Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen

4.1 reviewscore • 14 reviews
o

teleurstelllend

Warm aangekleede ruimte maar een lage kamertemperatuur in het restaurant. Tomatensoep is van gemiddelde kwaliteit. Varkenshaas is klein, open gesneden over de lengte (?) en bovenal droog. Waren coulant om een neuwe te maken binnen 3 minuten, zoals ze zeiden. Hetzelfde resultaat. Weinig bezieling. Groente tot slot of doorgekookt of droog/ hard. Zalm van mijn tafelgenoten was goed begreep ik. Voor mij geen tweede keer.

ojmg 1 jan 2024
Reageer
E

Een van de beste van der valk

We hebben tot nu toe in het beste Van Der Valk hotel verbleven. De kamers zijn mooi, ruim en schoon, met comfortabele bedden en een prima badkamer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is goed en uitgebreid. De prijs is redelijk, gezien het feit dat het een luxe hotel is. Er is ook een wellness-ruimte aanwezig, inclusief een zwembad.

Elise Van der Mast 29 okt 2022
Reageer
T

Fijne kamer

Het hotel bevindt zich op een uitstekende locatie, op slechts 5 minuten loopafstand van NS station Breukelen. De kamer was erg comfortabel met een heerlijk bed. Het balkon bevindt zich naast het spoor, maar 's avonds is het geluid niet merkbaar. Op de kamer zijn een waterkoker, koffie en thee aanwezig, evenals een minibar met 2 flesjes water. Ook is er een televisie met de mogelijkheid om in te loggen bij Netflix of YouTube, maar vergeet niet om uit te loggen. Tijdens ons verblijf maakten we gebruik van het winterarrangement, waarbij we elke avond konden kiezen uit een driegangenmenu bestaande uit drie gerechten per gang.

Tim Jonker 28 sep 2022
Reageer
K

Enigszins teleurstellend.

In vergelijking met andere Van der Valk hotels was onze ervaring enigszins teleurstellend. De kamer werd slechts gedeeltelijk schoongemaakt en er waren geen schone handdoeken aanwezig (gelukkig werd dit snel verholpen). Om toegang te krijgen tot het zwembad was een reservering vereist (dit was geen probleem), echter, het zwembad was te beperkt in omvang om het aantal aanwezige personen te kunnen accommoderen.

Kerem 25 aug 2022
Reageer
K

Wel een prima hotel

Het hotel is over het algemeen prima met comfortabele bedden, maar de stoelen op de kamer zijn niet comfortabel waardoor je eigenlijk gedwongen bent om op bed te gaan liggen als je wilt ontspannen op de kamer. Als alternatief zou je aan de bar kunnen zitten, maar dan ontbreekt het aan privacy. Bovendien is het wenselijk om een fatsoenlijk kopje koffie op de kamer te kunnen zetten, maar het watertankje is moeilijk te verwijderen en terug te plaatsen. Het eten was wel van hoge kwaliteit.

Klaartje Dreest 21 jul 2022
Reageer
M

Hotel kan beter

Een gunstige en centrale plaatsing, voortreffelijke maaltijden en uitstekende slaapgelegenheden. Toen we arriveerden, merkten we op dat er een kapot champagneglas op de vloer lag in de kamer; dit werd onmiddellijk opgeruimd. De afwerking van de kamer was niet bijzonder verzorgd. De televisie begon pas te functioneren nadat de stekker enkele keren in- en uitgetrokken was.

Maurits 8 mei 2022
Reageer
L

Perfecte hub

Een perfecte hub voor een dagje in Amsterdam. Slechts een reis van 20 minuten per trein. De diner- en ontbijtervaring was uitstekend. Echter, er was een klein nadeel: het raam van de kamer was aan de buitenkant afgedekt met zwart folie vanwege onderhoudswerkzaamheden. Een poging om wat frisse lucht binnen te laten bleek niet effectief. Deze informatie was niet vooraf aan ons gecommuniceerd.

L 1 mrt 2022
Reageer
A

Goed aangeslagen

Aangename begroeting bij aankomst. De kamer voldeed uitstekend. Hoewel er een matrastopper op het bed lag, verschoof deze wanneer men erop ging liggen. Het zou raadzaam zijn om deze steviger te bevestigen. Het zwembad heeft bescheiden afmetingen en het kwam als een verrassing dat er onverwacht zwemlessen voor kinderen werden georganiseerd, zonder voorafgaande melding, terwijl je wel een bepaalde tijd had gereserveerd.

