Van der Valk Hotel Avifauna

Van der Valk Hotel Avifauna

3.7 reviewscore • 3 reviews
B

Geluidsoverlast en een benauwd gevoel

Helaas kan ik de naam Van der Valk niet aan dit hotel verbinden. De ambiance is gedateerd en laat te wensen over. Geluidsoverlast en een benauwd gevoel overheersen, terwijl alles duidelijk versleten is. Een teleurstellende ervaring die niet voldoet aan de standaard die ik van dit gerenommeerde merk verwachtte. Ik heb beter gekend en ik denk dat ik niet meer naar hier komt.

Benny 28 aug 2023
Reageer
N

Genoten we van een prachtige, smetteloze kamer

Hoewel het hotel enigszins gedateerd is, genoten we van een prachtige, smetteloze kamer. De badkamer kan wel wat aandacht gebruiken, maar vervult zijn functie naar behoren. We ervoeren een beetje een bedompte atmosfeer in de kamer, en de dekens waren vrij zwaar, terwijl het zelfs niet warm was. Als gast heb je kosteloos toegang tot het park, wat het werkelijk een briljante excursie maakt. Vooral voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar is het buitengewoon aan te bevelen.

Ninon 28 jul 2023
Reageer
X

Vriendelijk geholpen

We hebben twee tweepersoonskamers gereserveerd bij Van der Valk Avifauna en werden vriendelijk geholpen. Vervolgens hebben we contact opgenomen voor live cooking, maar helaas was dit niet mogelijk voor onze groep van 14 personen. Een uur later realiseerden we ons de situatie. Snel gebeld om te annuleren, maar het bleek een uitdaging. Eén kamer kon worden geannuleerd, de andere niet, aangezien het een niet-restitueerbare boeking was.

Xara 11 apr 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Over Van der Valk Hotel Avifauna

Er zijn 3 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Avifauna op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
  • https://www.vandervalkavifauna.nl
  • avifauna@valk.nl