Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

3.8 reviewscore • 15 reviews
N

Prijs van het hotel gunstig

We hadden een herfstpakket gereserveerd voor onze viervoeter. Het personeel bij de receptie was buitengewoon gastvrij. Onze harige metgezel werd hartelijk begroet. Het hondenpark/vrijloopgebied bevindt zich op een korte wandelafstand van het verblijf. Bovendien zijn het Panbos en de Soesterduinen ook nabij gelegen. De omgeving is werkelijk prachtig. De bijbetaling voor onze viervoeter is redelijk. In vergelijking met andere accommodaties van Van der Valk is de prijs van het hotel gunstig. We waren tevreden met de Economy Plus kamer.

Nancy 26 sep 2023
Reageer
P

Meer bevredigend en plezierig

Net terug van een korte retraite van vier dagen in jullie accommodatie. We hebben met onze viervoeter genoten; de warme begroeting, zelfs de mensen belast met het onderhoud en de huishouding waren buitengewoon vriendelijk, de uitstekende zorg voor het ontbijtbuffet, de comfortabele kamers en de aandacht voor de hond🐾 werden allemaal zeer gewaardeerd! Vanwege bijzondere situaties konden we na een periode van 6 jaar eindelijk weer een korte vakantie nemen, en het was meer bevredigend en plezierig dan we ooit hadden durven verwachten!

Pascal 5 aug 2023
Reageer
M

Gebouw vertoonde vuile tapijten

De accommodatie vertoont tekenen van ouderdom, en dit is merkbaar op verschillende vlakken. Mijn verblijf bevond zich op de tweede verdieping van het bijgebouw (economy). Hoewel de kamer is gerenoveerd, ontbreekt het aan sfeer. Het gebouw vertoonde vuile tapijten, rook bedompt en was buitengewoon lawaaiig. Mijn accommodatie bevond zich aan de straatkant. De locatie bevindt zich langs een zeer levendige straat, wat duidelijk hoorbaar is in de kamer. Er waren twee eenpersoonsbedden, waarvan één redelijk comfortabel was en de andere erg wiebelig.

Mario 23 mei 2023
Reageer
V

Reis naar een betoverende oase

Een verblijf bij Van der Valk was als een reis naar een betoverende oase. Gelegen te midden van prachtige vergezichten, bood het hotel een toevluchtsoord van rust. Onze comfortabele kamer was als een ruimte van luxe, en het ontbijt was prima. De gehuurde e-bikes brachten avontuur in elke trap. Onze tevredenheid groeide met elke ervaring, en we verlieten het hotel met herinneringen die glinsterden als sterren aan een heldere nachtelijke hemel.

Vanny 29 okt 2022
Reageer
F

Hele mooie van der valk

Dit hotel is absoluut prachtig! Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door de receptie. De kamer was netjes en schoon en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het hotel is gelegen in een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Bovendien is het centrum van Utrecht binnen 25 minuten met de fiets te bereiken. Een echte aanrader voor iedereen! Het ontbijt was ook prima verzorgd met een royaal assortiment aan heerlijk eten. We hebben genoten van ons verblijf hier en komen zeker nog eens terug!

Fons Janssen 25 okt 2022
Reageer
K

Van der Valk onwaardig

De prijs die we hebben betaald voor een overnachting in dit Van der Valk hotel, meer dan 200 euro, viel tegen en we hadden meer verwacht van een hotel met dit logo. De uitstraling van het hotel was heel ouderwets en de vleugel waar de kamers zich bevonden was gehuisvest in een apart gebouw. Door de regen moesten we naar ons hotelkamer lopen. We merkten dat lokale kinderen zwemles kregen in het zwembad, wat ons enigszins stoorde. Het avondeten duurde lang, we moesten ze roepen voordat we werden geholpen. Tijdens het ontbijt werd er nauwelijks iets aangevuld vanwege personeelstekort. Al met al vonden wij deze ervaring bij Van der Valk onwaardig en we zullen hier dan ook niet meer terugkeren.

Kenneth van der Wolff 11 aug 2022
Reageer
S

Fijn om te verblijven wel wat warm

De kamers waren bijzonder ruim en aangenaam schoon. Echter, we hebben wel enigszins ervaren dat het in de kamers behoorlijk warm was en we kregen de temperatuur niet voldoende omlaag gebracht. Hierdoor was het 's nachts wellicht wat oncomfortabel met een temperatuur van 22 graden. Het ontbijt was daarentegen echt een pluspunt, met een zeer smakelijk en gevarieerd aanbod.
Hoewel het hotel zich langs een drukke weg bevindt, hadden we tot onze verbazing totaal geen last van voorbijrazende auto's of het geluid hiervan. Dit was dus een positieve verrassing. Bovendien was de locatie van het hotel gunstig gelegen ten opzichte van Utrecht en dicht bij een grote P&R.

Simon van der Heuvel 3 jul 2022
Reageer
M

Wel een goed hotel

Bij aankomst 's avonds laat (na 23 uur) waren er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het vinden van de weg naar de ontvangsthal was echter iets moeilijker door gebrek aan wegbewijzering. Desondanks verliep het ontvangst vriendelijk, netjes en snel. De kamer op de 2e verdieping bood uitzicht op de parkeerplaats en was voorzien van een balkon met twee stoelen waar het goed vertoeven was. Tijdens de nacht was enige geluidshinder hoorbaar van de provinciale weg die langs het hotel loopt. Er zijn echter kamers gelegen aan de andere kant van het hotel waar het rustig is. Het ontbijt was dik in orde en bood voldoende keuze. Zelfs toen ik iets voor 7 uur aanwezig was, bleek het geen probleem te zijn. Het hotel is een prima uitgangspunt om te fietsen in de omgeving en het is een mooi hotel. Kortom, ik heb een prima verblijf gehad.