Alyssa 7 sep 2021
Reageer
Y

prachtig hedendaags logiescomplex.

Een prachtig hedendaags logiescomplex. De verwelkoming was uitermate hartelijk en helder. De kamer was keurig onderhouden en onberispelijk. De maaltijden in zowel de middag als bij het ontbijt waren voortreffelijk. Een tekort aan elektrische fiets-oplaadfaciliteiten valt op als een klein nadeel inzake het aanbieden van voldoende parkeergelegenheid voor fietsen. Voor de rest genoten!

Yanis 25 aug 2021
Reageer
D

Voortreffelijk gedineerd

Prachtig en vlekkeloos verblijfsetablissement. Uitermate comfortabele slaapvoorzieningen. Voortreffelijk gedineerd in het fraaie hotel. De daaropvolgende ochtend genoten van een verrukkelijke ochtendmaaltijd. Nabij het hart van Utrecht gelegen. Het spoorwegstation bevindt zich in de nabijheid van het hotel, zonder dat dit enige verstoring met zich meebrengt. Een mooier verblijf kon ik me niet voorstellen.

Dunya 5 aug 2021
Reageer
E

sfeervolle tafel

Voor een duur van twee overnachtingen hebben we een samengesteld aanbod gereserveerd, waarbij zowel het ochtendmaal als de avondmaaltijd op de verblijfseenheid werden aangeboden vanwege de geldende corona-beperkingen. Het was absoluut fenomenaal, zonder enige twijfel. In de verblijfsruimte was een sfeervolle tafel keurig gedrapeerd en de maaltijd werd aan de ingang afgeleverd.

Ellie 25 mei 2021
Reageer
J

Content met de geboden accommodatie

Het vergde enige speurtocht om de kamer te ontdekken, maar we waren uitermate content met de geboden accommodatie. Een buitengewoon prachtig terras, wat zeer aangenaam was te midden van de intense zomerwarmte. Eveneens op het terras genoten van een uitstekende maaltijd. De service was bijzonder hartelijk. De ochtendmaaltijd-pakketten werden keurig tot aan de kamer bezorgd en waren goed verzorgd.

Jidde 6 mei 2021
Reageer
O

Organisatie top

De receptie spant zich volop in om ervoor te zorgen dat de gasten zich volmaakt op hun gemak voelen. En de daaropvolgende dag herkent men zonder twijfel de persoon die men de voorgaande dag heeft aangesproken. Het ochtendmaal...... buitengewoon voortreffelijk. Eveneens in dit geval geldt: het is een uitdaging om alles - temidden van de Corona-situatie - naadloos te organiseren.

OMP 15 jan 2021
Reageer
E

Tekenen van slijtage

Recentelijk vernieuwd hotel met een prachtige renovatie, aangenaam frisse kamers, een genot aan uitgebreid ochtendmaal, avondmaal eveneens bevredigend, aangename lounge met hartelijke medewerkers, betoverende omgeving voor fietsverkenningen. De kamer bood een aangename ruimte en omvang... Echter, de omvangrijke handdoeken vertoonden duidelijke tekenen van slijtage, zelfs de nieuwe exemplaren. De nachtrust was bevredigend op de comfortabele bedden en in de geluidsarme kamer.

Emmy 25 sep 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Breukelen.

Over Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen is een X-sterren hotel, gelegen aan Stationsweg 91 te Breukelen. Het hotel beschikt over 233 kamers, waaronder een aantal themakamers, en verschillende faciliteiten zoals een restaurant, bar, zwembad, fitnessruimte en sauna. Het restaurant biedt een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte lunch- en dinergerechten met een internationaal tintje. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er 22 multifunctionele zalen beschikbaar, variërend van klein tot groot en voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Het hotel heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van bezienswaardigheden zoals Kasteel de Haar en de Loosdrechtse Plassen, en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als toeristen die de regio willen verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Breukelen, Utrecht
  • https://www.hotelbreukelen.nl
  • breukelen@valk.com