoont aanzienlijke tekortkomingen. Het heeft geruime tijd geduurd voordat het eten werd geserveerd, en op zeker moment was er geen enkel personeelslid meer in de buurt te bekennen. Een verkeersrijke straat om over te steken. Onze kamer bevond zich in het ondergrondse niveau. De gang heeft een onaangename en overweldigende geur. De badkamer en het toilet ziet er niet geweldig uit. Van lekker eten is hier helemaal geen sprake. Er zijn te weinig die ik kan opsommen om te praten van een top hotel.

Dax 30 jun 2021
Reageer
D

Behoorlijke teleurstelling

Het is een behoorlijke teleurstelling. We hadden geopteerd voor de basisaccommodatie. De kamers tonen duidelijke tekenen van langdurig gebruik. Het bed is niet van hoogstaande kwaliteit en vertoont enige doorzakking wanneer je erop ligt. De badkamer is voorzien van een compact bad en was niet volledig schoon, met een verouderde douchekop. Aan de positieve kant is het personeel wel vriendelijk. Maar als de balans wordt opgemaakt, dan komt het erop neer dat het tegen valt. Veel moet anders hier gebeuren bij dit hotel.

Dayne 5 feb 2021
Reageer
D

Geen woorden voor

Hmm, hoe zal ik dit verwoorden? We verbleven in de suite voor pasgetrouwden, en ik moet opmerken dat deze aanzienlijk achterloopt op moderne stijl en design. Wanneer je net in het huwelijksbootje gestapt bent en je arriveert op deze locatie, kan het enigszins teleurstellend zijn. Onze kamer bevond zich aan de straatkant, wat op zichzelf niet heel hinderlijk was. Echter, wat ons daadwerkelijk heeft weerhouden van een goede nachtrust was het geluid afkomstig van de verwarming. We hebben gevraagd als dit niet verholpen kon worden en ze zeiden dat de maintenance man met verlof was voor een paar dagen. Ik dacht bij mezelf, sorry maar is dat mijn probleem?

Dean 28 dec 2020
Reageer
D

Geen goed woord hierover

De accommodatie bevindt zich langs een zeer levendige en bruisende straat. Voor het ochtendmaal dien je de straat over te steken. Het geluid van het verkeer dringt extreem duidelijk door tot in de kamer. De badkamer vertoont een overvloed aan schimmel. De meubelstukken vertonen duidelijke tekenen van ouderdom. Het geluid van de verwarmingsbuizen is opvallend goed hoorbaar. De gang is opvallend smal, waardoor ik gesprekken van tegenoverliggende kamers kon opvangen. Als ik dit hotel moet beoordelen dan zou ik het categoriseren als een 3 sterren hotel, bijna net op de grens van een 2 sterren hotel.

Deen 21 nov 2020
Reageer
D

hadden meer verwacht

Direct achter het hotel, in het slaapgedeelte, bevindt zich het MaasWaal kanaal, dat gemakkelijk per fiets te bereiken is en een prachtig uitzicht biedt. Niet ver weg is een compact winkelgebied met een Spar supermarkt binnen handbereik. Met de huidige sluitingen vanwege de Corona situatie, komt het goed van pas om daar beschikking te hebben tot benodigdheden. Het eten bij dit hotel kan beter. Lekker sauzen om het eten wat op te krikken is er bijvoorbeeld niet te vinden. We hadden meer verwacht, maar kregen veel en veel minder!

Des 20 okt 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Mook.

Over Van der Valk Hotel De Molenhoek

Van der Valk Hotel De Molenhoek is een hotel, gelegen aan Rijksweg 1 te Molenhoek. Het ligt in de mooie bossen van Molenhoek, nabij Nijmegen en de Duitse grens. Het hotel beschikt over 56 kamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals gratis wifi en airconditioning. Het hotel heeft ook een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner, een gezellige bar en een terras waar je in de zomer kunt genieten van een drankje. Voor zakelijke bijeenkomsten en feesten beschikt het hotel over diverse zalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast biedt het hotel diverse wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, stoombad en fitnessruimte, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Het hotel is gelegen in een prachtige groene omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Mook, Limburg
  • https://www.hoteldemolenhoek.nl
  • molenhoek@valk.com