Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

3.7 reviewscore • 3 reviews
N

Prijs van het hotel gunstig

We hadden een herfstpakket gereserveerd voor onze viervoeter. Het personeel bij de receptie was buitengewoon gastvrij. Onze harige metgezel werd hartelijk begroet. Het hondenpark/vrijloopgebied bevindt zich op een korte wandelafstand van het verblijf. Bovendien zijn het Panbos en de Soesterduinen ook nabij gelegen. De omgeving is werkelijk prachtig. De bijbetaling voor onze viervoeter is redelijk. In vergelijking met andere accommodaties van Van der Valk is de prijs van het hotel gunstig. We waren tevreden met de Economy Plus kamer.

Nancy 26 sep 2023
Reageer
P

Meer bevredigend en plezierig

Net terug van een korte retraite van vier dagen in jullie accommodatie. We hebben met onze viervoeter genoten; de warme begroeting, zelfs de mensen belast met het onderhoud en de huishouding waren buitengewoon vriendelijk, de uitstekende zorg voor het ontbijtbuffet, de comfortabele kamers en de aandacht voor de hond🐾 werden allemaal zeer gewaardeerd! Vanwege bijzondere situaties konden we na een periode van 6 jaar eindelijk weer een korte vakantie nemen, en het was meer bevredigend en plezierig dan we ooit hadden durven verwachten!

Pascal 5 aug 2023
Reageer
M

Gebouw vertoonde vuile tapijten

De accommodatie vertoont tekenen van ouderdom, en dit is merkbaar op verschillende vlakken. Mijn verblijf bevond zich op de tweede verdieping van het bijgebouw (economy). Hoewel de kamer is gerenoveerd, ontbreekt het aan sfeer. Het gebouw vertoonde vuile tapijten, rook bedompt en was buitengewoon lawaaiig. Mijn accommodatie bevond zich aan de straatkant. De locatie bevindt zich langs een zeer levendige straat, wat duidelijk hoorbaar is in de kamer. Er waren twee eenpersoonsbedden, waarvan één redelijk comfortabel was en de andere erg wiebelig.

Mario 23 mei 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van De Bilt.

Over Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • De Bilt, Utrecht
  • https://www.biltschehoek.com
  • biltschehoek@valk.com