Milo Meijers 22 apr 2022
Reageer
C

Personeel was allesbehalve vriendelijk

Het ontbijt liet veel te wensen over, met zeer beperkte eetopties. De aanwezigheid van ziek personeel gooide roet in het eten, hoewel we begrijpen dat dit buiten onze controle ligt. Het personeel was allesbehalve vriendelijk. Dit was de eerste keer bij Van der Valk dat we zo'n teleurstellende service ervoeren. Hoewel we voor het ontbijt hebben betaald, was er tegen 9.30 uur nauwelijks iets te eten omdat de voorraad niet werd aangevuld.

Cindy 27 mrt 2022
Reageer
C

Servicekwaliteit en klachtenafhandeling waren tele

Na een kwart eeuw huwelijk hebben we opnieuw gekozen voor de bruidssuite. Echter, de servicekwaliteit en klachtenafhandeling waren teleurstellend:
Het kostte moeite om de kamer te lokaliseren.
- De beugel van de wc-rolhouder was los en viel herhaaldelijk op de grond.
- Onder de wastafel waren onaangename lekkagevlekken zichtbaar.
- Het nachtlampje aan de linkerkant van het bed werkte niet.
- Het dopje van het bubbelbad zat los en dreef tijdens het bubbelen door het bad, wat oncomfortabel was als je erop ging zitten.
- De linker drukknop om het bubbelbad "aan" en "uit" te zetten, werkte nauwelijks wanneer je in bad zat met natte vingers.
- Het bubbelbad begon onverwachts te borrelen toen ik mijn telefoon inschakelde.
- Het dienblad in de ontbijtruimte vertoonde een scheur.

Carla 26 sep 2021
Reageer
U

Prachtig gerenoveerd!

Het interieur van het hotel is prachtig gerenoveerd! De kamers zijn van hoge kwaliteit, en de badkamer is ronduit fantastisch. Het ontbijt is in orde, niet overdreven uitgebreid maar gewoon degelijk. Enkele kleine minpuntjes: de binnenplaats die vol staat met fietsen van gasten of het hotel, wat het uitzicht niet bepaald aantrekkelijk maakt. Het lawaai afkomstig van het zwembad op de binnenplaats veroorzaakt veel overlast. Het is aan te raden een kamer aan de buitenzijde van het hotel te vragen!

Unette 24 aug 2021
Reageer
H

Genietbaar weekendje weg

Hoewel alle faciliteiten in het hotel gesloten zijn, is dit uitstekend gecompenseerd met ontbijt en diner op de kamer. Hierdoor werd het toch een genietbaar weekendje weg. Ik zou zonder aarzeling opnieuw kiezen voor deze ervaring! Op de zaterdag hebben we elektrische fietsen (van het merk Sparta) gehuurd bij het hotel. De fietsen waren uitstekend en de omgeving was prachtig. We hebben onze dinerwensen doorgegeven, en om 18:00 uur stond alles keurig klaar. Het eten was nog heerlijk warm toen we op de kamer dineerden. Na afloop plaats je het dienblad buiten op de gang, en het wordt vervolgens opgehaald.

Hans 3 jan 2021
Reageer
K

Met warmte en vriendelijkheid begroet

We werden met warmte en vriendelijkheid begroet. Vanwege de corona-omstandigheden kregen we nauwkeurige uitleg over hoe de maatregelen tijdens ons verblijf werden toegepast. We reserveerden een vierdaags herfstpakket. Alles was uitstekend geregeld. Een uitermate frisse en ruime kamer met een mini-koelkast en voorzieningen voor koffie en thee. Het ontbijt was buitengewoon goed en genoot van een heerlijke variëteit.

Kiara 4 sep 2020
Reageer
J

Kamer met alle benodigde voorzieningen

Een uitstekende kamer met alle benodigde voorzieningen. Het geluid van de autoweg kan soms storend zijn, maar het is zeker geen reden voor ons om niet voor dit hotel te kiezen. De accommodatie bevindt zich in de nabijheid van het natuurlijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug, net buiten De Bilt. Uitstekende opties voor fietsen en wandelen. Het perfect samengestelde ontbijt van Van der Valk maakt de ervaring compleet, en ondanks de coronamaatregelen was het voor ons een prachtige korte vakantie.

Jony 30 aug 2020
Reageer
G

Matras biedt een aangename nachtrust

Keurige kamer, het matras biedt een aangename nachtrust, het personeel is gastvrij, het ontbijt is voortreffelijk, en er zijn prachtige wandel- en fietsroutes (ook geschikt voor mountainbikers). Voor de derde keer verbleven in kamer 225. Het balkon baadt de hele dag in zonlicht (van 10.00 tot 19.30 uur). De houtduiven die in de boom vlak naast me bezig waren met het construeren van hun nest, hebben mijn bewondering opgewekt.

Guno 7 jul 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van De Bilt.

Over Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht is een hotel, gelegen aan De Holle Bilt 1 te De Bilt. Het ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Utrecht. Het hotel beschikt over 102 kamers en suites, elk voorzien van airconditioning, gratis WiFi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant, dat ook lunch en diner serveert met seizoensgebonden gerechten en internationale klassiekers. Er is ook een gezellige bar en een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje. Het hotel biedt verder gratis parkeergelegenheid en heeft faciliteiten zoals een fitnessruimte, sauna en stoombad. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving met de fiets of te voet, en er zijn tal van attracties en bezienswaardigheden in de buurt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • De Bilt, Utrecht
  • https://www.biltschehoek.com
  • biltschehoek@valk.com