Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen

3.8 reviewscore • 5 reviews
T

Fijne kamer

Het hotel bevindt zich op een uitstekende locatie, op slechts 5 minuten loopafstand van NS station Breukelen. De kamer was erg comfortabel met een heerlijk bed. Het balkon bevindt zich naast het spoor, maar 's avonds is het geluid niet merkbaar. Op de kamer zijn een waterkoker, koffie en thee aanwezig, evenals een minibar met 2 flesjes water. Ook is er een televisie met de mogelijkheid om in te loggen bij Netflix of YouTube, maar vergeet niet om uit te loggen. Tijdens ons verblijf maakten we gebruik van het winterarrangement, waarbij we elke avond konden kiezen uit een driegangenmenu bestaande uit drie gerechten per gang.

Tim Jonker 28 sep 2022
Reageer
E

Een van de beste van der valk

We hebben tot nu toe in het beste Van Der Valk hotel verbleven. De kamers zijn mooi, ruim en schoon, met comfortabele bedden en een prima badkamer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en het ontbijt is goed en uitgebreid. De prijs is redelijk, gezien het feit dat het een luxe hotel is. Er is ook een wellness-ruimte aanwezig, inclusief een zwembad.

Elise Van der Mast 29 okt 2022
Reageer
K

Wel een prima hotel

Het hotel is over het algemeen prima met comfortabele bedden, maar de stoelen op de kamer zijn niet comfortabel waardoor je eigenlijk gedwongen bent om op bed te gaan liggen als je wilt ontspannen op de kamer. Als alternatief zou je aan de bar kunnen zitten, maar dan ontbreekt het aan privacy. Bovendien is het wenselijk om een fatsoenlijk kopje koffie op de kamer te kunnen zetten, maar het watertankje is moeilijk te verwijderen en terug te plaatsen. Dit kan echter als muggenziften worden beschouwd. Het eten bij zowel het ontbijt, de lunch als het diner is van hoge kwaliteit.

Klaartje Dreest 21 jul 2022
Reageer
A

Vieze bed

Dit hotel is gelegen op een uitstekende locatie en beschikt over ruime kamers, wat een plezierige ervaring biedt aan de gasten. Echter, tijdens onze eerste nacht ontdekten wij een grote rode/bruine vlek in ons dekbed. Direct na het ontdekken van deze onsmakelijke vlek, hebben wij dit gemeld bij de receptie in de middag. We hoopten dat de schoonmaak gedurende de dag het dekbed zou verschonen. Helaas bleek bij terugkomst in onze kamer dat het dekbed nog steeds niet was verschoond. Wij gingen onmiddellijk terug naar de receptie, waar we onprofessioneel werden behandeld en te horen kregen dat ze zouden kijken of het nog verschoond kon worden. Na een uur wachten was er nog steeds niemand van de housekeeping langsgekomen. We belden opnieuw naar de receptie om te vragen of iemand nog zou langskomen. Na tien minuten arriveerde er uiteindelijk iemand van de housekeeping die het dekbed met een onvriendelijke toon op het bed legde en vervolgens meteen weer vertrok. Het was jammer dat het personeel niet meer inspanning heeft getoond om deze situatie adequaat op te lossen.

Ashley Marijnissen 8 jun 2022
Reageer
C

Personeel de kamer in

Bij mijn tweede overnachting bij dit hotel heb ik een teleurstellende ervaring gehad. Ondanks dat ik een late check-out had geboekt, werd ik de volgende ochtend om 11 uur opgeschrikt door een schoonmaker die zonder te kloppen onze kamer binnenkwam en ons vertelde dat we vóór 11 uur moesten uitchecken. Nadat ik had aangegeven dat we een late check-out hadden geboekt, kwam er om 12 uur nog iemand om dit te verifiëren. Helaas kwam het personeel nogmaals onaangekondigd onze kamer binnenlopen. Het leek erop dat de receptie de zaken niet goed had geregeld, wat een slechte ervaring opleverde.

Coen Konings 3 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Breukelen.

Over Van der Valk Hotel Breukelen

Hotel te Breukelen, Utrecht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Breukelen, Utrecht