Van der Valk Hotel De Molenhoek

Van der Valk Hotel De Molenhoek

2.7 reviewscore • 3 reviews
J

Hotel kamers zeker geen 4 sterren hooguit 1 ster.

De hotelkamers zijn niet meer van deze tijd, geen airconditioning en koelkast op de kamer ( kamer temperatuur was zeker meer dan 25 Gr. mijn medicijn was aan het smelten ). Daarbij ligt de receptie en restaurant aan de overkant van de drukke doorgaande weg. Heb wel een + punt het eten was goed en het personeel verdiend zeker de 4 sterren.

Jan 25 aug 2023
Reageer
D

Onaangenaam verrast

We hebben al vaker voor een Van der Valk hotel gekozen, maar deze keer was het helaas niet wat we hadden verwacht. De kamer kon wel wat opknapbeurt gebruiken, vooral de badkamer en het terras waren duidelijk aan vernieuwing toe. De bedden waren opvallend zacht en de kussens lieten te wensen over. Het was elke dag opstaan met een gevoel van niet goed en genoeg uitgerust te hebben. Bij het ontbijt en tijdens lunch hebben we wel lekker schotels naar binnen kunnen werken.

Dale 12 jul 2023
Reageer
D

Prima hotel met veel verbeterpunten

Het betreft een hotel uit het assortiment van Van der Valk, waarin duidelijke elementen van het Van der Valk concept duidelijk naar voren komen. Een hotel met wat meer jaren op de teller, maar toch netjes en opgeruimd. De badkamer heeft een bad met een ingebouwde douche, wat niet voor iedereen even praktisch kan zijn. Een hotel met wat meer jaren op de teller, maar toch netjes en opgeruimd. De badkamer heeft een bad met een ingebouwde douche, wat niet voor iedereen even praktisch kan zijn. Deze opties moet het hotel serieus naar kijken. Verder zijn er ook stoelen die je laat denken aan de oudheid. Maar verder is de sfeer er wel degelijk aanwezig.

Dani 26 jun 2023
Reageer
Over Van der Valk Hotel De Molenhoek

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel De Molenhoek op Reviews.nl. Met een 2.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Mook, Limburg
  • https://www.hoteldemolenhoek.nl
  • molenhoek@valk.com